Лекари в Бургас - 3

• 67 143
  • 764
  •   2
Отговори
# 180
Да препоръчате наистина добър кожен лекар-за обриви от не знам какво-може би лекарства..

# 181
Доволна съм от д-р Колева, в Транспортна болница.

# 182
  • Бургас
Някой да е  чувал за  добър зъболекар-парадонтолог

# 183
Може ли да препоръчате УНГ, става въпрос за синузит и сенна хрема.

# 184
Д-р Ивайло Илиев.

# 185
  • София
Може ли да ми препоръчате спешно УНГ за възрастен (мен)?По възможност да може да ме вземе утре.

# 186
Здравейте, може ли да ви попитам дали имате лични впечатление за УНГ д-р Бъчваров?

# 187
  • София
Здравейте, може ли да ви попитам дали имате лични впечатление за УНГ д-р Бъчваров?
Ако е същия,който преглежда в Созопол,бях при него преди два дни,прегледа ме ,назначи лечение,подобрявам се.
Но днес ходих отново в Бургас на лекар да проконтролира ситуацията ,който малко оспори неговото лечение,ама пък в крайна сметка важното е ,че се подобрявам.Така че не мога да се изкажа негативно за д-р Бъчваров.

# 188
Здравейте, посещавали ли сте д-р Градева, гинеколог. Преглежда ли с направление? Благодаря!

# 189
Здравейте, посещавали ли сте д-р Градева, гинеколог. Преглежда ли с направление? Благодаря!

Преди доста години съм ходила при нея на преглед в частния й кабинет, в който преглежда без направления. Винаги съм била доволна. Сега към момента не знам какво е положението, тя е пенсионерка и надявам се да продължава да работи.

# 190
Здравейте. Може ли, ако някой има някакъв телефонен номер за контакт с д-р Александър Димитров, уролог. Работи в ДКЦ 1 и Сърце и мозък

# 191
  • Бургас
Ако е за преглед, може да запишете през Супердок.

# 192
Ако е за преглед, може да запишете през Супердок.
Не е за преглед, трябва да му пратя едни изследвания, но не му взех номера

# 193
  • Бургас
Обадете се в Сърце и Мозък и питайте как да се свържете с него.

# 194
  • Поморие
Здравейте, препоръчайте ми къде мога да направя ехография на млечни жлези с направление?

Общи условия

Активация на акаунт