Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 79 236
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, вярно ли е, че др. Сигридов вече приема само бременни жени, а не подготвя за бременност...? Аз съм пациентка на др. Русев (правим инвитро опити и той ме консултира) - дали като негова пациентка ще ме приеме и др. Сигридов? Благодаря!

# 286
Здравейте, знаете ли кое от изброените неща е терапия за НК клетките, че нещо не ми е ясно...? Сякаш всичко е само за теомбофилията.
А сега, след като имам диагноза от доц. Русев, как да продължа с вливките...? Просто да се обадя на регистратурата и да кажа, че ми трябват или... ? За първи път ми е
 Благодаря!

# 287
Интралипида е за НК клетките, но не знам как се действа с вливането. Предполагам звъните и казвате, че сте за вливка и ви дават час за такава

# 288
Здравейте, знаете ли кое от изброените неща е терапия за НК клетките, че нещо не ми е ясно...? Сякаш всичко е само за теомбофилията.
А сега, след като имам диагноза от доц. Русев, как да продължа с вливките...? Просто да се обадя на регистратурата и да кажа, че ми трябват или... ? За първи път ми е
 Благодаря!

Колко са ви НК клетките, може ли да споделите? Моите впечатления са, че на всички едно и също изписва, само дозата Интралипид е различна…иначе да обаждате се и казвате, че сте за вливка.

# 289
Ето това са стойностите от кръвните изследвания, които излязоха завишени. Какво мислите? Много ли са високи? Вашите как са?

Благодаря!

Колко са ви НК клетките, може ли да споделите? Моите впечатления са, че на всички едно и също изписва, само дозата Интралипид е различна…иначе да обаждате се и казвате, че сте за вливка.

# 290
Имам чувството, че наистина една и съща терапия изписва, моята от преди години беше същата или много подобна (ще потърся и споделя). Бяха ми по-високи иначе.

# 291
Здравейте. Два дни не мога да се свържа с клиниката и на трите посочени телефона.Писах им и мейл, но нямам отговор. Някой има ли информация какво се случва? От Варна съм и ми предстои вливане на Имуноглобулин

# 292
Писаха, че са отпуска

# 293

Благодаря. А знаете ли до кога ще бъдат в отпуска?

# 294
Утре ще работят вече

# 295
Споделям моите резултати, но това беше през 2020 г.

# 296
Благодаря!

Споделям моите резултати, но това беше през 2020 г.

# 297
Здравейте,
Някой да си е правил вливка с Феринжект в 8-9 месец на бременността? Предстои ми трета вливка, но някъде четох, че се правят до осми месец. Благодаря!

# 298
Аз правих, мисля че 3 седмици някъде преди секциото Simple Smile нямаше проблем, даже бях с перфектен хемоглобин, което помогна много за операцията

# 299
Аз правих, мисля че 3 седмици някъде преди секциото Simple Smile нямаше проблем, даже бях с перфектен хемоглобин, което помогна много за операцията
Благодаря ви, сега вече съм по-спокойна 😁

Общи условия

Активация на акаунт