🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 051
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и хубава слънчева нова седмица. Да си пожелаем да ни пуснат нещо от Кубра. Слънчицето ни да изгрее и да ни се усмихне може на парти с аркадаши и Йок  лелки и подобни.

Нези , и от двете се отървахме. Кака знае, че освен да дразни и слага намеци друго не може да направи.
Яд е че феновете се радват ,щото не я долюбваме. Какви колажи с рога и закачиха така съм се хилила..Joy
Колкото и да му е сбъркан вкуса не е толкова закъсал и заслепен. Ние не даваме зор за нищо ,нито той. Колкото повече свобода по добре. Таби ки че ще има авантюри такъв огън няма как да не го използва. Летни страсти.. да сме подготвени с някой вампир на яхтата.

Колежката Шифанур Гюл е хубаво, че е естествена външно и няма пластики.  Има нещо, което не ми харесва в нея и не ме грабва. Играла е кратки роли в продукции. Шивача е сефте главна роля. Никой нормален човек няма да изпусне такъв шанс и то с такива класни актьори и звезди.
Опит ще придобие
харизма , талант и потенциал или имаш или Йок!
Трябва да се развиваш. Чачи нямаше опит в началото, но се учи и се развива.  Късмет също е необходим.
Кариерата му е за пример. Играе смели и различни роли. Не се възгордява. Живее спокоен живот , интроверт и не плаща данък мнение на никой.  

Нищо не се говори за втори сезон кога ще го пускат. Гаранция няма да ни измъчват, като премиерата. Ще го пуснат лятото или есента докрая на годината. След огромния успех и реакциите ще имат стимул да не го проточват.
Не правят презентации за всеки сезон и продукции , но с Шивача ще ни изненадат.
За реклама не се съмнявам. Факт е че отделят особено внимание на проектите му.    
В продължението ще се разкрият още тайни екшън , страст ,надцакване.
Пеями получава панически атаки страх ме е да не се разболее и да е с трагичен край.
Как го играе тоя човек изпипал е всичко перфе. Като се фана за сърцето и ръката му се разтрепери ,    спомени от детството.. и мен ме заболя сърцето усетих емоцията му. Сцената с Мустафа е покъртителна.💔
Както се изразяват латините от сега ми липсва Чага какво ще правим без таланта му ?  
Всеки иска да гледа продължението веднага.
Спокойна съм и за Кубра ,защото сценаристите са същите и има защо да им се доверят отново. Ейваллах на Чачи и Гювентам. Зверчето няма да играе в нещо, което не е сигурен и не го почуства.  
Режисьорите Тайлан са от най добрите. Не го твърдя аз,а много хора.
С впечатляваща биография са и хонорара им е солен.

Нези , остави ги тия които говорят, че на нищо не прилича.
Те гледат с други очи и се заяждат.
Повечето си го харесваме. Зарадва ни и раздаде любов на всички ни. ♥️
Сравненията с Емир не стихват.
Кеф и наслада.
Много фенски профили са с сменени аватари и шапки от фотосесията му.
Като гледам как е полегнал на тревичката и какво спокойствие и удовлетворение излъчва ми се приисква да го погаля по бузките сладки и заровя пръсти в къдричките му.😋
Устните, ръцете и лицето са шедьовър!❤️‍🔥

Сега видях редакцията не мога да сложа през тела нищо. Дръпнали сме напред в световната Imbd  
По принцип всеки който снима за НФ и се излъчва проект са начело на класацията.
Миналата седмица беше 13 ако не греша, което не е зле.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 17:27 от femmi2

# 676
Здравейте момичета,
Честно да ви кажа, все ми е тая, кой какво мисли  за него, ГОЛЯМ  Е , и ще става все по голям...не само на години...жив и здрав да е....🙂
Много малко са успелите и реализирани като него, еднодневни актьори с красивото лице и любовната история много ....той го изигра в два сериала, иска друго,...това е нещото което се вижда при него....не иска лъскаво личице и хвърчащи пубертетки,  оххх, аххх....сигурна съм , че сериозните роли го блазнят много повече....в ХЖ съм в потрес....от това което видях,.....неееее, не е за всеки тази роля...
Обаче ми се иска да избере и някоя ТВ, ще ми се по често да го виждам.....

Не е най добрия превод, но толкова ....

# 677

Невероятен е, невероятен....нито аз, нито останалите фенове можем да се наситим да го гледаме.

Тук https://flixpatrol.com/title/terzi/ може да следите рейтингите на всички сериали и филми пускани по платформите за стрийминг.

Цели 6 дни от пускането на Terzi и продължава да бъде на челно място в класацията ТОП телевизионни предавания в Netflix на 8 май 2023 г. В България се нарежда на 2 място.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 23:09 от DeniAra

# 678

Невероятен е, невероятен....нито аз, нито останалите фенове можем да се наситим да го гледаме.

Тук https://flixpatrol.com/title/terzi/ може да следите рейтингите на всички сериали и филми пускани по платформите за стрийминг.

След цели 6 дни от пускането на Terzi, продължава да бъде на челно място в класацията ТОП телевизионни предавания в Netflix на 8 май 2023 г. В България се нарежда на 2 място.

Супер! Terzi продължава с успеха и се задържа на върха.
И други сериали на колеги са успешни като Шивача рядко някой може да се похвали с такъв рейт. Сериала си заслужава. Всичко е изпипано.
Няма  какво да се лъжем Чаатай е виновника да се гледа по света.  
Хората го Обожават и не могат да се наситят на уникалния му талант и красота.
И аз не мога. Като пияна съм. Пристрастена , хипнотизирана.
Думите не ми стигат.. Отново се влюбих в него както в началото.
Не случайно се сравнява с Емир.
Али Ав уникално е уловила в клипчето Емир Сарафолу и Пеями Докумаджи.
Походка , красота , стил и класа.
Разликата е че Пеями не страда от любов. Емир гореше неговата слабост е Ферия.
Турските Ромео и Жулиета с трагичен край. Това на Аксой няма да му простим, че съсипа приказката и красивата любов.

Докато пуснат продължението ще изгледаме още хиляди пъти Пеями.🤩 Истанбулският красив изкусителен успешен и талантлив шивач.
Ако искате да си обсъдим моменти нещо, което в еуфорията сме изпуснали и сега откриваме.
Направо се шашнах като прочетох, че Есвет е женена за Мустафа.
Аз ли нещо не разбрах ?😯
Пеями затова пали и е неконтролируем в продължението на историята.
Като опрЕ кака Беррак до стената фърчат искри и  страст. Огнен звяр. 🔥

Нани 🌷 и на него не му пука върши си работата и то с желание и перфектно.
Голям е като ВСЕЛЕНАТА! Много искат да са като него идол е.
Хлапашки роли и ох ах не иска да играе.
Избира сериозни и предизвикателни роли. ХЖ е смелост.
Като разбрахме какво ще играе и видяхме визията се шокирахме. Филма и ролята си заслужават всяка сълза и отделено време да гледаш.
Убедена съм, че ще получи награди и за Терзи и ще има още отзиви от света.
Ще се изкефя НФ и Гювентам да уредят визита на Чачи и каста извън Турция и среща с публиката.  
Да използват момента. Желязото се кове докато е горещо.

Нани , като изгледаш ХЖ непременно да споделиш впечатление.
Йешилчам гледала си ? По блу тв е.
Ролята му е на ретро продуцент Семих Атеш. Пусна мустак тогава.
Голяма скица е в тоя образ.
Със Селинката си паснаха идеално. Химия ,искри..

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 23:46 от femmi2

# 679
Феми,тя вече го е изгледала.  Писала е,че е без думи.  То няма и как иначе! За мен това е най-добрата му роля.
Бързо избяга от зоната си на комфорт и стана истински актьор! Факт!
Истински му се възхищавам за това!
Сигурна съм,че най-доброто за него предстои и му го желая от сърце!
Феми,да,Есвет се ожени за Мустафа. И на мен ми е интересно как ще реагира Пеями.
Но пък Той има снимка от първата сватба на Мустафа и може би това ще направи втория брак невалиден... така се мисля аз.
Ей,нямам търпение за продължението!

# 680
Помислих , че само клипчето e гледала.
Най- добрата му роля за Оскар е в ХЖ. Филма щеше да кандидаства за Оскар  заради ам. политиката и разните му там неща не успя да влезе в списъка.
Яд ме е и не само мен. Това беше голям шанс за Чачи и за турското кино.
Всеки път си мисля няма накъде повече да изумява и оставя без думи но ме опровергава.
Как го постига??
Разплаква ме от гордост и щастие и възхищение.😭 Няма дубликат тоя човек. Нито една роля не си прилича и не може да сравниш.
Играе толкова различно и се трансформира.
Тоя човек трябва да преподава или да напише книга.
И аз искам да се уча от него  нямам таланта му.

И защо се е оженила за Мустафа заради Димитрии ли ?
И той като разбере ще побеснее и ще си го изкара и на баща му и на всички. Не е наред с главата болен може и поради тая причина да анулират брака.
Пеями ще му се насъбере много и ще изпуска парата и прави глупости.
Може това да отключи още повече паник атаките.

Оф, искам да спретнат фиеста за успеха. Как може никой от актьорите да не реагира.
Продуцента също.
Да благодарят на зрителите за подкрепата и нахъсат още повече. Карджъ е активен и ги отсрамва.

За обществената тв след като се съгласи за тв 8 и след това преместиха проекта ,има надежда. След Кубра да си почине от проекти и планува нещата. Знае какво иска не прави нещата ей така. Доста проекти и образи се насъбраха. Според мен ще помисли и да режисира нещо повече от късометражен филм. Най добре да промени средата извън Турция. Отдавна не е летял за любимия Лос Анджелис.
Има и барабанки вкъщи не ще да ни зарадва и посвири. Професията му е такава, че трябва да е активен.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 10:59 от femmi2

# 681
# 682
28 юли - сезон 2

Юхууу , това е най хубавото нещо радост за феновете и наслада за сетивата.
Знаех си аз казах ви няма да бавят продължението.
Много от рано го обявиха изненадващо.
След Гранде успеха и реакциите няма как иначе. Много им пишат в официалната страница и питат.
Иншаллах да има представяне и съберат екипа.
Само така му виждаме очите на звяра сред хора.
За реклама не се съмнявам.
Това, че ни измъчиха си струваше.
Надявам се докрая на тази година да пуснат и джентълмена.
Сайгън ще е толкова различен като типаж и история. Любопитно ми е да ги видим в тандем с Ебру Шахин.
Тя е красива , талантлива.
Има и друг вариант да пуснат и изчистят Terzi всичките сезони до края на 2023  и догодина филма и сезон 1 на Кубра. Силна година е за зверчето в проф. план. Жъне успехи на върха е. Ей ще се пръсна от гордост няма да спра да го повтарям.
На световно ниво е!
Турските критици не им хареса началото на шивача. Нейсе! Като актьор никой не оспорва качествата му както и на колегите в сериала . Само някой да го оплюе,  с парцалите ще го изям . Не знае с кого се захваща . Има критики за теглото му , но и така е добре . Не е прекалено наедрял.  Не го харесвам като клечка.
В Кубра ще се счупи от слабост в тялото.   

може ли да е  толкова еротик и съблазнителееееен,  като опря кака до стената , аритмия получих!🔥
Чок гюзел красотаааа, като замаяна и пияна от любов съм!🍷

🤍🤍🤍🤎💔🔥

не знам в историята на НФ да има толкова бързо пуснат втори сезон на друг проект турски или чужд ?
Защото са заснети предварително или заради гранде успеха. Радват се и се кефят, че го направиха отново с най голямата си звезда и излъчиха ХИТ!

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 00:11 от femmi2

# 683
Ох,далече ми се вижда 28 юли,но...
Добре е,че имаме дата!
До тогава ще изгледам "Терзи "още веднъж,бавно.

# 684
В социалната мрежа Twitter на страницата @netflixmena беше публикувана публикация с героите на Чаатай Улусой с думите: Чаатай Улусой е собственик на сложни и силни роли 👏
https://twitter .com/NetflixMENA/status/16551656335987..

Енгин бей лайкна тая публиция и сложи емотки за силата на Чаатай Hands Muscle

И на мен ми изглежда далече , това е заради нетърпението .
Нези , колко дни остават почвай да смяташ ..
Това е прецедент никога досега не са обявавяли толкова от рано пускане на проект . Залагам че и трери сезон финалния ще го изгледаме тая година.
 И аз ще изгледам още веднъж премиерата внимателно .
Първи епизод наизуст го научих . Целувката на пътя не ме питайте коллко пъти я въртях..
Колежката в продължението  сякаш е по отпусната и  се справя .

Открих рецензия за Терзи моля да ме редувате за да я споделя

# 685
Нези, Феми Simple Smile
ХЖ изгледах клипа няколко пъти и от самия филм моменти през тела, нямах време за повече, ...но ще го гледам, много ,много съм впечатлена....
Терзи съм на първите 10 мин на 1 ва серия...и там нямам търпение...само да приключа сл.ангажименти  и ги почвам сериите....
Ще споделя Simple Smile

Феми, ти си Simple Smile💐

# 686
Тешекюлер за редуването . Flowers Tulip

Бирсен е писала за Терзи . Изглежда героинята на Беррак ще създава проблеми на Шивача след като се забърква с нея . Но съм останала с впечатление от друго инфо че се познават в миналото и са имали нещо . Еврим Алася е страхотна от Шербета . Тя ще играе майката на Пеями .

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/evrim-alasya-terzi-dizisi/22127/

Изненада от поредицата "Шивач" от Kıvılcım на "Cranberry Sherbet"
Обявена е премиерната дата на втория сезон на сериала „Шивач“ на Чаатай Улусой, който се срещна с публиката в Netflix.

Evrim Alasya беше включена в историята като майката на Peyami Dokumacı (Çağatay Ulusoy) във финала на първия сезон на сериала Tailor . Основната история на Кираз, изиграна от Еврим Алася, която вдъхна живот на ролята на Кивилджим в телевизионния сериал " Червен боровинков шербет " този сезон и направи страхотно впечатление с успешното си представяне, ще бъде представена на публиката във втори сезон. Излезе и новият трейлър на новия сезон, озвучен от Еврим Алася. Новият сезон на сериала, в който главните роли си поделят Чаатай Улусой, Салих Бадемчи, Олгюн Шимшек и Шифанур Гюл, ще бъде представен на зрителите на 28 юли.

Rana Mamatlıoğlu  и  Bekir Baran Sıtkı са написали сценария на сериала, в който Джем Карджъ седи на режисьорския стол, по историята на Гюлсерен Будайджъоглу . Напускането на Есвет ( Шифанур Гюл ) натъжава и ядосва Пеями. Димитри ( Салих Бадемджи ) е готов да бъде с най-голямата си мишена Есвет. Междувременно Пеями, който преживява голям хаос в живота си, се сближава с Джемре ( Берак Тузунатач ), която се е превърнала в негов проблемен партньор. От друга страна, той получава нова информация за майка си Кираз.

От световната Хот Америка  - фен клуб на ЧУ . Рецензия на първи епизод . Радвам се  че с желание отразяват проекта.  
https://northamericaten.com/review-terzi-the-tailor/

Терзи (Шивачът) се съсредоточава около смесените минали на Пеями, неговия най-добър приятел от детството Димитри и годеницата на Димитри Есвет. Пеями, известен шивач, започва да шие булчинската рокля за годеницата на Димитри, която тепърва ще среща, но и тримата имат мрачни тайни, които разбиват познатия баланс в живота им.

Сюжетът

Peyami, изигран от Çağatay Ulusoy, е завършен дизайнер. Родом от източния регион на Карс, очевидно е, когато се връща за погребението на дядо си, че не е бил у дома от дълго време. Той е принуден да се изправи срещу миналото си, когато среща баща си, умствено изостанал и силно зависим Мустафа, който е осезаемо травматизиран от смъртта на баща си. Баба му Сюлюн настоява да закрият имението им в Карс и да се преместят в Истанбул с Пеями. Мустафа е най-добре пазената тайна на Пеями и той обвива присъствието си в мистерия, скрит от редовните си познати. Дори Димитри (Салих Бадемджи) не знае за съществуването на Мустафа, винаги вярвайки на семейните предания, че родителите на Пеями са загинали при злополука.

Богатите родители на Димитрий, които са от гръцки ортодоксален произход, имат сложни отношения с неконформисткия Димитрий. Те крият мрачна тайна за Есвет, която е сираче, отгледано от невзрачна двойка от гръцката православна общност и е дошла в Истанбул с осиновителите си. Тя и Димитрий са сгодени, като не споделят много подробности за това как са се събрали. Есвет е очевидно несъответствие с психопата Димитри, който живее опасно.

Един ден Пеями посещава дома на Димитри, за да накара годеницата му да облече сватбената си рокля. Позовавайки се на семейната традиция булката да не се вижда, майката на Димитри Лиа държи Пеями със завързани очи, докато той измерва Есвет (Шифанур Гюл), чието лице също остава под воала. Като такава, асистентката на Пеями Сузи също не успява да научи как изглежда Есвет. В края на сесията им Есвет чува Сузи да говори за осигуряване на болногледач за Мустафа и историята наистина започва, когато Есвет се появява в дома на Докумачи като Фирузе, предполагаем болногледач, изпратен от агенцията.

Без да разкриваме твърде много от историята, това, което следва, е нарастващата връзка и чувственост между Пеями и Фирузе/Есвет, докато Пеями преоткрива чудесата на баща си чрез добротата на Фирузе, усложненията, когато Пеями открива истината за Есвет и събитията, които се задействат, когато Димитри започва да подозира къде може да е изчезнала Есвет. Наслоени в това са драконовата Сюлюн Ханим, непокорната майка на Мустафа, и непохватните хора в семейството на Димитри. Всеки държи частица от историята, докато Пеями, Есвет и Димитри си проправят път през този лабиринт от живот, в който са потънали.

Кинематографичен фон
Terzi е първото сътрудничество на практикуващия психотерапевт д-р Гюлсерен Будайчиоглу и Онур Гювенатам (OGM Pictures), което идва в стрийминг платформата. Наблюдателите на Dizi са добре запознати с проекти като Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Doğduğun Ev Kaderindir и най-новия суперхит Yalı Çapkını, всички от които са плод на едно и също сътрудничество. Често адаптирани от досиета и истории на пациенти, основната основа на историите на д-р Budaıcıoğlu са психологическите изследвания на героите, докато всеки се ориентира в драматичните реалности на живота си.

Терзи също е базиран на истинска история и като такъв има подобен психологически привкус. Той е адаптиран към по-сбития форм фактор на сезон от 7 епизода, като всеки епизод продължава 47 минути или по-малко. За разлика от това, в зависимост от това кога шоуто дебютира, обикновен дизи сезон е дълъг около 30 епизода, като всеки епизод е дълъг 140 минути. По този начин краткият сериал изглежда по-въздействащ с темпото на разказване на истории и откриване на герои.

[Сценографията и костюмите изглеждат смесица от класическото със съвременното. Интериорът на домовете, семейните обичаи и облекло изглеждат класически, но въпреки това се сливат безпроблемно с модерността на бляскави модни ревюта, афтър партита и най-новите модели превозни средства по улиците на Истанбул. Човек също така вижда смесицата от мини-култури в Турция в начина, по който изживяваме суфийската музика и култура, фини намеци за християнство в света на Димитри и как те се свързват заедно през героите и техните житейски истории.

