Отговори
# 645

От сторито на Джан:

Малеее, това дете колко силно го целува....привилегията да си дете.
Той на децата всичко им позволява. Дете да си на Джано в ръчичките....размечтах се.

# 646

Малеее, това дете колко силно го целува....привилегията да си дете.
Той на децата всичко им позволява. Дете да си на Джано в ръчичките....размечтах се.

Джаки, тази снимка и мен ме развълнува. Толкова е искрена и неподправена, изпълнена с любов и признателност. Джано е невероятен, а тази малка принцеса е другата му половина. Душа чиста и невинна, в ръцете на любвеобилен и широкоскроен човек. Представям си какъв прекрасен баща ще бъде Джан.
    Да сложа и маминия прекрасник - за симетрия и засилване на ефекта.

# 647
Джан, си тръгна! Благодари им и остави добрите си впечатления в своя инстаграм.

IG canyaman:

Днес се запознах с Мачерата, супер гостоприемен град, място, спряно във времето, стори ми се като, единствен по рода си. Площадите, фонтаните, старинните дворци и аркадите с уникална красота. Красив град, където хората са учтиви и мили и правят всичко, за да се почувствате добре дошли.
Точно така, почувствах се като у дома си, почувствах се като гражданин на Мачерата и за това ви благодаря от дъното на сърцето си и ви обещавам, че ще се върна скоро.
Благодаря ви!

# 648
Здравейте, момичета!

Усмивка, щипка надежда, няколко хубави мисли и чаша ароматно кафе...
Прекрасен ден с много усмивки и положителни емоции.

Щастливо да ви в днес, неделя е!

Хайредин запознава Луна със семейството си:

Скрит текст:

# 649

Revolving Hearts

Two Hearts

големи късметлии са всички
 които успяват да се докоснат до Джано
 и повече от джакпот ако се озоват в прегръдките му,
страхотен мъж с уникална харизма!!
Heart Eyes

# 650

Не ме оставиха рускините дълго да чакам и да се вайкам около съдържанието на новия епизод. Доволна съм. Днес ще посветя свободното си време на красивия пират, който продължава да митарства предимно на суша, но и това ми харесва.
     Епизод 11 на "Барбарос Хайредин" с озвучка:

# 651
Яяя, Мелиската каква яка котка има!

# 652

Цитат
tsayisman.fans

от снощи
✨️💜
🫠😍 най-накрая след дълго време видяхме снимка на двойката 🫶🤤
снощи Толгахан и Алмеда отидоха на вечеря в ресторанта на техния приятел Серкан
💜

# 653
Голямата тайна на папата е разкрита!

# 654
Голямата тайна на папата е разкрита!

Джаки, голямата тайна на Папата е разкрита, ама аз още не успявам да "разшифровам" тайната на Миа де Луна. Нямам идея дали до края на 11-ти епизод ще разбера тази красавица, влюбена в Хайредин, срещу него ли работи, или не. Продължавам да гледам, пък дано стигна до истината...

# 655
Добро утро, момичета!

Живота избира музиката,
ние избираме как да я изтанцуваме.

# 656
Здравейте, момичета!

Усмихвайте се всеки път, когато имате възможност. Не защото животът е лесен, перфектен или точно такъв, какъвто очаквате, а защото сте избрали да бъдете щастливи. За това, че сте благодарни за всички хубави неща, които имате и всичките проблеми, които знаете, че нямате...

Хубав ден и успешна нова седмица на всички!

Алмеда Абази: Взех успокоително и тръгнах

Magazin Mahallesi – Мехмет Шахинчилероглу
27.03.2023 г.
Толгахан Сайъшман и съпругата му Алмеда Абази бяха забелязани в ресторант в Етилер.

„Сега е моментът да поемете малко повече отговорност“
Според новините на Volkan Özdemir от Habertürk; След земетресенията, чийто епицентър беше в Кахраманмараш и засегнаха 11 провинции, на 6 февруари, Сайъшман отиде да помогне на региона и сега говори за тези моменти.
Разговаряйки с членове на пресата, Толгахан Сайъшман каза: „Честит Рамадан на всички. Пожелавам спокоен месец, особено на нашите граждани в зоната на земетресението. Надявам се, ако нищо не се обърка, че ще имаме обещание за ифтар следващата седмица. Ще посетим някои палатки. Ще измеря отново последната ситуация, последния пулс и ще продължа да помагам. Никой да не забрави тази отговорност, тъй като скоростта на помощта се забавя. Ще преминем през този процес заедно"

"Взех успокоително и тръгнах"
Алмеда Абази каза: „Няма много за казване. Всички минахме през лоши неща, дори както каза Толга  го преодоляваме. Даваме всичко от себе си и ще продължим да го правим. Аз излязох за първи път днес .Свекърва ми дойде, та малко настояваха. Пих едно успокоително и тръгнах. Пък и тъй като съм майка, първото нещо за което се сетих бяха децата там. "Проучвам регионите. Едва днес успях да изляза само по време на този процес".

„Винаги гледам в този момент“
Репортерите казаха: „Дори в този момент вие винаги сте искали Толгахан да бъде с вас и близо до вас. Какво бихте искали да кажете за това?“ В отговор на въпроса Абази каза: „Обикновено не се обаждам, не съм човек, който казва „Ела“, но сега винаги се обаждам .“

„Искам да прекарвам повече време у дома“
Сайъшман също каза: „Трябва да съм на снимачната площадка. От друга страна, имам определено и работно време. Сега искам да прекарвам повече време у дома. Не можем да правим нищо независимо от децата. Сега ги взимаме навсякъде, където отидем."

Скрит текст:

# 657

Flowers Bouquet ЕМИ* нахалството на албанката е потресаващо..
Толгахан се раздава навсякъде на макс
я тя пие успокоителни седейки си в къщи
с мисли за децата, защото е майка и ало, ало, къде си, ела си..
 и къде излязла
за първи път след земетресенията - на ресторант,
извикала свекърва си..защо не извика албанските навлеци,
или те са само да ги разхожда Толга с яхта

# 658

Софи, че той Толга си е за бой. Задоволява всички прищевки на албанката и тя му се качи на главата. Като гледам снимките пред ресторанта, направо не мога да си позная момчето.
     Пиявицата позира доволно, а маминият гледа като стрелян заек. Такъв уплашен поглед е "извадил", че чак се чудя кой от двамата е на успокоителни...
     Народната мъдрост: "От където е жената, от там е и родата" важи с пълна сила и в семейство Сайъшман.

# 659
Джан Яман е номер 1 от всички турски актьори
 и актриси в седмицата на класацията на IMDB, започваща на 27/03/23.
Джан Яман е позициониран като номер 3655 от 11 милиона артисти,
наблюдавани по целия свят.
Джан Яман е най-добрият турски актьор без проект на дигитална платформа досега.

А най-голямото ми удоволствие е, че след него са и другите ми любимци...
Къванч и Серенай

Днес е световен ден на театъра

Театрални роли
2009 г   Терсин Дуня
2010 г   Война и мир

Общи условия

Активация на акаунт