Отговори
# 540
Не мога да не пусна тая красота....не се сдържах!

Визията Джан по време на тура на Can Yaman for children

И за равновесие...

# 541
Цитат
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
@BarbaroslarDizi

— Трябва да знаете, че въпросите ми са по-остри от меча ми!
 #BarbarosHayreddin Sultan's Edict е по TRT 1 в петък, 24 март от 20:00 часа с новия си епизод! ⚔️
@trt1

# 542

Пу, да не им е уроки и двамата със страхотни стегнати тела и еднакви прически.

# 543
Цитат
Тази седмица гост на #SıkıMuhabbet с Hakan Gence е Толгахан Сайъшман!

@TSayisman @hakangence @PazarHurriyet

Толгахан Сайъшман: „Алмеда е в клетките ми“

17.03.2023 г., 15:11 ч
Толгахан Сайъшман направи откровени изявления пред Хакан Гендже както за актьорската си кариера, така и за личния си живот. Сайъшман сподели житейския си опит в началото на 40-те години: „На 40-годишна възраст математиката и вашата система се променят. Имах преходен период от тълпите към самотата“, казва той.

За съпругата му, Алмеда Абази, „Ако не можеш да дишаш без това, това е любов. Алмеда също е в клетките ми… Не мога да мисля за нищо без нея. Най-романтичният ми ход, много изненадващо, беше да заведа Алмеда в Рим. Казах: „Отиваме на закуска“ и се качихме на самолета и отидохме в Рим. Сайъшман добави, че това, че е баща, го прави емоционален.

Толгахан Сайъшман: „Продавах вода и лимони на пазара, когато бях на 10 години. Работил съм при стъклар и бръснар. С напредване на възрастта започнах да мечтая, но това бяха утопии. Само си помислете, някой ще дойде и ще каже: „Ще бъдете известен по целия свят“.

# 544
Цитат
Тази седмица гост на #SıkıMuhabbet с Hakan Gence е Толгахан Сайъшман!

@TSayisman @hakangence @PazarHurriyet

Толгахан Сайъшман: „Алмеда е в клетките ми“

17.03.2023 г., 15:11 ч
Толгахан Сайъшман направи откровени изявления пред Хакан Гендже както за актьорската си кариера, така и за личния си живот. Сайъшман сподели житейския си опит в началото на 40-те години: „На 40-годишна възраст математиката и вашата система се променят. Имах преходен период от тълпите към самотата“, казва той.

За съпругата му, Алмеда Абази, „Ако не можеш да дишаш без това, това е любов. Алмеда също е в клетките ми… Не мога да мисля за нищо без нея. Най-романтичният ми ход, много изненадващо, беше да заведа Алмеда в Рим. Казах: „Отиваме на закуска“ и се качихме на самолета и отидохме в Рим. Сайъшман добави, че това, че е баща, го прави емоционален.

Толгахан Сайъшман: „Продавах вода и лимони на пазара, когато бях на 10 години. Работил съм при стъклар и бръснар. С напредване на възрастта започнах да мечтая, но това бяха утопии. Само си помислете, някой ще дойде и ще каже: „Ще бъдете известен по целия свят“.

Много е хубав маминия на това интервю. Визията му е топ. Къде е Софи да го види? Сигурна съм, че и на нея ще й хареса Heart Eyes

# 545
Ех , тази Алмеда каква късметлийка е да я обичат така.
Не пропуска маминият да и се обясни в любов.

Правилно ли разбрах че се депресирала щото Толга е много зает с проекта и фондацията покрай земетресението.  

Хайде днес е вечерта на Хардеин.

Микеле Мороне е  в Турция и се размечтах да снимат проект в Италия заедно с Джано. Те нали са си приятели ,братлета. Рекламни лица на Долчетата.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 19:16 от femmi2

# 546

Късметлийка е албанката с грижовен и любящ съпруг като Толга. Знае тя как да го омайва. Но е депресирана преди всичко от разрушителното земетресение. Не беше пускала нищо от доста време и вчера сподели в сторито си видео, на което личи, че не изглежда добре.
    Тази вечер няма да излъчват "Барбарос Хайредин", но каква е причината не зная, не уточняват от канала, само са пуснали съобщение, че 11 епизод ще бъде излъчен на 24.03. от 20:00 часа.
    Чакам интервюто на Толгахан, та да прочетем нещо повече за актьорската му кариера и бъдещи планове, че тези откъси се въртят само около Алмеда, а тя не ме интересува.

# 547
Ново от сторито на Толгахан. Много е хубава и важна е инициативата за предоставяне на работа, за хората останали без дом и без работа. Тези хора имат нужда да са полезни и със самочувствие, че сами издържат тези, които са останали от семействата им.