Рамката, ъглите на камерата и цветовете са визуално удоволствие. Слава на режисьора Джем Карджъ за улавянето на същността на всяко семейство чрез техните пространства и цветове. Има претенциозност в домакинството и офиса на Димитри, класическата елегантност на домакинството и работното пространство на Пеями и традиционната грандиозност на детския дом на Пеями. Въздушните снимки както на Истанбул, така и на Карс са красиво направени, излагайки зрителя на страна, която не може да не въплъщава слоевете култура и разнообразни традиции, изградени през вековете./size]

Чаатай Улусой ,  като Peyami и  Шифанур Гюл , като Esvet/Firuze дават солидно представяне в първия сезон, но фокусът през този сезон е повече върху изграждането на героите за  Мустафа и Димиттии .
Олгун Шимшек, като умствено затруднения Мустафа е заклинателен. От изкривяването на тялото и лицето до детските му маниери, той вдъхва характера на Мустафа. Салих Бадемчи в ролята на пищния, непредсказуем, свободен канон Димитри е драматичен в интерпретацията си на герой, чиито животински маниери се определят от собствените му белези от детството. Селиле Тойон Уйсал в ролята на зловещата Сюлюн Ханим се справя много добре, за да изобрази непоколебима матриархистка, която има смелостта да огъва реалността, за да отговаря на нейните нужди. Като цяло, всеки актьор поема своята роля с почтеност и те играят добре един срещу друг.

Terzi е бърз и приятен часовник и още повече за феновете на Çağatay Ulusoy, тъй като той се завръща на екрани след близо година и половина пауза. Героите са интересни с мистериите от миналото си, което прави Сезон 1 подходящо интригуващ в драматичните конфликти и детайлите на сюжета, вградени в епизодите. Шоуто се представя добре и достигна второ място в Топ 10 на сериалите на Netflix в света, като близо 80 страни го имат в своите топ 10 предавания до Ден 3 от излизането му. Дори се класира на номер. 9 в САЩ за ден.

Терзи не представя предсказуем поток, оставяйки зрителите гладни за това как ще се развият нещата в Сезон 2 и 3. Това е белегът на доброто кино и ние с нетърпение очакваме пристигането му.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 19:12 от femmi2

# 687
Феми,
Благодаря ти, прочетох го с голям интерес Simple Smile
Един прекрасен Чачи

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 16:55 от nanni_123

# 688
Много благодаря, Феми!
Гледах трейлъра за втори сезон. Тази сцена с дискотеката,не се ли появи преди време като сцена от Джентълмен или аз нещо бъркам.
Нямам търпение за нова среща с прекрасния ни шивач!

Феми ,почвам да броя дните. По това време ще съм в Турция, ще видим как ще го гледам от там.

Тук са много красиви!

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 18:12 от nezito

# 689
В Гьокчеда ще си ох как искам и аз в този рай . Не знам нерде ще съм по това време на почивка или йок ще намерим начин да го изгледаме .  Да споделиш снимки и ако забележиш случайно звяра да не се шашнеш . Joy ще си поприказвате ще му кажеш, че чок се гордеем и да не бъде такъв темерут и отразява повече проектите си. Това е трудът му. На световно ниво е играта му и красотата . Ще е жалко само в Турция да я използва. Непременно да помислят и задействат с екипа в чужбина.

Грешиш не е от Джентълмен в дискотеката . Точно от трейлъра на Терзи е някой от статистите пусна клипчето и намазахме. Танцуват с Беррак лудо и после ще я опре до стената.❤️‍🔥

https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1571580804907556865
на яка музика клубна танцуват.

Все така да продължават да пускат снимки зад и пред камера
Ох, че е усмихнат и красив и елегантен.  Дали ще имаме късмета някой ден да се докоснем до това земно същество . Sob

ще се редим на опашката да ни ушие червена рокля  и взима мерки само с поглед. Като те докосне и всичко в теб трепери..

https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1655575145413582854
Хазалджъм с послание предстоят избори при комшиите
Цитат
Тази вековна република е наша, изборът е наш. Присъединете се към Oy and Beyond и нека защитим нашите избори заедно.

--------------------------

Красота неземна и харизма !

https://twitter.com/enginaykanat/status/1655857075719634946
Отразено и от ЕА агенцията

И още гифчета от феновете . Тези са направени качествено, като фон и план на лицето.  

Пеями Докумаджи във вихъра си

Какво се случва с ръката ти?🥺

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 23:50 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт