Отговори
# 360
# 361

Heart Eyes Джано с каква лекота се качва на коня
все едно е роден на седлото,умението да яздиш и галопираш
с кон винаги ме е възхищавало..миналата година ви разказах
за моя единствен опит с туристически кон за атракция на Боровец..
Joy Joy

# 362

Ехааа, тази нощ ще има какво да гледам. Поздравления за рускините - пуснали са озвучката на епизод 9.
     За всички, които очакват 9-ти епизод на "Барбарос Хайредин":

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 00:39 от Emiliya

# 363
Мерси, Еми!
Приятно гледане!

Момичета от вторник започва сериала "Семейство" с Къванч и Серенай (от кога го чакам).
Ако сте решили да го гледате, искате ли да си го коментираме тук (ако не е в разрез с правилата), защото не ми се разпилява да пиша в други теми, а и вас си ви познавам....само правя предложение.

Скрит текст:
⚡ Синопсис на 1-ви епизод от сериала "Семейство" с Киванч Татлътуг и Серенай Сарикая: "Историята на децата, които не са обичани, се развива около масата, която е единственото място, което напомня на Сойканите за семейството. На денят, в който се слага масата за цялото семейство,Аслан пътува до Измир, за да разреши една от тъмните си афери, свързани с чичо му. По време на това пътуване се пресичат пътищата на психолога Девин и Аслан. Въпреки факта, че са хора от различни светове, не след дълго откриват общата си рана – семействата си. Аслан, в името на Девин, още от първата вечер нарушава много важно правило на Сойканите, което тревожи майка му Хюлия, която има обсебваща привързаност към сина си. Работата на Хулия става още по-трудна, тъй като тя трябва да направи всичко възможно Аслан да не напусне семейството. Но Хулия не е единствената, която се сблъсква с трудности – срещата на Девин и Аслан в самолета на Измир е само началото на техния труден път, който трябва да извървят, за да създадат свои семейства.”

# 364
Здравейте, момичета!

"А древната легенда гласи, че да откриеш четирилистна детелина, се смята за голям Късмет. Защото, ако имаш Вяра, таиш Надежда и търсиш с Любов, със сигурност ще намериш своето Щастие."

Пожелавам ви един емоционален и неповторим неделен ден!

Джаки, аз също съм решила да гледам "Семейство" и с удоволствие бих го коментирала с вас тук, в нашата тема. Мисля, че не е в разрез с правилата. Хареса ми представянето на този сериал, харесвам си и Киво, а Серенай стои много добре до него.
     С интерес чета темата на Къванч. Момичетата правят интригуващи коментари, анализите им са много изчерпателни, а информацията за сериал и герои е в изобилие. Правят и много красиви гифки и колажи, ще можем да си "крадем" от тях, вярвам че няма да ни се разсърдят.
     Нощес изгледах епизод 9 на "Барбароса Хайредин" с озвучка и съм емоционално удовлетворена. Динамика, ефекти, атрактивни екшън сцени и история, която те държи в напрежение от първата до последната минута. Ще разказвам подробно за епизода, само да направя няколко гифки, за да онагледя.

# 365
Здравейте Nature Sunny

Емка , Flowers Rose Доан Байрактар още ли е в Хардеин или ролята му приключи ? Харесвам го още от Вятъра.

За Айлето с Киво и аз се информирам от темата на Айрето. Добре стоят със Серенай двамата.
Изненадващо даже.
Важно е как ще развият и историята.

# 366
Здравейте, момичета!

Емка, супер... станахме две, да видим дали ще зарибим още някоя девойка и да си го обсъждаме тук.

Сега отивам да попрегледам и аз темата на Къванч.
Аз, много не го харесвам, но тук във всичко пуснато досега, много ми допада и смятам, че със Серенайката, която ми е любимка, ще си паснат и като визия, и като игра, и като излъчване. Ох, много ми харесват като двойка

Бързо си откраднах една снимка и онагледявам написаното

# 367
Емка , Flowers Rose Доан Байрактар още ли е в Хайредин или ролята му приключи ? Харесвам го още от Вятъра.
    Феми, мисля, че ролята на Кристофър/Доан Байрактар приключи в 9-ти епизод. Хайредин го рани смъртоносно. Но не съм сигурна, защото героят показа признаци на живот, мърдайки с пръсти.
     Ето го и боят на  двамата равностойни противници:

Скрит текст:

# 368
Здравейте!

5 март – Световен ден на енергийната ефективност.

# 369

Ние сме достатъчно Хайредин Рейс!
Барбарос Хайредин: Султанският едикт, глава 9

Кралят на Испания Карл V арестува имама на Гранада Муса Бей за фалшиво престъпление и го хвърля в затвора. Основната му цел е да принуди мюсюлманите да приемат християнската вяра, а непокорните да изгони от Гранада. Междувременно Карл Велики изпраща Андреа Дориа в Гранада за да съблюдава за успешното изпълнение на коварния план.
     Сюлейман възлага на Барбарос Хайредин да предотврати това и да спаси Муса бей.
     Барбарос Хайредин и Айдън Рейс правят всичко възможно, за  да спасят Муса бей и да накажат Ебу Хишам, но попадат в капана, поставен от Андреа Дориа.
     Битката е неравна и жестока, Хайредин и Айдън се бият юнашки в името на Аллах, Дория потрива доволно ръце, предусещайки, че ще вземе главата на Хайредин, но неочаквано двама приятели се притичват на помощ на нашите пирати.
     Хайредин влиза в пряк двубой с Андреа Дориа и го ранява. Използвайки суматохата Дориа успява да избяга.

Скрит текст:

# 370
Емка, да те редувам, да продължиш с разказването на серията, че аз на теб разчитам. Все да го почна и все отлагам, аз докато се насландисам, той ще свърши Joy Добре че си ти, та да съм в час Hug
П.П. Аз естествено пак съм на работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 371

Хайредин спасява Луна!
Барбарос Хайредин: Султанският едикт, глава 9

Барбарос Хайредин и Айдън Рейс се отправят към дома на Муса бей, за да се срещнат с Дервиш и да обмислят по-нататъшните си действия за освобождаването на имама. Изумлението им е голямо, когато разпознават в тъмното фигурата на Миа де Луна, спряна за проверка от войниците.
     Типично поведение за Луна. Не е се е вслушала в думите на Хайредин да се качи на коня и да замине за Венеция. Дошла е в Гранада, за да бъде близо до Барбароса в опасната мисия и да му помага, с каквото може. 

- Хайредин, войници!
- Защо сте на улицата в този късен час? Не знаете ли, че капитан Дория е въвел комендантски час?

- Не зная, лейтенант. Дойдох тази сутрин.

- Това кой е ... Луна?!
- Тя не замина ли във Венеция?
- Значи не се е върнала.

- Сякаш ви познавам, лицето ви ми изглежда познато?
- Не мисля, че ме познавате лейтенант.
- Спомних си, вие бяхте заедно с Барбароса, когато се опитвахте да влезете в града.
- Не мисля, вие бъркате.
- Това си ти, приятелката на Барбароса. Арестувайте я.
- Правите грешка, пуснете ме.
- Пуснете девойката!

- Отведи жената.
- Правите грешка, пуснете ме, пуснете ме.
- Побързай, Барбароса идва след нас. Скоро отведете тази жена в гарнизона.
- Вие не се разбирате от дума.
- Не се приближавай, Барбароса.

- Какво правиш тук? Не трябваше ли да си във Венеция?
- Аз си помислих, че не може ти да вземаш решения вместо мен и реших да направя това, което считам за нужно.
- Да вървим!

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 17:17 от Emiliya

# 372
Ей, много е вироглава тая Миа де Луна Joy Всъщност с вироглавщината си, ми се струва,че прикрива любовта си към Хайредин Heart Eyes

# 373
Ново от сторито на Толга:

И нищо друго ново и интересно. Амине съвсем се загуби, погледнах и в профила на Месут - и той не е публикувал нищо от 7 февруари насам. Алмеда и тя се е умълчала. Сушааа...

# 374
При това затишие да ви пусна малко Джан за разнообразие....

Общи условия

Активация на акаунт