🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 573
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Дали ще пуснат целия сезон на веднъж или ще е на час по лъжичка?
Как ще спим тази нощ от вълнение?! Hug

# 541

Наздраве !:wine_glass: С чаша елексир ще гледаме това вълнуващо преживяване .

Сериала ще го пуснат накуп всички  7 епизода . НФ никога не пуска по лъжичка .  Конкуренцията Дисни - Турция  пуска  епизод на седмица .

Вижте в каква световна компания ще е  Терзи тази седмица.  Успех на вскички и най вече на талантливият красив Шивач Flowers Four Leaf Clover
https://twitter.com/CagatayNorth/status/1653046269710053376

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 21:01 от femmi2

# 542

Heart Eyes Феми* за теб, емоцията е голяма..

# 543
Аморетооо колко е хубаво и усмихнато.🤍 Целият успех му пожелавам на света и му изпращам целувки и прегръдки искрени. 
Казала съм да не ме закачат  и тишина около мен щото ще си гледам зверчето. Моя само се гъбарка кво толкоз ще му гледаш игли и конци. Той ме вижда, че съм под емоция и не съм много в час..

Съобщава се че втори сезон ще го пуснат преди края на тази година. Айде Иншаллах. Логично да не го разкатават след като е заснет. Имат и филм с кавалера и Кубра.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 05:40 от femmi2

# 544

Добро утро!
Днес нашият любимец Чаатай ,ще запише още една златна страница в кариерата си!
Да му пожелаем успех и световна слава,защото той работи упорито ,със сърце и душа и заслужава всичко това!
А на нас да си пожелаем страхотни часове пред екрана и много емоции с наш'то момче!
Знам,че няма да ни разочарова!!!
Знам,че за пореден път ще завладее сърцата ни!!!
Успех,Чачо!!!
Heart

# 545

Добро утро Flowers Hibiscus

Големият ден настъпи. Днес кралят се завръща и всичко е по-различно и по-вълнуващо. В очакване на събитието съм. През две минути проверявам дали са пуснали сезона. Не знам дали не съм луда, но съм готова да изгледам всичко наведнъж. Даже отпуска пуснах, за да имам възможност да проследя премиерата на Terzi.....

Нека усмивки да огряват лицата и дните ви Grinning

# 546
И аз съм така. Проверявам дали няма да се излъжат и да го пуснат по-рано.
Дано да е с английски субтитри!
Изкушението е голямо,но аз май ще опитам да си удължа удоволствието и да го гледам бавно. Дали ще успея не знам! Grinning

# 547
За колко часа са казали, че ще го пускат? И аз постоянно проверявам, но след малко трябва да работя Grinning

# 548
10 ч
Tочни са!
Хайдееее!

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 10:03 от nezito

# 549
10 ч
Tочни са!
Хайдееее!

Охаааа , пуснаха го.
Айде приятно  гледане и разказвайте за тези които нямат НФ.
Какъв кеф е в реално време да се гледа. Имам работа и като свърша засядам пред компа с надеждата, че ще го качат накъде рускините.

Дени , не се притеснявай всички споделяме обща лудост и страст. Много хубаво е че ще може да проследиш премиерата. Този ден и дата ще е останат в историята.
Чачи заслужава световен успех и нека пътят му винаги да е отворен. 🍀

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 10:27 от femmi2

# 550
Здравейте момичета, надявам се приемате нови попълнения сред вас...
В последните години почти не съм била във форума, но не съм спирала да следя Чачо каквото имаше деее... Simple Smile
С един поглед по БТВ и изгледах отново ОС, след него  ПО, Simple Smile

Вълнувам се за Терзи, но довечера чак ще мога да го гледам,
БАРЪШ Фалай е пуснал на стори,

https://instagram.com/stories/bfalay/3093664625559127964?utm_sou … shid=MDJmNzVkMjY=

Разкош е този Чачко, разкош Simple Smile
Хубав ден, момичета, реала зове....

# 551
Добре си дошла! И аз от скоро съм тук.Wink
Вече изгледах първи епизод,не се стърпях и пуснах и втори, но и мен реала ме зове и май ще трябва да го оставя за довечера.
Прекрасни са и тримата !!! Само това ще ви кажа!
(дори и леля не ме дразни!)
Cok güzel!

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 11:59 от nezito

# 552

Първи епизод въвежда зрителите в историята. Частите, които пуснаха преди няколко дни дават доста информация.

Пеями изобщо не е преодолял травмите от детството си и срама, че баща му е психически болен. Дори и като възрастен той продължава да се срамува и да го крие. За него знае само семейството и асистенката Сузан.
Пеями коригира роклята на Евсет без да я вижда, но в края на епизода се разбира, че ще я опознае доста добре.
След пробата тя подслушва разговор между Пеями и Сузан. Явно после решава да кандидатства за болногледачка в къщата на Пеями и се представя за Фирузе. Бракът между Е и Димитрии е уреден, насилствен и семейство й знае за пороците на младоженика. Тормозът за нея започва от първата им среща. Освен това те са братовчеди.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 12:22 от DeniAra

# 553
Дени , Тешекюлер🌺 Значи затова се представи, като Фирузе кандидатства за болногледачка.
Ох направо си греза ноктите от нерви че не мога да го гледам реално.
Толкова ми е любопитно и съм зажадняла за Чачи на екран.
Трамваите лесно няма да ги преодолее. Миличкото ми. Cold Sweat

Така се радвам, че колегата Баръш Фалай го е подкрепил за старта. Те работиха в ПО и се сприятелиха. Баръш Фалай е звяр в киното. Много го харесвам.
Разчуствах се.
Сигурно има още колеги, които ще го лайкнат. Фалай в момента снима за Гювентам също успешен проект.
Постара е чок гюзел. Влюбих се за енти път в този красавец. ♥️

Нани , добре дошла. Знам, че следиш Чачи. Имаш нови любимци  от старата любов не се отказваш. И да искаш не можеш така те завладява..
ОС и аз го минах отново любим сериал и сантиментален. Напоследък изпуснах по бТВ епизодите.  Може и да не са давали ,заради извънредните събития. Последни мернах че Рюя цъфна и  развали щастието.
Новият проект Terzi  и роля предизвика интерес и емоции.
И безпристрастни хора коментират, че нямах търпение да го гледат.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 12:33 от femmi2

# 554
Всъщност тя кандидатства за болногледачка,след срещата в дома на Димитри,където той със завързани очи взима мерки,за да направи корекции.
Там тя чува за лудия му баща.
Доста неща станаха ясни,Феми,но по-добре да не ти разказвам. Не си разваляй удоволствието.

Общи условия

Активация на акаунт