🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 554
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Феми,
Днес наистина е чудо, както ти каза ..."всичко ври и кипи", направила съм стоп кадри от телефона, ако някой може да качи самото стори на Чачко , ще е супер Simple Smile)))

П.п по БТВ -Емирко затвори Фериа ...изясняват се... все пак култовата сцена в болницата предстои Simple Smile)))

# 586
А коя е майката на Пейями, не я видях?

# 587
# 588
Още от Енгин бей...🙂🙃

# 589
# 590
Е,не успях. Не успях да гледам бавно. Изгледах всичко на един дъх!
Поздравления за целия екип! Прекрасна игра от всички! Чаатай отново се прецели в десятката и улучи!
Партньорката ми харесва много ! Не бих си предствила друга на нейно място.
Със сигурност ще го гледам пак,по-внимателно след известно време.
Как ще чакаме втория сезон не знам!!!
Още по-трудно ще ни е сега.
Ще напиша още впечатления,но сега не мога да си събера мислите.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 01:01 от nezito

# 591
Нези , и аз така. Изгледах го на екс и мислите ми са разпиляни.
Няма как да го гледаш бавно искаш още и ощееее. Целувката на пътя е ..💋  Харесва я чак лудо влюбен не е.
Интригата е между аркадашите и семейството на Димитрии и Фирузе. Втори сезон ще се разплете още повече. Искам шивача да язди кон. Истински жребец, като него.
Есвет искаше да сплаши или наистина да убие Димитрии. Пеями отнесе куршума и тя не разбра как го направи..
Този сериал се превръща от специалните за мен. Любими кадри и снимки чок. Особено с бялата ризка и от ревюто потничък. ❤️‍🔥🤍🤍🤍😳 Когато тичаше спортно елегантен също е уаууу. Нямам забележка за стайла.   
Мустафа го оковаха за да не бяга и да не се нарани. С тая болест .. щеше да се нарани и с ножицата. 
Пеями му прекипя и не издържа след поредната криза и когато Мустафа го нацели и удари.
Гласът му е няма такъв кеф.. Мога да го слушам нон стоп. Секси ,топъл, въздействащ с всеки тон и интонация.

Видеото от фотосесията ми хареса.  Снимали сред природата. Това харесва и го зарежда Чачи.
Обожавам го с мъжки очила.😎
Илка ли е стилист или от списанието не ми се нрави всичко. Чок ми хареса синята гама с панталона и ризката.  Джинсите и шареното пуловерче му подхождат.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 04:09 от femmi2

# 592
Днес Рожден Ден има Джем Карджъ!

По този случай ще си позволя да сложа думите на Джем от вчера във връзка с пътешествието наречено Шивачът

Тази снимка е направена на 31 март 2022 г. Тръгнахме на пътешествие с моите скъпи приятели режисьори. Започнахме с “Süslü Korkuluk” и продължихме като “Terzi” и завършихме.
В присъствието на нашата скъпа публика пожелавам успех на целия ни екип от сериала „Шивач“, но най-вече на моя режисьорски екип. Измина една година, началото на нашето приключение.
И днес нашето дете се появи по вкуса на нашата любима публика. Надявам се, че ще гледате и споделяте това приключение със същото удоволствие, което изпитвахме, докато снимахме. Опитахме "сапунена опера" на дигитален път за първи път. С други думи, това беше опит да обясним нашите 150-минутни турски сериали, които изгледахме за 40-45 минути. Коментарите са ваши, надявам се да ви харесат. „TERZI“ е на живо в netflixturkiye!

# 593
Справили са се страхотно! Поздравления!
 Никой няма нерви вече да гледа тези дълги и протяжни серии,в които се гледат по 5 минути и повтарят едно и също ,запълват времето с глупости.
Тук има стил,динамика,перфектен кастинг,въобще друго ниво!
Гледаш на един дъх.
Много се радвам,че Чаатай е част от това ,да не кажа и първия,който прозря,че това е бъдещето!
Цяла нощ образите от филма бяха в съзнанието ми.
Ако искате,когато всички са го изглеждали може да обсъдим по-подробно всичко.
Фотосесията е уникална! Този човек е роден,за да бъде сниман,това е
Сякаш просто си е полегнал в тревата и е казал,"снимайте ме,не ми пречите".Heart Eyes

# 594

С други думи, това беше опит да обясним нашите 150-минутни турски сериали, които изгледахме за 40-45 минути. Коментарите са ваши, надявам се да ви харесат. „TERZI“ е на живо в netflixturkiye!

[/center]

Джем Карджъ и екипа му са се справили перфектно с работата си. Режисурата на "Terzi" e повече от блестяща. Сцените, смяната на една с друга сцена, преминаването от образ в образ, динамиката, кадрите от високо, въртенето на камерата около героите, приближаването на образа и още много други похвати правят гледането на подобни драми да наподобява някакъв екшън за голям екран. Освен това липсата на пълнеши с ненужно разтакаване направиха 150 минути скука в динамични 40 минути удоволствие.

# 595
Честит Рожден Ден на Джем Карджъ ! Да е жив и здрав и още много творчески успехи и приключения.

Екипа му са се справили страхотно с Terzi. И не съжаляваме че не е на обществената тв. Всяко зло за добро. Не е нужно разтягане. Аджун се мисли за тарикат но изпусна голям проект и актьори. Може само да съжалява. Чаго при него няма да се върне да снима.
Искаше ми се да видим общо фото с режисьора и актьорите  само с Шифанур пуснаха.

Раздвоена съм.. кои кадри да си сложа за актуално авче. Много ми хареса корицата сред природата и фотосесията.  
Нези ,абсолютно.
Камерата го обича и с лекота снима.   
Полегнал си на тревичката и казва снимайте не ми пречите.
Дали ще има за Джентълмен фотосесия ? Не ми се вярва ,защото дори заради проект няма да склони да снима много и да си показва лицето.
С партньорка обща много рядко... Има само със Серенай.
Може и да ни изненадат ..  поне интервю да има за геройте.

Кога ще излязат рейтингите на НФ за шивача ?
Какво им пишат зрители някой чел ли е има ли отзиви там ?

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 10:40 от femmi2

# 596

Кога ще излязат рейтингите на НФ за шивача ?
Какво им пишат зрители някой чел ли е има ли отзиви там ?

А де, и аз това се питам.....феновете са ясни, на черешата са от щастие и удоволствие.
Сезон, корица, фотосесия, трейлър за втори сезон, пресконфернция за първия, снимки, видеа и материал за месеци напред емоции. Ноооо, медиите и разните му блогъри мълчат. Уж следя туйтър, но не съм срещанала една дума или анализ на Терзи. Рейтинги още не съм видяла, но може и да съм пропуснала нещо. Много съм любопитна какво ще напишат, много...

# 597
На черешата сме и още под въздействие.
Хубави спомени и емоции и усмивки от слънчицето ни.
Още по хепи сме че няма да чакаме години за продължението.
И тогава ще направят реклама няма да мине ей така.

Журналисти и блогъри мълчат още няма статии.
Бирсен Ант. хвали играта на Олгун  и Салих Бадемджи  за ЧУ нищо не е споделила.
Те се справиха отлично колегите.
Любимеца си е Великан! И никой друг не си представям в тази роля. Той винаги се слива с образа и те кара да му вярваш страдаш и радваш.
Предполагам се е упражнявал за ролята прави го с такъв финес, като почне да реже и шие. Концентриран във всичко.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 11:13 от femmi2

# 598
Може да се даде оценка в imdb. Може би от там и някакъв рейтинг ще може да се види.
На мен също ми е любопитно какви са отзивите.
А ние ще сме още дълго на черешата!
Ето малко отзиви :

"Никога не бях гледал турска драма, така че бях любопитен да разбера за какво е целият този шум. И когато The Tailor се появи в Netflix, получих идеалната възможност да тествам водите. Въпреки че прекомерната драматичност и дългите кадри на забавен каданс бяха малко прекалено много за мен лично, мога да разбера защо може да бъде лесно и бързо гледане с нов обрат всеки епизод. С всеки епизод, завършващ на лудост, той със сигурност ще ви закачи и ще ви накара да се чудите какви са тайните. Лесно е да се предвиди какво ще се случи някъде около средата на сериала, така че малко намалява вълнението от шоуто. Въпреки това, последният епизод е нещо като възнаграждаващ в смисъл, че ви кара да искате още (защото вече имаме трейлър за сезон 2)."

"Освен това в изпълненията на актьорите липсваха гамата от емоции и нюанси, които да добавят дълбочина и сложност към героите им. Те обаче свършиха адекватна работа, но не успяха да се свържат емоционално с публиката, което в крайна сметка щеше да повдигне сюжета. Въпреки това Олгун Шимсек беше блестящата звезда на шоуто. Той остана верен на характера си през цялото време."
   "The Tailor е направен с грижа и много внимание към детайла. Инструментите за правене на филми се използват ефективно, за да съживят историята. Само забележете последната конфронтация. Омразният герой е облечен в черно. Няколко минути по-късно двама души насочват пистолети един към друг, а добрият герой стои по средата. Моментът служи като визуално напомняне, че добрият герой чрез действията си се е хвърлил в собствения си гроб. Изненадващо е да се види колко много творчески мускули се навиват в шоу като това, което обикновено се третира с изобилие от мелодрама и липса на въображение. Разбира се, тук има мелодрама (музиката се усилва по време на сцена с целувка) и героите идват през жизненоважна информация чрез подслушване на други герои, което някои хора биха казали, че е мързелив начин за придвижване на сюжета напред. Но The Tailor не се извинява за тези преки пътища. Удоволствието идва от посоката, която прокарва чрез тези избори. Усмихнах се, закикотих се и бях постоянно пристрастен. Сериалът е пристрастяваща смесица от стил и сапун. Не знаех, че имам нужда от него и, за съжаление, съществува за mv развлечения."

"Има нещо чувствено в начина, по който героите се докосват един друг в „Шивачът“ Вижте колко нежно Пеями със завързани очи измерва с пръсти тялото на Есвет Когато той се ръкува с Фирузе, усещате, че романтичните течения преминават през тялото, за да съобщят тези неща от едно тяло към друг. Разбира се, тези двамата се влюбват. Усещаме всичко това, защото камерата е настроена към всеки момент и всяка емоция. Забележете как се плъзга развълнувано, когато Пеями взема мерките на Есвет или охотата, с която се вглежда в ръкостискането между тях. Екранът се тресе силно, когато Пеями се сблъсква с баща си. Хареса ми колко свободно се движи камерата в тази серия. Създаваше усещане за динамика и изпълваше сцените с огромна енергия."

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 13:19 от nezito

# 599
В IMD също се гласува ,но НФ имат официален рейт на отчитане измерване в часове и брой гледания. В кои държави е най гледан и така..
Ще трябва да почакаме ще го пуснат в официалната си стр.

Ко се случи още чудо и напише нещо на верните фенове или публикува..
Нези , лайкват ли му фотосесията какво му пишат ?
Само Баръш Фалай ли му е пожелал успех от колегите ?

Хубави отзиви от Туитър. Хареса ми описанието как докосва Есвет.
Така го прави че усещаш като реално. Всяка сцена е така.
Кеф, наслада и удоволствие. Висш пилотаж.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 13:33 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт