Лекари в Бургас - 3

• 67 017
  • 764
  •   2
Отговори
# 120
Аз ходих при д-р Братанов мисля беше в Света София, внимателен е преглежда внимателно ,не претупва пациента. Той беше на смяна след Велева .

# 121
  • Burgas, Bulgaria
Искам да похваля УНГ доктор Илиев! Невероятен подход ,точни диагнози .
Махна сливиците на 3 деца ,ей магьосник ,хлапетата на 40тата минута все едно не са оперирани...
Аз също бях пациент в отделението, моята операция бе друга , но съм страшно благодарна . Голямо внимание и отношение . Сега чакаме хистология...
Много спокоен лекар ,обяснява и до последно опитва лечение .

# 122
Здравейте!Детето ми е на 4 г и имам съмнения,че от известно време чува по-слабо с едното ухо.Дадоха ми направление за УНГ.Проблема е,че не знам къде правят това измерване на слуха.Личната ми препоръча д-р Михова.Бихте ли ме посъветвали къде,ако някоя мама е правила такъв тест?

# 123
Д-р Генчев- Маджуров.

# 124
Здравейте.Да ми препоръчате добър лекар,който гледа на ехограф и разбира-става въпрос за млечни жлези.До сега ходих при д-р Табакова,но не мога да се свържа с нея сега и бих искала друг вариант.

# 125
Д-р Тодор Ангелов - онколог хирург. Има си ехограф в кабинета.

# 126
  • Street of Dreams
Здравейте, бургазлийки.

Имам задача да търся два лични лекаря в Бургас, но нещо нямам успех. Звънях на няколко, намерени в Гугъл, но попаднах на ортопед и педиатър (а не го пишеше) останалите не вдигнаха.
Има ли някакъв сайт, който е само за общопрактикуващи? Или може би вие знаете такива - в района на турското консулство и в района на окръжна следствена служба.

# 127
В easydoc или superdoc можете да търсите лекар със специалност, както и по град. Обаче мисля, че по-стеснено търсене (по квартал) не е възможно.
Другият вариант е да влезете в фейсбук групата "Мамите на Бургас" или "Майките на Бургас" беше.. там обикновено има доста мнения и можете да се ориентирате.

# 128
  • Бургас
Ние сме при д-р Янкова в Трета поликлиника/2 ДКЦ/. Там има и други ЛЛ, но май само пред нашия кабинет не се събират огромни опашки.

# 129
  • Бургас
Или може би вие знаете такива - в района на турското консулство и в района на окръжна следствена служба.

В района на турското консулство най-близо е Трета поликлиника. Там има няколко лични лекари. Идете на място и питайте долу на информация. А окръжна следствена служба не е ли до Електрото (училището)? Там най-близо мисля, че е Света София. Иначе не зная ако има някъде из блоковете някой самотен кабинет.

# 130
  • Street of Dreams
Благодаря ви много. ❤️ След прозвъняване на горе-долу всички от Супердок, изкарахме късмет в Трета. За Света София изобщо не се сетих - там има ли общопрактикуващи? То вече няма и значение, де.

# 131
Кой лекар в Трета поликлиника? Там не препоръчвам д-р Апостолова.

# 132
  • Burgas
Здравейте!Налага се да правя ехография на коремни органи-намирам в Супердок свободен час за д-р Васил Съботинов,имате ли впечатления от него?

# 133
  • Бургас
Да, водих малкия за рутинния преглед след шестия месец. Личната ми го препоръча, доволна съм, но ние и нямахме никакви оплаквания.

# 134
Здравейте, имате ли впечатления от д-р Мария Манолова-Колева ендокринолог в Бургас, похвалиха ми я преди години е спряла Базеда на моя позната.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт