Отговори
# 600
Джаки ,  страхотно гифче и Джан .Heart Eyes Когато получаваш и даряваш любов ! Heart
 Не го научихме на танци, ама няма да се отказваме Joy

# 601

Днес къщичката ни е много романтична и изпълнена с любов и оптимизъм. Присъствието на красивите ни любимци внася още повече чар и обаяние.
     Момичета, благодаря ви!

Не ми отива болката в очите.
Но страшно ми отива радостта!
Избрала съм си пътя на мечтите,
не другият - на страх и суета.
Обичам да закичвам със усмивки
дори и най- намръщения ден.
Раздавам любовта си без почивка.
Тя в двойни дози връща се при мен.
И капка не пестя от добротата
(на нея се крепи и днес светът).
И в грозното откривам красотата.
И в трудности намирам лесен път.
За мене няма четири сезона.
Изобщо не признавам студ и сняг!
В сърцето си съм скрила животворна
вечна пролет. Само чака знак
да почне да разпръсква пеперуди
и сладък минзухарен аромат.
Такива като мен изглеждат луди
в този ослепял от злоба свят...
Васка Мадарова

# 602
Емка, Виолата прави фурор в Нетфликс Италия. Въпреки, че първо го даваха по Канал 5, после на платформата на Медиасет, сега вече трета седмица е в десетката на Нетфликс Италия...в случая 4 място.

🇮🇹🗞️|TV Sorrisi e Canzoni - Поточно предаване
 Най-гледаните сериали в Netflix Италия тази седмица са:
 № 4 -  Viola Come Il Mare
 „Фантастиката с Can Yaman вече е феномен в Netflix“
 Сериалът продължава 3-та седмица в топ 10 на най-гледаните в Италия 🇮🇹 след премиерата си през 2022 г. по Canale 5 със средно почти 3 милиона седмични зрители и 6 месеца позициониране и милиони гледания в платформата Mediaset Infinity.

# 603
Емка, Виолата прави фурор в Нетфликс Италия. Въпреки, че първо го даваха по Канал 5, после на платформата на Медиасет, сега вече трета седмица е в десетката на Нетфликс Италия...в случая 4 място.

Скрит текст:
🇮🇹🗞️|TV Sorrisi e Canzoni - Поточно предаване
 Най-гледаните сериали в Netflix Италия тази седмица са:
 № 4 -  Viola Come Il Mare
 „Фантастиката с Can Yaman вече е феномен в Netflix“
 Сериалът продължава 3-та седмица в топ 10 на най-гледаните в Италия 🇮🇹 след премиерата си през 2022 г. по Canale 5 със средно почти 3 милиона седмични зрители и 6 месеца позициониране и милиони гледания в платформата Mediaset Infinity.

Джаки, не съм се и съмнявала, че Виолата ще пожъне такъв успех. Джано - красавец, талантлив, обичан и известен, Франческа също е красавица, талантлива и обичана от италианците. Двамата като екранна двойка се сработиха идеално, химичат си и магнетизмът им се усещаше от зрителите. Сценарият също е изпипан, режисьори, оператори, изобщо целият екип, се раздаваше на макс. Убедена съм, че и вторият сезон ще има същия успех.

# 604
Любимите ми Кеменкеш Паша и Сеяре

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 23:33 от cvetansk

# 605
Ново от Толга - мамин сладък грозник! Обрулил го е вятъра в морето, брадясал и слънчасал от сетовете.
      Неее, това не е моето момче, ама аз си го обичам и чакам търпеливо да свърши с Хайредин, та да се радваме на красавеца Толга.

Цитат
tolgahansayisman
Почувствах го.
🫶

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 23:49 от Emiliya

# 606
Ново от Толга - мамин сладък грозник! Обрулил го е вятъра в морето, брадясал и слънчасал от сетовете.
      Неее, това не е моето момче, ама аз си го обичам и чакам търпеливо да свърши с Хайредин, та да се радваме на красавеца Толга.

Цитат
tolgahansayisman
Почувствах го.
🫶

Даже и като Хайредин е по-хубав Я малко да го видим с Луна

Луна с кралското сърце! 👑 - Барбарос Хайредин: Специален колаж със султанския едикт

# 607
Даже и като Хайредин е по-хубав Я малко да го видим с Луна

Луна с кралското сърце! 👑 - Барбарос Хайредин: Специален колаж със султанския едикт

Хайредин в сериала ми харесва, но Толга в реала с тази визия не ми се нрави.
     Джаки, страхотно попадение с това видео.
     Чудесен коктейл от най-интересните моменти, в които Хайредин помага на Луна, а и тя не е безучастна - добре борави с пистолета и сабята.

Скрит текст:

# 608
Добро утро, момичета!

# 609
Здравейте, момичета!

Щастлива, усмихната сряда!
Вярвам, че ще донесе нещо хубаво за всеки един от нас. Оцветете, украсете деня си с нещо позитивно и радостно. Ако около вас всичко до болка ви е познато и много омръзнало, просто мислете за нещо хубаво, което ви зарежда, което ви помага да продължите напред.

Ново от сторито на Толга: Тук ми изглежда много по-добре, вързал е на опашка висящата присадена коса. Да намали и брадата малко и ще е сладур.

# 610

📺"Виола"- тази вечер по AXN

# 611
Здравейте!

Световен ден на водата се отбелязва ежегодно на 22 март.

# 612
Световен ден на водата се отбелязва ежегодно на 22 март.

Да отбележа и аз Световния ден на водата, че усетих върху гърба си какво е да нямаш течаща вода в продължение на една година. Не пожелавам на никого такова бедствие.

Щастието е като диамант, а удоволствието е като капка вода.
Станислас Жан дьо Буфлер  

# 613
Враждата на Кристофър и Хайредин!

# 614

Днес цял ден Масут  благодари
 и поздравява за началото на Рамазан
 и че спира с футбола,
 накрая фотка на Амине с бебето,
може би се прибират от чужбина
 и затова има изморен вид
но още е хубавица..

каката била назад с бавачката..според мен е