Лекари в Бургас - 3

• 67 530
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Жените имат пикочен мехур, следователно ходят на уролог също. Нефролога лекува бъбреци. Никой няма да се занимава да търси причината. Обикновено изписват антибиотика, понеже най-честата прична е бактерия. Но бактериите там са упорити и много трудно се чистят, за това може да ви се струва, че все неефективно ви лекуват.

# 616
Бактерията вече е установена - Esh. colii. Всеки ги има такива бактерии в червата .Въпроса е защо втора година в късна есен  се установява че ги има, а през другото време не ? Миналата година ги излекувах с антибиотик...Сега пак имам антибиограма- т.е всеки може да изпише антибиотик. Каква е причината отново  да се появи бактерията извън там където трябва да е? На какво се дължи? това искам да установя и затова си търся читав уролог

# 617
Във форума имаше много полезни теми за цистита. Сега не мога дам линк, но ги потърсете.

# 618
  • Бургас
Бактерията вече е установена - Esh. colii. Всеки ги има такива бактерии в червата .Въпроса е защо втора година в късна есен  се установява че ги има, а през другото време не ? Миналата година ги излекувах с антибиотик...Сега пак имам антибиограма- т.е всеки може да изпише антибиотик. Каква е причината отново  да се появи бактерията извън там където трябва да е? На какво се дължи? това искам да установя и затова си търся читав уролог

Ами много може да са причините. Понякога може да си мислите, че сте се отървали, а да остане някоя бактерия в летентна форма и при спад в имунитета да се активира.
Всеки има Е Коли в червата, но при вас може да са в повече и да ви правят проблем. Пробиотици пиете ли?

# 619
Аз точно това се опитвам да разбера - какво позволява да нарастнат толкова много. Относно латентната форма - не разбирам от бактерии, но от миналата година имам и микробиология на вагинален секрет  и стерилна урина ОК. Сега вагинален секрет ОК , но стерилна урина - не. По принцип не пия пробиотици . Сега гинеколожката ми изписа лактофор био + и ги пия от седмица, но е твърде рано да има някакъв ефект и ме насочи към уролог дали няма някакво възпаление...

# 620
  • Бургас
Аз точно това се опитвам да разбера - какво позволява да нарастнат толкова много.

Има много причини - спад в имунитета, липса на добра флора, която да ги подтиска, автоимунно заболяване, диабет...

# 621
Здравейте имам изтръпване на ръцете,пръстите естествено ще зв на лл но може ли мнение за добър невролог

# 622
От д-р Георгиева - невролог съм доволна. Преглежда в кабинет зад пасарелката до хотел Мираж.

# 623
Здравейте, търся детски кардиолог в Бургас. В гугъл ми излиза само Д-р Пепа Ралева, но всички телефони са грешни. Знаете ли  къде практикува или телефон за контакт?

# 624
  • Бургас
Здравейте имам изтръпване на ръцете,пръстите естествено ще зв на лл но може ли мнение за добър невролог
От д-р Янев в Лайф хоспитал аз съм с отлични впечатления.

# 625
Здравейте, търся детски кардиолог в Бургас. В гугъл ми излиза само Д-р Пепа Ралева, но всички телефони са грешни. Знаете ли  къде практикува или телефон за контакт?
В блока на Вардар, 0888866111.

# 626
Благодаря, но телефона е грешен, звънях вече.

# 627
Странно,водих дъщеря си при нея преди 3 години. Един колега ми го даде и я ппепоръча. Като го засека в офиса,ще го накарам да го сравним.

# 628
Странно,водих дъщеря си при нея преди 3 години. Един колега ми го даде и я ппепоръча. Като го засека в офиса,ще го накарам да го сравним.
Благодаря

# 629
Благодаря, но телефона е грешен, звънях вече.

Това трябва да е номера,последно ходих ноември

Общи условия

Активация на акаунт