Лекари в Бургас - 3

• 67 003
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Момичета, къде мога да дам диск с изследване на ЯМР, правен другаде, за разчитане на резултат и един вид второ мнение.

# 106
В София - Сити клиник на Цариградско шосе или Иван Рилски

# 107
  • Бургас
Искам първо да пробвам в Бургас.

# 108
Тогава потърси д-р Недев в Маджуров. Навремето останах с добри впечатления от него при разчитане на скенер и ехограф, а освен това когато Хрусанов подведе моя близка, че нищо й няма тя попадна при Недев за профилактичен преглед от пакет осигурен от работата и именно той й откри рака и я насочи към онкото в Дървеница. За съжаление се оказа прав.

Но по принцип е добре след бургаския лекар да потърсиш следващо мнение. Успех!

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 08:27 от Рори72

# 109
Искам първо да пробвам в Бургас.
Според мен не си губи времето в Бургас.Казвам го от много горчив опит,поради ненавременна поставена правилна диагноза ме докараха до там два месеца на легло обиколих сумати лекари в Бургас,лежах в болница се влошавах всеки ден докато вече не можех да стана.Стигна се естествено до София и там ми направиха втори ЯМР и се оказа,че всичко е можело да се овладее за две седмици,но поради грешно лечение преминах през ада.Историята ми е много дълга,но моят съвет е търсете извън Бургас и да не се губи време.

# 110
  • Бургас
ЯМР е правен в чужбина. Има поставена диагноза. Искам да чуя колкото се може повече мнения.

# 111
  • в джунглата
Д-р Грънчаров в ДКЦ 2 , също може да помогне с разчитането на ЯМР.

# 112
Здравейте някой има ли актуална информация къде преглежда д-р Стоичкова, педиатър?

# 113
До колкото знам е в Лайфа.

# 114
До колкото знам е в Лайфа.
Благодаря, понеже в Интернет ми излиза някакъв адрес в Изгрев, бл. 38 или нещо такова, което е друго място.

# 115
Здравейте!
Бих искала препоръка за най-добрият патолог в Бургас! Някой, който наистина е име в града Ви.
Ще пътувам от Варна и наистина нямам ни най-бегла представа.
Всъщност съм се запътила към София, но ще съм много щастлива, ако мога да си спестя ходенето дотам.
Касае се за втора ревизия на резултат от карцином.

# 116
Лекарите в София слагат настрана всички документи от бургаски специалисти - епикризи, изследвания, становища и не ги поглеждат, а вие искате второ хистологично мнение в Бургас при положение, че първото е от варненска болница. Съветвам ви да следвате първоначалния план и да дадете материала за ревизия в онкото в Дървеница - София.
Най-хваленият онколог в града ни пропусна РМЖ на две мои близки, при едната втора степен на тумора, а при другата два тумора първа степен. И двете бяха диагностицирани и оперирани в онкото в Дървеница.

Успех ви желая!

# 117
Здравейте!
Сърдечно благодаря за съвета!
Вече се свързах с доктор Факирова, но при нужда от следващо мнение/недай Боже/, ще отидем и до Дървеница.
Може ли да ми препоръчате име от там?

# 118
Ходих в Света София при Велева, но не съм доволна. Първо-отношението й не е добро, и второ-откри ми кисти, фиброаденоми, а впоследствие като отидох при д-р Киселков(мамолог) се оказа че няма такова нещо. Той ми препоръча да ходя на ехограф в онкото, там била най-добрата апаратура.

Ясен Грънчаров - много добър ехографист , малко е по настроенията

# 119
Няма за съжаление ехограф в частния си кабинет. Само с опипване преглежда.
ако ти са много малки кистите как ги напипа? А от години/ много проблеми с кистите по гърдите /ходя при Я. Грънчаров- както писах по горе , а също и във ВМА София при проф Байчев и д-р Г. Кесов /за съжаление сега живее в Хърватия/, където потвърдиха диагнозите на Грънчаров.

и да попитам и аз : трябва ми наистина добър ендокринолог , защото една Рашева/ да НЕ сте отишли при нея за щитовидна жлеза/ едва не ме отрови  и ходих до София ... ама не може все до София да се ходи

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 13:56 от tky

Общи условия

Активация на акаунт