90 - дневна диета - тема 372

• 39 864
  • 420
  •   1
Отговори
# 270
  • USA
rositoooo - Добре дошла!

# 271
  • София
Здравейте! Мисля да започна тази диета. Колко големи са порциите за обяд, 300 грама или по малки?

# 272
Здравейте момичета! От днес започвам пак и аз, че от тези почивки се освиних преди да е започнала зимата. 172 см съм и в момента цели 73кг, а бях 69 преди едномесечната отпуска. Цел 65. Днес ще съм на омлети и салата, утре боб.

# 273
Здрасти! И аз започнах от днес,много положителни резултати пожелавам.И да попитам виждам,че някои от вас не спазват правилото каквото се яде на обяд да бъде и за вечеря. Та въпроса ми е може ли така ,като просто се спазва определената за деня група храна.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 16:08 от Djeniori

# 274
Здравейте.
Някой може ли да ми каже, след края на диетата, колко време трябва да се почива, преди да се започне отново?

# 275
# 276
Благодаря! Simple Smile

# 277
  • София
Здравейте.
Някой може ли да ми каже, след края на диетата, колко време трябва да се почива, преди да се започне отново?

90 дни,но има режим почивка

# 278
Здравейте, момичета!

Ето че се наканих сериозно да сваля МНОГОТО излишни килограми след раждането на дъщеря ми, която скоро ще стане на четири години. През тези четири години веднъж имах пробив и отслабнах с десетина килограма, които обаче после отново качих след намалена доза на хормона за щитовидната жлеза. Е, не мога да отрека, че апетитът ми също изигра голяма роля.

Имам да свалям двайсетина килограма, за да се доближа поне малко до предишното си аз, или повече, за да са съвсем в ред нещата. Нооо, да не бъдем максималисти:)

Днес ми е втори ден на режима. През първия пих безкофеиново кафе с мляко; обядвах чушки с яйца и сирене; вечерях протеин на прах с кисело мляко.

Днес: закуска един банан; зелен чай. Ще обядвам и вечерям леща.

Успех на всички!

# 279
1. При 90 ДД, вечерята трябва да е същата, като обяда но половината, като количество
2. Банани за закуска не е добра идея - сменете го с ябълки, круши, портокали и т.н.
3. Кафето преди 12.00 ч е добре да е чисто - приемането на мляко преди 12.00 ч не е препоръчително
Прочетете добре написаното на първа страница, за да я направите правилно.

ДУХ и Veselina04 - Благодаря за отговорите Simple Smile

# 280
Благодаря за насоките, Lady Cassiopeia Duval!

За млякото в кафето знаех, но реших да си позволявам веднъж на 4 дни това прегрешение, защото не мога да пия чисто кафе заради стомаха. През останалите дни ще заменям кафето с билков или зелен чай.

# 281
Защо бананите да не са препоръчителни? Няма такова правило поне при 90ДД или не си спомням.

# 282
  • София
2. Банани за закуска не е добра идея - сменете го с ябълки, круши, портокали и т.н.
ДУХ и Veselina04 - Благодаря за отговорите Simple Smile
На плодов ден само с банани съм сваляла по 1,800 гр. на ден, но потопени в сусам. Хапвах всяка сутрин по два банана и отслабнах с 12 килограма за 90 дни

# 283
На плодов ден да, но в останалите дни, банан за закуска не е ОК. Но всеки си знае.

# 284
Пише ли някъде изрично и какви са аргументите за това? За пръв път го срещам.

Общи условия

Активация на акаунт