Отговори
# 720
    Надявам се Джаки като се прибере от работа и види поста ти да погледне в други сайтове и да ни пише дали нещо е открила.
Момичета, отдавна нищо не съм срещала за Халюк. Когато го даваха по кината го имаше в класациите, но вече нищо не съм срещала. Това, което си спомням, че не оправда очакванията и го спряха в кината и след това му загубих дирите. А дали е продаден в чужбина не знам.

# 721

"Барбарос Хайредин", епизод 12 с руска озвучка:

# 722
Добро утро, момичета!

Песимистът вижда трудности във всяка възможност,
жизнеспособният вижда възможности във всяка трудност.

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЕДНА РЕЛАКСИРАЩА И СПОКОЙНА НЕДЕЛЯ!

# 723
# 724
Здравейте, момичета!

Кафето днес ухае на спокойствие, надежда и хубави мисли...неделя е ...

Пожелавам ви да правите това, което обичате, да намирате време за добри приятели и за онези "малките" нещица, които ни правят най-щастливи!

Ново от сторито на Суде:

От сторито на Толга:

"Днес, 2 април, е ден за осведоменост за аутизма."

Софи е постнала новата снимка на Мелиса, аз ще прибавя и останалите.

# 725
Още от Мелиса:

"Ако искате такова бебе,
можете да се свържете с мен, ако искате да го осиновите'.

# 726

Както сме я подкарали до довечера може и да се настаним в новата къщичка. Аз съм на разположение. Днес единственото ми излизане е свързано с гласуването. Ще упражня правото си на глас и доволна ще изчакам да изпишем 39-та страница.
    Пишете спокойно, момичета! Новата тема е готова и чака...

# 727
Емка, гледа ли озвучката?

Каква тайна крие папата от всички?

Кой отвлече Seyyare?

# 728
Емка, гледа ли озвучката?

Каква тайна крие папата от всички?

Успях да изгледам само половината от епизода. Толкова бях уморена, че съм заспала, гушнала лаптопа и Хайредин.
     Но за тайната на Папата си спомням. Алехандро де Медичи е незаконен син на Папата и желанието му е той да седне на трона на Флоренция. Кандиели (доверено лице на Хайредин) научава тайната, но това му коства удар по главата и дълъг период на лечение. Когато идва в съзнание Кандиели споделя с Батиста какво е чул и кой е виновен за състоянието му и двамата изработват перфектен план, за да накажат Папата и да уведомят Хайредин за плановете на Карл V.
     Когато изгледам епизода докрай ще коментирам по-обстойно. Засега толкова.
     Джаки, скоро не си ни разказвала за Джано. Къде се изгуби нашият любимец?

# 729
Емка, Джано продължава....не се спира

Римски нощи....

Когато си зад гърба на Джан..

# 730
Римски нощи....

Когато си зад гърба на Джан..

Страхотен Джан! Харесвам освободените и непринудени актьори.
       Джано се забавлява в Рим, Мелиса - на снимачната площадка на "Барбарос Хайредин"
       Тази актриса все повече ме изумява. Не съм я гледала в други сериали, но като Миа де Луна е невероятна.
       Ролята й лепна като ръкавица. А заедно с Толга направо са пожар.
       Изгледах и епизод 12 с озвучка. И отново съм доволна. Сериалът става все по-интригуващ. Актьорският състав е много добре подбран, сюжетът - все по-заплетен, а баталните сцени са впечатляващи. Музиката внася допълнителен съспенс.
      От сторито на Мелиса:

# 731

Страхотна фотка на Мелиса зад кадър
гушнала кучето но защо не се гушнат с Толгахан..
Joy

# 732

Страхотна фотка на Мелиса зад кадър
гушнала кучето но защо не се гушнат с Толгахан..
Joy
    Охх, Софи, вече 12 епизода чакам тази прегръдка. Ама, тцц, не ме огрява - само едни влюбени и търсещи погледи и за капак - врагове. Да видим кой кого ще надхитри, или ще заработят в синхрон в името на Аллах и могъщата османска Империя.
     Нищо ново не откривам днес, та затова да ви пусна репортажа с Толга и любимата албанка. Може пък някой да се е затъжил за нея.

Днес YouTube ми е сърдит - не ще да визуализира нищо.

# 733
Емка , нали пазиш общ колаж с красавците ? Мятай ги насам заедно с елексира за купона днес. 🍷Софи има поръчка , ти ще ме заместиш.

# 734
Емка , нали пазиш общ колаж с красавците ? Мятай ги насам заедно с елексира за купона днес. 🍷Софи има поръчка , ти ще ме заместиш.

Феми, не купонясваш ли?
Взимай Чачо и бягай

Общи условия

Активация на акаунт