Превод

JOYCE ТЕХНОЛОГИИ
За да покрием раните на наши приятели, загубили дома, работата или роднините си в земетръсната зона, да покрием настаняването им;
в отделите за резервни части
Предоставяме възможности за работа в нашата фабрика в Анкара, за да бъдете назначени за автомеханици, автоелектрика, каросерия, авто.

# 548
Ново от сторито на Толгахан. Много е хубава и важна е инициативата за предоставяне на работа, за хората останали без дом и без работа. Тези хора имат нужда да са полезни и със самочувствие, че сами издържат тези, които са останали от семействата им.

Скрит текст:
Превод

JOYCE ТЕХНОЛОГИИ
За да покрием раните на наши приятели, загубили дома, работата или роднините си в земетръсната зона, да покрием настаняването им;
в отделите за резервни части
Предоставяме възможности за работа в нашата фабрика в Анкара, за да бъдете назначени за автомеханици, автоелектрика, каросерия, авто.
    Цеце, благодаря ти, че си споделила новото инфо за Толга. Този човек е неуморен. Раздава се на макс в помощ на пострадалите от земетресението. Как да не го обича човек?!

Тези снимки и видео са от гостуването на Толга при  Hakan Gence през месец декември 2022 г.

# 549
   Тази вечер няма да излъчват "Барбарос Хайредин", но каква е причината не зная, не уточняват от канала, само са пуснали съобщение, че 11 епизод ще бъде излъчен на 24.03. от 20:00 часа.

А, аз вчера се чудех, защо са изтрили фраговете...
Явно нещо ще преправят епизода...

# 550
Известният актьор Толгахан Сайъшман стана „Културен посланик“ на Косово

Попаднах на това видео от посещението на Толга в Косово през 2019 г. и реших да го споделя отново.

# 551

Flowers Rose ДЖАКИ* харесвам си го Толгахан както и да изглежда
но любимата ми визия с него е късо подстриган
 с леко набола и оформена брадичка
или образно казано  *Толга 2015*

..депресията на албанската пиявица
сигурно ще продължи дълго въпреки любовта на съпруга
защото той е ангажиран да помага на нуждаещите се,
може би и тя трябва да му помага в това

първа фотка на Амине след месеци
не знам по какъв повод и защо я е качила
заедно с Месут

# 552
Добро утро, момичета!

„Успехът трябва да се измерва не толкова с позицията,
която човек е достигнал в живота, колкото с препятствията,
които е преодолял, докато се е опитвал да успее.”

Софи и на мен най-много ми харесва с къса коса

# 553
Здравейте, момичета!

"Понякога радостта е причината да се усмихваш, понякога усмивката е причината да си щастлив."
Тик Нят Хан

Много настроение и незабравими моменти през почивните дни!

първа фотка на Амине след месеци
не знам по какъв повод и защо я е качила
заедно с Месут
    Софи, сега и аз видях фотката на семейство Йозил. Нямам идея какъв е повода, дори ми се стори, че двамата не са в Турция, но Амине изглежда зашеметяващо. Как е възможно тази красавица да страни от прожектори и камери?!
     За визията на Толга май всички сме на мнение, че с късата коса е най-чаровен.

PRO X: TOLGAHAN SAYISMAN - 09 06 2015

Ново от сторито на Суде:

# 554
За желаещите да гледат 10 епизод на Барбароса с бг буквички

https://videa.hu/videok/film-animacio/barbaros10-4PwsaE64X$Y7ullBZ

Момичета, вчера изгледах 2 епизод на "Семейство". Какво да ви кажа....тия двамата пак ме отвяха, даже повече от първи епизод. Сериала е номер едно в моята класация от много години насам, не знам кога за последно съм се зарибявала от екранна двойка като тях. Къванч и Серенай си паснаха на 100 процента и за мен са една от най-хармоничните двойки от всички турдизита. Къванч е ясен, въпреки че до този сериал не ми е бил от любимците, което след този сериал се промени, играта му е на супер ниво, но Серенайката на която винаги съм симпатизирала, направо ме отвя. С такава лекота играе, все едно й е нормалното ежедневие. Серенай и  Къванч играят, като че ли цял живот са били партньори....с една дума прекрасни. А тия, които не харесват Серенай от жълтата преса и са преднамерени, много изпускат като не я гледат.
Сериала продължава да оправдава очакванията ми, много динамично, интересно и интригуващо върви, няма нищо излишно. Фраговете за трета серия са много обещаващи. С нетърпение чакам следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт