🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 043
  • 723
  •   1
Отговори
# 30

Емкааа , Благодаря за жеста пожеланието и картичките . Hug
Харесвам си името даже ме мислят за рускиня, ама не съм.

Hands Pray За здраве почерпка.

Серенай е права с тези думи. Има хора които винаги ще намерят за какво да те атакуват ,но е грозно в такава трагедия.  

Цитат
Два дълги дни минаха в отчаяние. Думата е завършена. Всичко е загубило смисъл. Колкото по-големи са болката и отчаянието, толкова по-голям е гневът. Разбирам… Така се чувствам и аз… Всички сме толкова тъжни, уморени и ядосани. Когато човек не може да направи нищо, той се чуди къде да атакува. Сега е моментът да бъдем по-обединени от всякога…

Чаго не иска да афишира , но журналистите са разбрали по някакъв начин.

https://www.karar.com/amp/hayat-haberleri/cagatay-ulusoy-varini- … li-yardim-1727456

Известният актьор Çağatay Ulusoy също помогна на земетръсните зони 3 пъти. Улусой, който дари пари и палатки, беше оценен от всички. Вижте колко е дарил на пострадалите от земетресението?
 Докато голям брой финансови помощи бяха дадени на земетръсни региони от известни личности, Çağatay Ulusoy предостави и 3 различни помощи. Улусой, който осигури както нужда, така и финансова помощ, опита метод, който изненада всички, така че помощта не се разбра. Докато раните от земетресението, което разтърси цяла Турция, започнаха да заздравяват бързо, много камиони с помощ и финансова подкрепа бяха осигурени отвсякъде.
Разбра се, че Улусой е дал 250 хиляди TL помощ на AHBAP чрез първия човек, а след това 2 камиона. Недоволен от това, Улусой купи 50 палатки със спортен клуб Галатасарай и 30 палатки с BKM.

Това ме разби Sob животинките се прегръщат и пазят и са тъжни.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 22:23 от femmi2

# 31
Да пренеса и тук концерта. Да те поздравят любимците.

# 32
Красота и кафенце

Любимците за наслада за сетивата Two Hearts

Има нещо между нас Ферия и ти го знаеш и усещаш❤️‍🔥💕💕💘

Щях да коментирам това което Синева беше споделила за начервисаната Фера по нощница .
Тя не беше на себе си. Емко устоя не направи глупост . После се сбиха с капитана пред Етилер .
Обича си я дори да изгаря от болка , но това е истинската любов, която ще устои на всичко и класите . Ако не беше излъгала семейството на Емир нямаше да се бонтува толкова . Айсун също и го каза . Ти изгуби  Емир, когато го излъга с първата лъжа още .

Синева за Баръш Калъч какво ще кажеш харесва ли ти ?  Аз чок си го харесвам и досега въпреки, че е на години. Остарява, като виното🍷 и с Чачи са Огън двамата на екран.

Това е похвално  . Хуваво е като има контрол .

Ерзине е единственият град с 42 000 жители в провинция Хатай, където няма нито един загинал. Както обясни кметът на града Оккеш Елмасоглу, той ясно спазваше закона и не допускаше ни най-малко отклонение от нормите за строителство на сгради. Мнозина му се ядосаха за това, питайки подигравателно дали той е единственият правилен човек в Турция. Сега съвестта му е чиста.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 14:25 от femmi2

# 33
Баръш Калъч много си го харесвам. Напълно ще се съглася с теб, че с години става по-хубавв. Много точно сравнение си направила  с хубавото вино, което колкото по-отлежало е по-хубаво става.
Десет години след ОС в Забранената ябълка е същия хубавец и  е голям актьор, класа!
При мъжете възрастта е от по-малко значение. Ето един Брат Пит на 60, ама колко жени биха го върнали?! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 17:13 от sineva 1

