Лекари в Бургас - 3

• 66 995
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Д-р Ченгелиева дали преглежда млечни жлези на ехограф? Ходила съм при нея на фетална морфология навремето и бях доволна.

# 91
  • в джунглата
Ходих в Света София при Велева, но не съм доволна. Първо-отношението й не е добро, и второ-откри ми кисти, фиброаденоми, а впоследствие като отидох при д-р Киселков(мамолог) се оказа че няма такова нещо. Той ми препоръча да ходя на ехограф в онкото, там била най-добрата апаратура.

Искам да попитам др. Киселков има ли ехограф? Иначе, ехо на млечни по ЗК съм правила в Маджуров.

# 92
Няма за съжаление ехограф в частния си кабинет. Само с опипване преглежда.

# 93
  • Бургас
Мнения за д-р Зъбова, дерматолог? Имам проблеми със скалпа.

# 94
От Милина (ортодонт) съм доволна, 30+ годишна съм, но в чакалнята виждам много деца.
За Зъбова (дерматолог) съм чувала само положителни неща от приятели. Иначе аз ходя при Паздерова и съм доволна, вкл и за скалпа ми е помагала.

# 95
  • Бургас
Препоръчайте ми ревматолог

# 96
Д-р Мария Недкова мога да препоръчам за ревматолог

# 97
Моля да ми препоръчате невролог за проблеми с вестибуларния апарат( виене на свят, потене, главоболие).

# 98
Моля да ми препоръчате невролог за проблеми с вестибуларния апарат( виене на свят, потене, главоболие).
По препоръка от форума посетихме д-р Генов в Зорница и аз лично съм доволна. За себе си също обмислям преглед при него.

# 99
Знаете ли дали д-р Генов преглежда и бебета?

# 100
Знаете ли дали д-р Генов преглежда и бебета?
Нямам представа, но можете да му звъннете и попитате. Много е отзивчив и ще Ви ориентира.
Единствен минус от прегледа - при нас много закъсня с часовете, и влязохме доста по-късно от очакваното, не знам дали е обичайна практика при него.

# 101

За вестибуларния апарат съм ходила при д-р Млъзев, тогава работеше във Военна болница. Сега не знам дали е там. Помогна ми.

# 102
Единствен минус от прегледа - при нас много закъсня с часовете, и влязохме доста по-късно от очакваното, не знам дали е обичайна практика при него.

Случва се, когато има много работа в отделението.

# 103
В коя болница работи?

# 104
Мира, не зная, но ми е казвал да не звъня преди 10 ч., защото е в отделението и може да не отговори.

Общи условия

Активация на акаунт