Лекари в Бургас - 3

• 67 017
  • 764
  •   2
Отговори
# 150
  • Бургас
А Кенолов има ли кабинет в Бургас, в нета ми излиза само някаква клиника в Несебър

# 151
А Кенолов има ли кабинет в Бургас, в нета ми излиза само някаква клиника в Несебър
Звъннете му, той преглежда и оперира на няколко места - в КОЦ, онкохирургията, в клиниката си в Слънчев бряг, кабинета на Александровска. Оперира и в Панагюрище. Звъннете му, да ви каже къде ще е удобно и за двете страни, телефона му е в Гугъл

# 152
Здравейте. Моля за съвет! На почивка сме в Бургас. Детето ми на 4г е с температура 39. Цял ден се борим с нея. Къде да го закарам на преглед утре платено? Обадих се 112, предложиха с линейка да го закарат в спешен кабинет в окръжна болница, мисля че каза. За сега отказах.

# 153
Педиатри има в болница "Лайф Хоспитал", "Маджуров" там платено може.

# 154
Благодаря. Къде е по добре, бихте ли казали ?

# 155
Благодаря. Къде е по добре, бихте ли казали ?

[

И в двете има добри педиатри.

# 156
  • Бургас
Първо се обадете на телефоните и на двете болници и питайте дали ще има педиатър на кабинет утре и тогава тръгнете.
В Лайф хоспитал колкото пъти сме ходили толкова пъти са искали да го хоспитализират. Като хоспитализирането е само на документи иначе детето си е в къщи. Така процедират за да точат касата. Децата се водят сутрин и вечер на вливки, а иначе уж лежат в болницата.

# 157
А какво против имате педиатрите на Окръжна болница? Аз моето дете при спешност първо там го водя.
След това евентуално Бургасмед в меден рудник.

# 158
Благодаря за отговор. Утре е събота, в окръжна също ли ще е платено? Взимат ли кръв там за иследвания?
В кой кабинет да отидем?

А какво против имате педиатрите на Окръжна болница? Аз моето дете при спешност първо там го водя.
След това евентуално Бургасмед в меден рудник.

# 159
Два пъти ми се е налагало да водя детето и никога не съм плащала нищо. Ако се налагат изследвания, рентген и т.н. ги правят там, но ако е им е по-натоварено не става веднага. Преди поне педиатрите от спешното преглеждаха и в детското отделение, тъй че ако се наложи може да изчакате 5-10 Мин, но винаги има лекар там. Сега за летният сезон може и друга да е организацията.
Входът на спешното отделение на Окръжна болница е до входът за линейки (до новия паркинг, а не този малкия пред високия корпус), там има портиер и той ще Ви насочи кой е педиатричния кабинет.

# 160
Много много Ви благодаря! Трябва ли здравна книжка от ЗК, ние нямаме тази. Не успях да я взема.

Два пъти ми се е налагало да водя детето и никога не съм плащала нищо. Ако се налагат изследвания, рентген и т.н. ги правят там, но ако е им е по-натоварено не става веднага. Преди поне педиатрите от спешното преглеждаха и в детското отделение, тъй че ако се наложи може да изчакате 5-10 Мин, но винаги има лекар там. Сега за летният сезон може и друга да е организацията.
Входът на спешното отделение на Окръжна болница е до входът за линейки (до новия паркинг, а не този малкия пред високия корпус), там има портиер и той ще Ви насочи кой е педиатричния кабинет.

# 161
Не, никакви документи не са ми искали.

# 162
  • Бургас
На моя син в спешното, при съмнение за счупена ръка, му искаха лична карта, може би , защото е над 14 години.  Добре че я носеше, не знам дали щяха да ни върнат, ако нямаше...

# 163
Възможно е заради възрастта. Моето е бебе, първия път беше на 4 м. като го заведох, след това на година и нещо.

# 164
  • София
Здравейте! Вчера мъжа ми излизайки от морето каза,че е усетил остра болка долу на стъпалото. Сега има отичане на крака ниско долу и болка. Къде в Бургас и при какъв лекар може да отидем?

Общи условия

Активация на акаунт