# 34

Сексапилен гард - Пазителят на Истанбул Stuck Out Tongue Winking Eye

Кога ли ще се насладим и на Терзи . Дано да е тази година и да няма повече трагедии.😟🙏🙏 Само наводнение липсва на тоя ужас. Говори се че може и да има, но  властите успокояват. Природата е разгневена.  Надявам се тази помощ на Чачи и на всички които изпращат да стигне до хората и да не крадат камионите и стоката.  
Чачовите фенове в Туитър не остават длъжни на тези, които го плюят още.  Пука му за много неща по света не го изрязва в мрежите.  Обича си феновете, които го подкрепят.♥️  

Бирсен потвърди новината от Оя Доан , която сутринта писа за раждането .  Фико също се появи по рано , сега и сестричката на 11 февруари .  

https://www.birsenaltuntas.com/magazin/hazal-kaya-2-kez-anne-oldu/15946/

Хазал Кая стана майка за втори път
Хазал Кая държеше на ръце второто си бебе в болница Фуля Аджъбадем.  

Хазал Кая взе второто си бебе на ръце. Известната актриса Хазал Кая, която от понеделник се занимава с благотворителност и помага за събирането на голяма сума пари и неотложни нужди, е повод за любопитство от сутринта. Тази сутрин се разбра, че успешната актриса е станала майка в болницата Фуля Аджъбадем. Разбра се, че Кая и бебето й, наречено Лейла Сюрея, са в добро здраве.

Честито на семейство Атай и да се радват пълноценно  на това щастие.  Хазалка не се спря активно работеше до последно. Помогна и за набиране на средства от заметресението.  Лъч светлина е Лейля Сюрея . Феновете я поздравяват и са развълнувани .

Джей Ло остарява. Поне не се направила на нищо от пластики, като други

Цитат
Изпращам цялата си любов и подкрепа на всички засегнати в Турция и Сирия." Най-голямото земетресение от 100 години удари този регион  Дженифър Лопес

Баръш Калъч помага и лицето му измъчено, като на всички след тоя  кошмар.
Като гледам  животинки и  малки деца ми се къса сърцето.

Това малко - голямо човече помага Heart

# 35
Бирсен потвърди новината от Оя Доан, която сутринта писа за раждането.  Фико също се появи по рано , сега и сестричката на 11 февруари.  

https://www.birsenaltuntas.com/magazin/hazal-kaya-2-kez-anne-oldu/15946/

Хазал Кая стана майка за втори път
Хазал Кая държеше на ръце второто си бебе в болница Фуля Аджъбадем.  

Хазал Кая взе второто си бебе на ръце. Известната актриса Хазал Кая, която от понеделник се занимава с благотворителност и помага за събирането на голяма сума пари и неотложни нужди, е повод за любопитство от сутринта. Тази сутрин се разбра, че успешната актриса е станала майка в болницата Фуля Аджъбадем. Разбра се, че Кая и бебето й, наречено Лейла Сюрея, са в добро здраве.

Честито на семейство Атай и да се радват пълноценно  на това щастие.  Хазалка не се спря активно работеше до последно. Помогна и за набиране на средства от заметресението.  Лъч светлина е Лейля Сюрея . Феновете я поздравяват и са развълнувани .

Честито на семейство Атай!
       Пожелавам на малката принцеса Лейла Сюрея да е здрава, красива и упорита като майка си.
       Винаги съм се възхищавала на Хазал за нейната борбеност и неуморна работа. Упорито преследва мечтите си, снима и се грижи за децата. Доказателство, че при добро желание и взаимно уважение и разбирателство, никога семейството не може да бъде пречка за просперитета на жените.

# 36

Сарп Съндай в неделя по традиция Heart Eyes

Хазалка е достойна за възхищение и уважение.

Разкри се как са разбрали за помощите.  Прави всичко тихо. Човек с Огромно Сърце♥️ колко ли на още хора е помогнал без да разберем. За Грузия с дечицата се разбра ,защото организаторката  го обяви и снимаха телевизията.   
Много дълго ще се възстановяват турците и дадоха урок по сплотеност. Гилдията не се  спря всеки помага с каквото може ,някой са на терен.Некачественото строителство има вина за тази трагедия. Вече има обвинения затова.

Още в първите часове след трагедията Чаатай дари 250 000 турски лири на благотворителната фондация Haluk Levent AHBAP. Тогава актьорът събра два камиона с хуманитарна помощ, изпращайки ги в района на бедствието, след което започна да събира палатки за пострадалите заедно със спортен клуб Галатасарай. Първо бяха изпратени 50 палатки, на следващия ден бяха изпратени още 30 заедно с товар от БКМ.

Един от координаторите за оказване на помощ на пострадалите в района на земетресението каза, че в Адяман не е имало палатки и именно Чаатай е решил този проблем. Палатките са предназначени за 6-12 души, разполагат с най-важното, включително места за спане, сухи тоалетни и отоплителна система. Стойността на палатките е 5 милиона турски лири.

Актьорът се въздържа да публикува информация за помощта си. Журналистите научиха за това от хора, които са му помогнали с логистиката. Трябва да се отбележи, че достъпът до зоната на бедствието е много труден, има банди от мародери, които ограбват камиони. Правителството трябваше да включи армията в поддържането на реда. Чаатай трябваше да координира действията си с турското министерство на извънредните ситуации, за да може помощта да пристигне навреме.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 22:37 от femmi2

# 37

Цитат
❤💫 Завчера Хазал Кая беше откарана в болницата, където роди бебето Лейла Сюрея, а днес тя отново публикува информация за помощ на пострадали от земетресението в своя Instagram

Скрит текст:

# 38
Дочакахме благата вест. Simple Smile
Да й е жива и здрава щерката на Хазалчето! Two Hearts
В този труден момент за цял един народ, такива хубави вести за появата на нов живот са оня лъч надежда, който стопля сърцата.
А мама до последно помагаше и вършеше добри дела. Феми с основание се тревожеше, че може да роди на терен. Борбено и смело майче с голямо сърце. БРАВО

# 39
Спокойна и здрава седмица.☘️
Новините са само за земетресението и кой как помага.  
Лека - полека да почнат да снимат сериали  и платформите да излъчат плануваните турски продукции. Ежедневието и живота продължава. Само да слушаш такива новини не е добре за психиката, има нужда от разсейване.   
Още веднъж респект към всички екипи и доброволци, които се борят с този ужас. Вече са започнали да подават молби да осиновяват дечица. Животинки също си намериха нови стопани. Те усещат всичко. В Сирия е още по тежко от земетръса и   имат нужда от помощ. Много е страшно да живееш там с техните закони. Хатай ,където е най силен удара е близо до Сирия. 

За сега няма снимки ,но се съобщава, че Чаатай е в засегнатите райони с организациите с който работи и координира организацията за помощите. 
Душицата ми ❤️ така ми се иска да си го гушна.   Страда мълчаливо. Такъв си е за всичко.  
Не обича да говори.
Не го е страх даже е свикнал на такива места непроходими и не е проблем да спи и на палатка. Ибо Челиккол също е такъв. Бог да ги пази. Някой хора не ги е срам да искат пари за хотел и то в засегнатите зони. Ще им строят нови къщи и е редно да спазват правилата при строителство.   

За Хазалка мислех, че ще има репортаж от болницата по принцип ги чакат и снимат ,сега се съобразяват със ситуацията.
Хазалчето по план, като роди и мине време ще снима реклама.
Като роди Фико засне филм и го кърмеше на снимачната площадка между почивките. Любима снимка ми е как го държи на ръце и я гримират. Heart Eyes
Фико е от малък с мъдър и любопитен поглед.
Лейля Сюрея ще я взима с нея на площадката.
Някой и предричаха край на кариерата, като забременя. Нито за миг не съм си помисляла, че ще остави актьорството.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 22:21 от femmi2

# 40
Здравейте, дами!

„Има само едно-единствено щастие в живота – да обичаш и да бъдеш обичан.“
Жорж Санд

Честит празник!

# 41
Браво на Феми и на всички ударили Рамо на нея....
Обичам любовта ти към Чаатай.
Тихата му помощ нямаше как да не остане не отразена за съжаление. А някои хора успяха да не бъдат разбрани че са помогнали

Аз ти благодаря с нова снимка на твоята-моя любимка.

# 42
Здравейте , навън е като пролет , обичам пролетта зеленината и уханието на  цъфналите дръвчета.

Резултатът от благотворителния маратон „Турция – едно сърце“ е 115 милиарда 146 милиона 528 хиляди турски лири. Изпратени са 9 милиона 10 хиляди SMS-а.

Жалко е че се намесва политиката . Халюк Левент е искал да дари сума , не са го свързали и са го цензурирали.
Лицата на всички са измъчени , тъжни и уморени . Актьорската гилдия помага много. Ейвалах , добре че са те.
Киво е разбит личи си че е плакал много. Cold Sweat  

Баръш Калъч и Ебру Шахин

Цитат
Известният певец Таркан призна, че е гледал случващото се със сълзи на очи. Ако предупрежденията на учените бяха чути от властите на страната, ако бяха взети необходимите мерки, тогава такъв мащаб на разрушения нямаше да се случи. Нацията плати с живота си за небрежността. А турските власти, вместо да се покаят и да приемат грешките си, започват да преследват хората, които се притичват да помагат. Колко жалко. Турският народ не заслужава това.

Халюк Левент публикува снимка на 10-дневно бебе, чиито родители бяха извадени от развалините. Те помолили Халюк да даде името на момичето. Той я кръсти Мави

Дидкооо:kissing_heart:
Усмихна ме с любимката.
Вече е на 1 годинка. Позира и разбира ,че я снимат и дрешка си има.

За Чачи красиво звучи Обичам любовта ти към Чаатай. ♥️
Затова се отделихме от корейците и създадохме наша къщичка.  Какви глупости се изписаха за него. Тези хора наистина не го познават или жълтите  корейци и китайци са им размътили мозъците.🤮 По добри и красиви няма. Чаатай и турците ряпа да ядат пред тях и сериалите им и музиката.Joy
Не мога да слушам корейско , дразни ме езика и физиономиите им. Напушваме на смях като си представя Чачи или някой друг застанал до кореец дребен. Не са ми мъжествени за моя вкус.   

Сега ще ви разсмея да се разсеем от тежките новини.
Не знаете връзката на чифтето ще е с продължение. Joy
Те бяха стабилни  ,един за друг са със снахата.  
Как може да се разделят, като бяха в Амстердам. Наистина ли са разделени?

Така съм се смяла,като ме светнаха за писанията. Личеше си  че нещо им куца в идилията. Веднъж да идат някъде заедно и битти ашка.😂 Няма нищо по хубаво от свободата във всичките и измерения и на рибаря добре му се отразява. Видяхме го с аркадаша Мерт. Да пускат проектите му да им натрие носовете на тези, които го отписват. Истинските му фенове да се насладим на таланта му и качествен проект.
Нищо от това, което е помогнал с доброто си сърце не е отразено при корейците.
Лека - полека се връщат да снимат. Жестока е реалността , дизи индустрията не може да си позволи да не снима дълго. Сред пандемията правиха всичко възможно да снимат.  
Не се знае още кога ще се върнат на площадката. Продуцентите дариха техника и каравани.
Как ще съберат сили актьорите да играят. Колеги загубиха свой близки сред останките.
Някой канали ще  почнат излъчването на сериали.
Имат един ,два епизода предварително заснети.
Психолози препоръчват да не  се говори и дават само за трагедията. Това вреди на психиката на човек. Днес пишат, че националния ТРТ все още няма да снима и излъчва сериали.  

