Професионални серии за коса - тема 159

• 74 697
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Някой ползва ли новата терапия на Лакме?

# 617
Благодаря, Агент ❤️❤️❤️ Намерих първата терапия на Вела и я поръчах, но само 250мл, за да я пробвам, ако ми хареса смятам направо литър да взема. Цената е много добра, така че много се надявам да ми хареса. Ще потърся и Редкен и мисля и тях да пробвам.
Наблягам на финишите, защото без балсам или маска, косата има нужда, но понякога прекалявам с тях и се получава ужасен резултат. Ще споделя като я пробвам. Още веднъж благодаря за бързия отговор Simple Smile
Опасявам се, че няма да успееш да откриеш Редкен, защото тази линия е спряна от производство (а и преди това беше ужасно трудно да се сдобиеш с нея, защото е само за салони в салонни разфасовки, затова и при мен няма свършване - тези бутилки са по половин кило!). Но и ти си с относително къса коса, нямаш изтормозени стари дължини, та мисля, че има голям шанс да останеш доволна от Вела.
Много често като ползвам финиши и leave ins подбирам най-увлажняващото за краищата (последните 5-7 см) и нещо умерено за останалата част от косата. Краищата винаги ги "запечатвам" и с олио (продукт с много силикони тип серум, не задължително олио в пълния смисъл на думата) накрая.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 15:18 от Agent Provocateur

# 618
Аз имам едно глупаво питане - Olaplex 4 и 5 (шампоанът и балсамът) какви са? Протеин или хидратация?
И може ли някой, който им е фен, да сподели други марки шампоани и балсами/маски, които харесва?

# 619
Привет,
Бихте ли ми препоръчали олио за коса? На Лакме съм използвала всички видове, но бих искала до пробвам нещо друго. Косата ми е дълга, много гъста и чуплива.

# 620
Харесвам блондинското на Керастаз и Balmain Argan Moisturizing Elixir.

# 621
От моя боя за коса без амоняк сте доволни? Даже конкретно, ако я има в златна риба би било супер.
Аз съм много доволна от Андрея. https://www.zlatnaribka.com/andreia-professional Ползвала съм само зелената, но мисля да пробвам и другата в най-скоро време.

На своята коса, против косопад и за израстване на нова коса имах най-добър ефект от шампоана на Меди. С шампоана на Напура, косата ми расте на дължина.
+1, точно така е и при мен Simple Smile
Кой точно шампоан на Меди и кой на Напура визирате?
Момичета, някой има ли информация какво става с brassy.bg и кога ще работи сайтът?

# 622

Тези двата използвам в момента. На Меди ми е втора опаковка. Взела съм и един, но ще го пробвам като свърша Напурата, който се оказа и много икономичен.

# 623

Тези двата използвам в момента. На Меди ми е втора опаковка. Взела съм и един, но ще го пробвам като свърша Напурата, който се оказа и много икономичен.
Е да, Анаген на Напура си е за по- бърз растеж, не е за сгъстяване. Напура има друг шампоан за нови фоликули- Стамиген.

# 624
  • Майнатаун
The Rose,  паралелно ли ги използваш, единия път измиваш с Меди, а на следващо миене с Напура, нали? А след тях какво използваш за дължините като маска?

# 625
Измих си косата с ДПШ и стана страхотна. Сложих протеинова маска след това. Обаче сешоара ми гръмна в ръцете 😁, добре че бях накрая вече…
Сега се чудя какъв да си взема, който да ми щади косата от изгаряне. Този е злополучния 🫣

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 13:26 от Pollinaa

# 626
OliaMirchivska да, споделям за продукти, с които имам опит и мига да дам мнение.
Лилит , редувам ги да, като аз използвам и друг, защото имам себорея. За маските използвам няколко в момента, дължимите се третират според типа коса. Каква е твоята?
Имай предвид, че само с козметика няма да стане, аз пия и витамини.

# 627
Здравейте!
Може ли някой да ми даде отзив за новите серии на Лалга? Ползвала съм само оригиналната Seamore и бях много доволна. Сега се чудя за Sealight за фина коса, защото моята е тънка. И за олиo Seanord glowing и Seagrowth лосион.
С мазен скалп съм и се мия през 2 дни Confused Косата ми е небоядисана, суша се с Дайсън (уж щадят донякъде).

# 628

Сега се чудя какъв да си взема, който да ми щади косата от изгаряне.

Моето ново Revlon-че made in China:
https://www.aliexpress.com/item/1005003680156404.html
Засега се справя перфектно.
Аз съм гъста и къдрава коса, много трудна за изправяне.
За сравнение (с обикновени четка и сешоар): фризьори в Италия се справят за час и половина, моят български фризьор полукултурист Smiley или аз сама - за час, с това Revlon-че - 35 мин. Дойде 1200 W. Съвършено изправена коса, с обем в корена, букли не. Пълно щастие няма.

# 629
  • Някъде там
Pollinaa, като показания от теб имах и аз и се случи абсолютно същото с него Joy.
Купих си този https://www.technopolis.bg/bg/Seshoari/Seshoar-BABYLISS-5337PRE/p/839717 и съм доволна.
Да попитам колебая се кое от двете да избера на макадамия.
или

Общи условия

Активация на акаунт