Отговори
# 90
Цитат
mutlulugunadresi

Благодарим ти, скъпи @tolgahansayisman, добрият пратеник и почетен президент на нашата асоциация, който призова за единство в тези трудни дни на страната ни.

И хубава новина.
Хазалка роди вчера на 11 февруари. Да е жива и здрава Лейля Сюрея. Sparkling Heart
    Наистина хубава новина. Да е жива и здрава малката принцеса! Да радва родителите си и да расте в радост и мир.
     Сред целия ужас от най-мащабното и разрушително земетресение в Турция и Сирия, хилядите жертви и милиони пострадали, се прокрадва надеждата, че не всичко е загубено, че животът е по-силен от смъртта, че хората са добри, че заедно могат да превъзмогнат всяка трагедия.
     Светът се променя, съпричастността сплотява и обединява човечеството. А турските актьори, съпътствани от хиляди незнайни доброволци са образец на солидарност, единство и вяра, че заедно и обединени ще преборят страданието. Адмирации!

# 91
Голямо сърце има Джан.
Публикация в туитър на Себла Йозверен
Джан Яман изпрати книги на оцелелите от земетресението. Те ти благодарят!
" Благодаря ти много, братко Джан Яман".
🙏❤️🇹🇷

П.П.Това е доказателство, че Джан каквото и да дарява, не парадира. Ако не беше тази жена, нямаше и да разберем

# 92
Голямо сърце има Джан.
Публикация в туитър на Себла Йозверен
Джан Яман изпрати книги на оцелелите от земетресението. Те ти благодарят!
" Благодаря ти много, братко Джан Яман".
🙏❤️🇹🇷
    Джаки, да подкрепя поста ти, че някои "фенове" на Джан ще си помислят, че Джан е дарил само книги на оцелелите от земетресението.
     За финансовата подкрепа няма да пиша, защото мисля, че поименното обявяването на сумите, които са дарени от актьорите е нелепо.

Цитат
canyamanforchildren

🇹🇷 В това трудно време, през което преминаваме, сметнахме за наш дълг да подготвим тази кампания, надявайки се, че може да помогне малко в бедствието в моята страна.
Като Can Yaman for Children, нашата асоциация, която създадохме в Италия, си сътрудничим с Асоциацията на приятелите в Турция.
Можете да намерите връзки за помощ от връзката в биографията. Предварително ви благодарим за помощта с надеждата, че такова бедствие няма да застигне деца никъде по света.
🔸
🇹🇷 Няма правилни думи в такава мрачна ситуация, но сметнахме, че е наш дълг да подготвим и участваме в тази инициатива за подпомагане на всички нуждаещи се.
Турция наскоро претърпя земетресение с магнитуд 7,8 по Рихтер, което е най-опустошителната природна катастрофа в нейната история, а населението й в момента преминава през огромна ситуация. Тук молим за вашата подкрепа.
Can Yaman for Children ще дари приходите от набирането на средства на Ahbap, за да участва по конкретен и подкрепящ начин и да предложи важна помощ на хората, засегнати от тази трагедия.

🖋️ Благодаря от сърце, от Can Yaman и екипа.

# 93
МОМИЧЕТА* здравейте!
такава кошмарна седмица никога не съм предполагала че може да има
след пандемията която преживяхме..освен ужаса в Турция
седмицата беше супер неприятна и за мен в личен план..
миналата неделя - 5 фев като се прибирах от вилата ме удари
една кола след Самоков..жива съм и днес ме изписаха след
сътресение на мозъка и извадена ключица,
бъдете здрави и се радвайте на малките неща
че лошото идва за секунди и минути!

# 94

Софи, оздравявай бързо! Да остане зад гърба ти този инцидент и оттук насетне да се радваш само на незабравими моменти и приятни емоции.
     А аз си мислех, че служебно си ангажирана...
     За теб - най-чаровните усмивки на нашите любимци:

# 95
Софи ,  питах за теб и почнах да се притеснявам. Така е лошото за миг идва.
Добре че Бог те е пазил.  Силна прегръдка ти пращам и се възстановявай:hugs:
 Любимците ще ни зареждат с усмивки Heart Eyes

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 16:22 от femmi2

# 96
Софи, бързо възстановяване.

Изпращам ти прегръдки. Ще ти ги донесе този чаровен лекар

# 97
Софи, бързо възстановяване и от мен! Heart
А ние се чудим къде си...то каква била работата. Дано повече не изживяваш такива сътресения.
Тъй като съм на работа, не мога да ти пратя любимците, но се присъединявам към горните препратки към теб.
Много прегръдки от мен! Hug

# 98
Цитат
tolgahansayisman

Първо, много съжалявам; Сънлив съм от дни, така че ми е трудно да изразя това, което ми минава през главата, с правилни изречения.
Нашата помощ продължава. Благодарни сме за цялата ви помощ и подкрепа за нашата асоциация @mutlulugunadresi, за да я доставим на нашите жертви на земетресението. Опитах се да служа на региона, като координирам извънредната помощ на нашите ценни бизнесмени с Afad, както чрез нашите доброволци в нашата асоциация mutlulugunadresi.
Нека Бог помогне на нашите жертви на земетресението, на всички наши спасителни екипи, нашата полиция, нашите войници.
Ние сме толкова красиви заедно; Ние сме велика нация 🇹🇷

Скрит текст:

Скрит текст:

# 99
Софи, да ти пратя и личен готвач, да ти сготви питателна храна

# 100

Цитат
dizicommunity - Индонезия

Толгахан Сайъшман направи всичко възможно, за да помогне на пострадалите от земетресението.

Толгахан Сайъшман предостави помощ от 40 милиарда рупии, както и помощ от няколко дарения, които получи. Толгахан ще изпрати 23 камиона с помощ, които ще бъдат предоставени на оцелелите от земетресението и ще постави палатки на няколко места, засегнати от земетресението, след което ще изпрати няколко контейнера, за да помогне за евакуацията на жертвите, които все още са затрупани под развалините на сградите.
@tolgahansayisman
#tolgahansayisman

Ние сме ви благодарни
Hands Pray

# 101
Добро утро, момичета!

Спорна и щастлива нова седмица!
Желая ви много хубави мигове,
все добри новини, безброй усмивки
и хубаво настроение!

Толгахан Сайъшман, заедно с благотворителната организация „Адрес на щастието“, събраха 50 милиона турски лири в помощ на пострадалите от земетресението, като изпратиха 23 камиона с хуманитарен товар в района на бедствието. Той също така помага при изграждането на палаткови градове и къщи от контейнери.

# 102
Здравейте!

13 февруари - Световен ден на радиото

# 103
Здравейте, момичета!

В момента живеем в дните, които после ще наричаме „доброто старо време“. Да се постараем да го изживеем качествено.
Всяка следваща минута е нов шанс да променим живота си!

Здраве, търпение и надежда през новата седмица!

13 февруари - Световен ден на радиото

... и рожден ден на Алмеда Абази, а също така и годишнина от сватбата на семейство Сайъшман.
     Да бъдат живи и здрави!

# 104
⚡ Първоначално най-големите телевизионни канали в Турция решиха да проведат отделни благотворителни маратони за набиране на средства за пострадалите от земетресението. Държавният регулатор RTÜK обаче не даде разрешение за отделни излъчвания. Решено е да се излъчват съвместно 8 централни телевизионни канала по един час. Други телевизионни канали обаче изразиха своите възражения. В резултат на това беше решено да се проведе съвместно излъчване по всички телевизионни канали в Турция едновременно.

IG story  Джан......моля, продължавайте да дарявате.

Общи условия

Активация на акаунт