Отговори
# 630
Ново от Мелиса:

Скрит текст:

Днес е прекрасен ден. Лятото наближава Heart

Толга е репостнал снимката:

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 13:51 от Emiliya

# 631
Тъкмо идвах да редувам поста и Джаки ме изпревари.

Емка ,:hugs: как е в Одрин има ли инфлация ?

# 632
Тъкмо идвах да редувам поста и Джаки ме изпревари.

Емка, Hug как е в Одрин има ли инфлация?
    Феми, инфлацията се усеща и в Одрин. Цените на стоките растат и там, но въпреки това всичко е доста по-евтино отколкото при нас. Направихме си чудесна разходка и подготовка за едно по-дълго пътуване и престой в Истанбул. Не пропуснахме и да си напазаруваме доволно. Joy Хапнахме за пореден път от прословутия одрински Тава Джигер, а аз не пропуснах и десерта - този път си избрах сутляш.
     Макар и виртуално да ви почерпя, момичета! Да ви е сладко:

Скрит текст:

Айдааа и испанките ще се насладят на Толгахан!
Малко им съчувствам, че дървото Ханде пак ще им се натресе, ама поне ще погледат и нещо по-добро от "вратата" като продукция, въпреки Хандеми... Заради нея сериала остана с малко серии, но пък по-лесно ще я преглътнат

Тука още е като питка в лицето (преди операциите)

П.П. Изгледах Семейството, но после ще го изкоментирам, че излизам
    Джаки, като изключим Хандето, испанките ще се насладят не само на Толга, а и на много добър сценарий и професионална игра на останалите актьори. Жалко, че заради една некадърна актриса сценаристите трябваше да пренаписват сценария и да съкратят броя на епизодите.

# 633

Flowers Bouquet ЕМИ* красиво, вкусно,сладко и полезно..
приятна изненада,благодаря ти!

# 634

Настройвам се за новия епизод на "Барбарос Хайредин". Очаквам интересни сцени и динамично развитие на действието. И тайно се надявам Хайредин и Луна да не станат врагове.
     Ето го и Яхя - племенникът на Хайредин. Симпатичен младеж и добре се справя в образа на този персонаж.

Демирхан Демирджиоглу - Яхя

# 635
Луна не познава страх!

# 636

Маминият красавец отново е на баскетболен мач, а аз отново съм се вторачила в 11-ти епизод на "Барбарос Харедин".

# 637
Не заплашвайте с проливане на кръвта ми!

Примерно наказание от Хайредин!

Бомбен капан за Барбарос Хайредин

# 638

Страдание е да гледам исторически сериал на език, който не разбирам. Но упорито гледам и гадая ... разбра ли Хайредин, че Луна работи срещу него. А и Луна предаде ли го, или по някакъв начин му подсказва накъде да насочи вниманието си. Ще има да си гадая докато не излезе озвучката, та тогава и ще коментирам сериала.

# 639
Добро утро, момичета!

Благовещение е!
Да посрещнем деня с добра вест, да кажем добра дума!

# 640
Здравейте, момичета!

Нека На Благовещение мечтите ви се превърнат в реалност. Блага вест да ви сполети и животът ви да преобрази. Да сте още по-щастливи, смирени и здрави. Вълнения и положителни емоции да ви изпълват.

Честито Благовещение!

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 12. Bölüm Fragmanı

Ново от Мелиса:

# 641
Барбарос Хайредин: Султанският едикт, епизод 11

# 642
За настроение малко гифки с любимците ми от "Барбарос Хайредин" - Миа де Луна и Хайредин.
   Чакам руската озвучка, за да разбера ще ме ядосат ли, или ще ми доставят удоволствие.
    Рейтингът отново е много нисък, но това не ме впечатлява, аз също не останах очарована от този епизод, а турските фенове са възхитени. Не мога да се ориентирам в нагласите им - рейтинг нисък, а зрителите доволни от епизода. Иди разбери къде е истината...

# 643
На Джан, турнето продължава! Hug Blush

„Джан Яман за деца“: голямо участие в срещата с ученици фото-статия на КМЕТА

25 март 2023 г

Джан Яман се срещна тази сутрин в Аудиториума на библиотека „Моци Боргети“ с учениците от пети клас на ИТ „Джентили“ в рамките на проекта „Разбийте стената“, организиран от сдружение „Кан Яман за деца“.  Много посетена среща и пълна зала благодарение на присъствието на актьора, който разговаря с учениците заедно със заместник-кмета Франческа Д'Алесандро, съветника по образованието Катюша Касета, професор Франческо Пизани, ръководител на детската невропсихиатрия в поликлиниката Умберто I в Рим и на Франческо Цирули и Роберто Мачелари, основатели на асоциация „Кан Яман за деца”.
Споделяне с училището
„Благодаря на училището, което се съгласи да организира събитие за слушане и обсъждане с децата по това време на учебната година, когато се нуждаят от подкрепа с оглед на гимназиалните си изпити – каза кметът Сандро Паркароли –.  Благодаря на актьора Джан Яман, който показа дълбока щедрост и огромна готовност, като беше пример за всички.  Министерството на образованието популяризира за много кратко време събитие за споделяне между училища и институции, за да даде осезаем знак на новите поколения, че сме тук и че нашата подкрепа ще бъде максимална и постоянна".
„Разбийте стената обиколка“
Турнето „Разбийте стената“ се спонсорира от Института по детска невропсихиатрия в Рим и събраните средства ще бъдат дарени на Капитолийското съоръжение.  По време на срещите младите хора имат възможност да се срещнат с медицински персонал и експерти от индустрията, които им позволяват да изследват реалните нужди и естеството на ежедневните си проблеми, за да ги преодолеят с осъзнатост и интелигентност.

# 644
На Джан, турнето продължава! Hug Blush

„Джан Яман за деца“: голямо участие в срещата с ученици фото-статия на КМЕТА

25 март 2023 г

Скрит текст:
Джан Яман се срещна тази сутрин в Аудиториума на библиотека „Моци Боргети“ с учениците от пети клас на ИТ „Джентили“ в рамките на проекта „Разбийте стената“, организиран от сдружение „Кан Яман за деца“.  Много посетена среща и пълна зала благодарение на присъствието на актьора, който разговаря с учениците заедно със заместник-кмета Франческа Д'Алесандро, съветника по образованието Катюша Касета, професор Франческо Пизани, ръководител на детската невропсихиатрия в поликлиниката Умберто I в Рим и на Франческо Цирули и Роберто Мачелари, основатели на асоциация „Кан Яман за деца”.
Споделяне с училището
„Благодаря на училището, което се съгласи да организира събитие за слушане и обсъждане с децата по това време на учебната година, когато се нуждаят от подкрепа с оглед на гимназиалните си изпити – каза кметът Сандро Паркароли –.  Благодаря на актьора Джан Яман, който показа дълбока щедрост и огромна готовност, като беше пример за всички.  Министерството на образованието популяризира за много кратко време събитие за споделяне между училища и институции, за да даде осезаем знак на новите поколения, че сме тук и че нашата подкрепа ще бъде максимална и постоянна".
„Разбийте стената обиколка“
Турнето „Разбийте стената“ се спонсорира от Института по детска невропсихиатрия в Рим и събраните средства ще бъдат дарени на Капитолийското съоръжение.  По време на срещите младите хора имат възможност да се срещнат с медицински персонал и експерти от индустрията, които им позволяват да изследват реалните нужди и естеството на ежедневните си проблеми, за да ги преодолеят с осъзнатост и интелигентност.

От сторито на Джан:

Общи условия

Активация на акаунт