Спам тема(Винено - любовен Спам!) - от 01.02. до 28.02.23г.

• 10 503
  • 329
  •   1
Отговори
# 240
Наминавам с един нефилтриран божурски залез, на който ме поканиха уличните котки, казвам ви наздраве и се връщам към оправянето на багажа Blush

# 241
Бау!

Норче, ще ти липсва таз мити гледка!

Наздраве!

# 242
  • София

И от мен.

# 243
Щом ще качваме снимки, ето ви един Блеко, който днес хубаво се овъргаля в праха. След което се пльосна на кухненския плот, без да се изкъпе Joy

# 244
Мн е смешен тъй с каишка!

# 245
И смешен го обичам таз малка гадинка. Grinning Обикаляхме царството му. От петък без каишка и където иска да ходи. Grinning

# 246
Ще се върне ли без каишка?

# 247
  • Euskal Herria
От мен - само снимки на карнавала мога да дам, друго сега няма. Още два дни ще купонясва народът. Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 248
Ще се върне ли без каишка?
Веднъж избяга около обяд и към 17:30 се прибра. Беше огладнял. Grinning Иначе през цялото време обикаляше съседния двор. Там едни шубраци и една порутена къща. Обаче той си обикаля с една друга котка. Grinning Има тук в квартала едни едри мъжаги. Сигурно ще го бият, ако го докопат. Grinning

# 249
В периода на разгонване не е ли добре на каишка да го държиш да не вземе да забегне за винаги?

# 250
Той е кастриран, Рейче. Simple Smile

# 251
Слава богу! Хъхъхъ

# 252
# 253
Добро утро, драги!

# 254
ДУ! Grinning

Дитето от фчера ... гърло и лека температура. Днес и с честа, макар и лека кашлица ... размина му се училището. Звъня сутринта на класния и той казва, че има доста болни. Ми така е, топлото разболява. Разфърлят се, ходят голи и да. То става бре, това със събличането, ама да се облечеш кат ти стане студено ... па те - карат по инерция. Уф!

Фчера се поразходихме из планината, снимах минзухари. После и у градината вилнях, даже и полях, че то ни дъш, ни сняг и сичко сухо. Нарцисите цъфнаха. Шъ пусна снимки, да видим коги. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт