Отговори
# 345
Да продължа с Джано и любовта му към конете

Ехаа, прекрасни са любимците ни на коне, ама повече си харесвам Толга на този "кон".

# 346
Да продължа с Джано и любовта му към конете

Ехаа, прекрасни са любимците ни на коне, ама повече си харесвам Толга на този "кон".

Тръгнах на работа, но довечера като се прибера, ще ти покажа на Джан "конете" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 347

Тръгнах на работа, но довечера като се прибера, ще ти покажа на Джан "конете" Stuck Out Tongue Winking Eye

Джаки, ще чакам с нетърпение, а до довечера ще "загрявам" с маминия красавец, но вече не зная на кой кон да го кача.
     Спорна и спокойна работа ти пожелавам.

Адонис, "Византийски игри"

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 14:14 от Emiliya

# 348

Аз ще ги сложа на бял, че да не се изцапат

# 349

и братовчеда*..
 този актьор не съм го виждала повече

Чаго си го представям как пренася с коня си
пълни бурета с вино по планинска пътека..
Joy

# 350
и братовчеда*..
 този актьор не съм го виждала повече

Чаго си го представям как пренася с коня си
пълни бурета с вино по планинска пътека..
Joy
    Софи, аз не можах да изровя снимка на Чачо, възседнал някой кон, но твоето попадение е страхотно, а текста - право в десятката.
    С братовчеда се справих бързо. Стана ми любопитно къде се изгуби Фърат, но се оказва, че той продължава да снима. Явно не сме попадали на негови сериали.

Hakan Dinçkol/Хакан Динчкол

Чаровният актьор за първи път се появи на екрана в сериала „Сега и завинаги”, в който изигра ролята на Фърат. След това той участва в дългогодишния сериен филм Воин / Savasci (2017).

Публиката забеляза Хакан Динчкол след работа в драматичния проект "Враг в моем доме". Неговият герой Алпер Гюрсой е успешен предприемач, който е влюбен в Ясемин.
През 2020 г. актьорът изигра учителя Харун в проекта Учитель (Ogretmen) / (2020). Проектът беше затворен много бързо поради ниски оценки.
В края на 2021 г. той се присъедини към актьорския състав на сериала Приговор/ Yargi (2021), в който играе Cuneyta. Според сюжета неговият герой е талантлив адвокат, който има романтична връзка с Нева. В края на първия сезон Хакан Динкол напусна проекта поради завършването на сюжета на неговия герой.
През 2022 г. той беше добре запомнен от публиката с ключовата си роля на Али Бичакчи в лятната романтична комедия Красивее тебя / Senden Daha Güzel (2022). След края на снимките в проекта, актьорът не се наслаждаваше на почивката дълго време.
Наскоро Foncu Film започна работа по нов ежедневен сериал за Kanal D, наречен Любовь и Надежда / Aşk ve Umut (2022). Хакан Динчкол играе главната роля в този проект. Той ще съживи герой на име Кузей.

Източник:
https://kinoturkey.ru/tureckie-aktery/6260-hakan-dinchkol.html Kinoturkey.ru ©

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 17:49 от Emiliya

# 351

Flowers Bouquet ЕМИ* тенкс за инфото..

# 352

Щях да пропусна Нур и Ийт Козан и тяхната романтична разходка с кончета:

# 353
Емка, обещаното от ранния следобед!

# 354
Да не забравя да отчета и Айшегюл Гюнай

# 355

Давай, Джаки, искам още... Колкото повече "кончета", толкова повече адреналин.
     Аз загрявам с Кенан:

# 356

Heart Eyes Тогава да видим и белия Мустанг*
който докара Нур на точното място
в точното време - имението Козан 2015* конски сили,
вместо да падне от него..
Joy

# 357
Продължавам:

# 358
Heart Eyes Тогава да видим и белия Мустанг*
който докара Нур на точното място
в точното време - имението Козан 2015* конски сили,
вместо да падне от него..
Joy

Рязко увеличаваме броя на кончетата - бяло и черно - чудесна комбинация.

# 359
И още

и да завършим с истински кон Animal Racehorse

Общи условия

Активация на акаунт