Надявам се платформите от март да стартират излъчването в Турция след траура . Шивача стискаме палци след това да пуснат премиерата .  Бях сигурна за  гала вечер , сега след трагедията може и да няма. Ако е лятото, както предполага Ранини що да няма ще е минало време. Ако е през април също. Фотосесията няма как да не му пуснат. Това ще се помни винаги  живота трябва да се нормализира.    

Чаатай е фен на футболния Галатасарай. Не е случайно, че се е обединил с тях.
Човек с главно Ч и с много таланти.
Чачовите фенове  тактично отговарят на атаките срещу него. Още има такива на които им е важен туит.
Любимците усещат подкрепата и любовта ни. На всички им тежко и се вижда в очите им. ❤️‍🩹      

Спортният клуб Галатасарай е много благодарен на Чаатай Улусой за помощта от дарените палатки  и организацията. Доволни, че са работили заедно ръководството на  клуба реши да включи актьора в управлението му.  

Попаднах на това в руска фен група .
Любимците, са се обучавали при Айла  

ето го като текст ся ме мързи да превеждам  
Думите на учителката за Чачи . И тя е омагьосана от него .
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 22:21 от femmi2

# 43

Çağatay Ulusoy отново подписа с OGM Pictures. Продължава подготовката за сериала "Кубра". Режисьор на проекта ще бъдат братята Yağmur - Durul Taylan. Сериалът от 8 епизода ще се излъчва по Netflix.

# 44

Çağatay Ulusoy отново подписа с OGM Pictures. Продължава подготовката за сериала "Кубра". Режисьор на проекта ще бъдат братята Yağmur - Durul Taylan. Сериалът от 8 епизода ще се излъчва по Netflix.

Бирсенката е много печена. Ейвалах. Знаех си че ще има новости и предусещах, че скоро ще обяви проекта.
От тоз Нетфликс ми писна от него. Толкоз са бавни като костенурки.
Не зависи от Чачо ,а от продуцента. Гювентам държи на платформата и са се договорили с нея. Всичко е бизнес.🤑
Отдавна работят с ЧУ и му имат пълно доверие за успех и професионализъм и гледаемост. Дисни не могат засега да го привлекат.  
Чакаме доста проекти с Нетфликс. Сериал от три сезона ,филм  сега и новият Кюбра.
Намирисва ми на екшън.
Преди коментирах дали ще продължи с ОГМ Пикчърс, които са на върха или с друг продуцент. Договора му е изтекъл и е преподписал отново с  Гювентам. Радвам се и не само аз. Подготовката е в ход само режисьорите са известни. Каст и сценарист още не са обявили. Бирсенката ще пише.  Братя Тайланд са много уважавани и известни и талантливи. Живеят в чужбина.  Преди щеше да работи с тях по слухове.  Радвам се че най после ще работи с братята.  Голям късметлия е с режисьорите. Работи с най- добрите в бранша и се учи от тях. Тайланд  са режисирали два исторически проекта и се моля да не ни изненада с това. Не си падам по това.  Честит ни проект. Кълбото ми шепне че ще нещо уникално. Надявам се продуцента да избере готина мацка нежна и талантлива. Какъв ли ще е героят му ? Дали няма да е полицай или злодей или любовник?
За Обществената тв ще снима убедена съм.
Ето тук го записвам.
Ще изпълни желанието на феновете.  8 епизода ще ги заснеме за няколко месеца и после ще си почива. Може би лятото ще снима ко всичко е готово или есента.  Платформите снимат с график на почивки.

Бирсен са я уволнили от сайта в който работеше.
Цензурата не прощава.
Не ги е срам в тези тежки дни за Турция и  народа да се занимават с това.
Бирсен получи голяма подкрепа и  благодари за това. Тя продължава да си работи, като журналист.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 23:19 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт