90 - дневна диета - тема 372

• 41 504
  • 424
  •   1
Отговори
# 105
  • в окото на щастието !
Добра вечер!
Оливия - така е 🙂 Организмът се пренастройва преди да почне да сваля отново.
Днес - ВХ
з. ябълка
о. Спагети с домати, зелена чушка и гъби.
в. 1 филия с маргарин и халва. Намерих една фантастична с портокали. Подозирам че превиших 200 гр, ама... 🙂
Утре-плод

# 106
  • USA
утре протеин.
Закуска някой фреш  някой си плод, обяд/вечеря руло стефани...мрази ме кантара и туй то....седи 58-59 вече месец. Съпружието твъри, че съм се смалила....днес си купих пижама М размер ми хлопа ми, май съм за S .ма пустия кантар не ме ОБИЧА.  ПОказва си каквото иска, дрехите ми хлопат, инчовете намалят...освен да взема да сменя тая батерия на кантара, може и да се разберем с него.    Simple Smile

# 107
Оливия, а сантиметри мериш ли?

Започвам от днес, след една тежка нощ на детето с много повръщане Simple Smile
Закуска - кафе и банан.
Обяда не е ясен.
Вечеря - зелена салата с риба тон.

# 108
  • в реалния свят
Оливия, а имаш ли нужда да отслабваш повече? Дрехите и огледалото са по-добри съдници от кантара🙂
Вирусът ми си замина и от вчера продължих с режима.
Днес - варива:
З - киви
О и В - гъста зеленчукова супа микс от днешните режимни варива + зелена салата.
Дух, успех с режима и бързо оправяне на детенце.

# 109
  • USA
См намалят, за още отслабване...като седна и от дънките ми излизат "мислите" на 2-3 реда варианта е да отслабвам. При мен от дете водя битка с кг и цял живот съм сутрин и вечер на кантара.Мисля, че повече е отпусната кожа и трябва повече за корем да работя. След ражданията на децата е нормално да е скапана кожата.
Стигах до 80 кг при бременостите, след това за 2-3 месеца слизах на 57...ама вече съм 40г и не е така Simple Smile
Всичко става бавнооооо и с много лишения и спорт.

мама барба браво , че пребори бързо вируса!

Дух (:  Надявам се детето да е вече по-добре и никакви безсънни нощи!

# 110
Здравейте,
Отчет за вчера:
Банан и кафе
Пилешко бутче със зелена салата
Зелена салата с риба тон

И...ме хвана вирусът на детето и не спирам да повръщам Simple Smile ще видим днес какви ще ги свърша.

# 111
Здравейте момичета! Не съм се отказала още. Имах едни отклонения, но не съм качила и задържах сваленото. Днес след стриктна четворка и плодчета 68,6. Свалени до момента около 7кг. Цел 65, но ще се радвам и на по-малко. Днес на пил.дробчета и салата. Хубав ден! Дух добре дошла и бързо възстановяване!

# 112
Аз съм добре завърнала се Simple Smile

# 113
  • в реалния свят
Най-после на ВХ да хапна нещо различно от хляб с лютеница.Спагети с дом. сос хапнах доволно. За вечеря нещо сладко с редче чер. шоколад.
Лори, многи добър резултат. Ще се стопиш ди края на режима😃
Дух , извинявай за любопитството. Ти същата Госпожица Дух от предишни години ли си🙂

# 114
Нещо такова да Simple Smile

# 115
  • USA
На "90 дневен дух" трябва да се прекръстиш  Simple Smile
Важно е да сме режимни!
Въглехидратен днес.
З- Ще спретна едино смути нещо си на блендера манго.
О- Пица/домашна/
В- Пица-трябва да махна "шунката" отгоре.

На въглегхидраатен ден махате ли на "пица или нещо подобно" плънката или покритието?
Като се замисля има кашкавал/шунка то си е протеин. Не ги махам, може би затова кантара се върти на едно и също. Ще опитам да коригиирам. Като се замисля, че остане само блат от пица, май по добре една филия хляб  Simple Smile

# 116
Преди детето бях доста волева и не съм имала нужда да пазя режимя, задържах си всичко свалено, че и допълнено свалих и си бях в много добра форма. Бременността и периода след това бяха трудни и самата аз станах "тежка", за това имам нужда пак да се заема с 90 дневната.

Оливия, да, кашкавалът е калоричен и не е точно протеин, той има сериозно количество мазнини и вдига общия брой калории. Ако пицата или тестеното изделие е постно, калориите идват само от тестото, което обикновено е около 350-400 калории за 100 грама. Но ако се обявят кашкавал и шунка първо се вдигат много калориите и второ вече не е разделно хранене. За това винаги съм правила постна пица, със зеленчуци и доматен сос

# 117
И аз често си правя пица. Мажа с доматен сос, гъби, чушки, лук и маслини. Ами не е като истинската пица, но... После замразявам. Днес на леща и салата цвекло и моркови. Утре пълнозърнести спагети с доматен сос от предната четворка. Вечеря сладка. Кантара след плодове 68.6 , днес след протеин пак 69.2. Не се задържа сваленото и защо не знам. За две четворки явно ще е нищо. Голяма мъка.

# 118
  • в реалния свят
Лори, бавно вървят килцата, ама 6-7 кг не е никак малко. Ами ако не бяхме на диета😃😃
Моят плодов ден приключи в 15ч със зеле и моркови на безвкусна салата и няколко хапки свински пържолен грях. Тююю, тъкмо си мислех, че ще изкарам перфектна четворка. Но пък сме се сборили с кантара за 8-я килограм. След ден-два се надявам да се зарадвам на окончателно свален осми кг. Така като си гледам режимчето, освен първите три четворки с по килце надолу, на седмица губя по килограм. Много има още за смъкване, ама и така е добре.

# 119
  • USA
то схемата е е 10 дена -1 кг, съм забелязала както и седмиците варират едната например 70/71 кг следващата 71/70  после 70/69 т.е нагоре надолу кантара важно е да спазваме някакъв режим Simple Smile   прегрешенията са за стимул Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт