Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 932
  • 702
  •   1
Отговори
# 150
  • Down south
Маникюрите на последната страница са възхитителни!

# 151
  • На плажа
Дани, по какво разбираш, че основата на Коди е киселинна?
Участвах в семинар на тема бази.Там обърнаха внимание на Коди базата.
Киселинността трябва да е безопасна,около 5 и нагоре.Тук пише и начина на определяне,но е преведено от Руски.

# 152
Един стар маникюр

# 153
Здравейте, бях пропуснала новата тема. По въпроса с онихолизата, и аз напоследък получавам понякога, според мен се дължи на леко препиляване отстрани и в зоната на кутикулите, сякаш не се оросява достатъчно нокътя.

Правя доста дълги почивки поради липса на време и се оправят. Навремето като ползвах CND не съм имала подобни проблеми, та може и това да има значение.

# 154
Есмералда, разкошно е така! Много хубаво и ефектно е станало и без декорация. Много ми харесва и форма и цвят!
Honeybee33, супер е!  Ти имаш хубава плочка и  е много нежна така.
LoLo30, еха! Баш за празника, а декорацията много ме грабна.
Gray, мтого красиво рисуваш и детайлно! Как успяваш не знам.
Абе много са ви хубави маниккюрите! На много високо ниво!
Кати, аз не съм спец по акригел, но есмералда е хвалила този на клареса. За неонейл не могахда кажа нищо, не се сещам някоя дахе дала отзив  иначе са добра марка.
Sunny-n, пушиш ли? Ползваш ли подправки цветни? Обикновено топовете поемат и най-много личи на светли цветове и почти няма спасение. Сибилхсе охракваше, че и от платове се получава, а тя работи с дантели. Аз съм хванала, че купих два чифта нови дънки и още пускат цвят и светлите почват да се цапат и сивеят. Най-много поема матов топ. Иначе май Honeybee33 беше писала, за някакъв топ от гел система ли как беше да не лъжа, нещо тип сийлър който по-малко поемал. Иначе вариант е, ако ти се занимава, да запилиш малко топа да падне оцветеното и да сложиш нов и да освежиш. Аз пушахи съм забелязала, че като свалям схпилата горният слой е вече оцветен и различен, а като го сваля долу си е свеж цвета какъвто съмхго нанесла.

# 155
  • Бургас
karmilla, благодаря за отзива. Не пуша. И при мен по-скоро е от дрехите. Аз даже рядко нося съвсем светли цветове, но е дразнещо. Сега съм ги отрязала доста къси и затова реших по-семпло, ама не. А следващите 20 дена няма да съм си вкъщи и съм си взела само два такива нюд и бледорозово, та ще видя дали ще освежавам по-често или ще търся на място да купя някой друг цвят.
За маникюрите от предната страница, какво да кажа - ПРЕКРАСНИ! ВСИЧКИ!

# 156
Ето го и моят уикенд маникюр:

От много време си търсех точно такова "студено" розово. Този е Claresa Shake 1 Sparkling Heart

# 157
  • Казанлък

Ето и моите подкъсени ноктета 😔

# 158
  • София
Страхотно е Кати. Кой лак е на показалеца и кутрето?🍀

# 159
И аз сътворих нещо по повод деня на любовта и виното. Досега сърца не бях рисувала и като за първи път мисля, че станаха добре. Гледах да е по-семпъл и да не е червен, обаче впоследствие добавих малко брокат, че иначе без него ми дойде съвсем обикновен… 😀
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 160
Леле,само аз ли съм без сърца и със син лак по това време на годината?! 😆
Много са хубави всички валентински маникюри. ❤

# 161
И аз нямаше да правя и щях да си седя по база, докато отстрани не тръгна да се отлепя лака на единия пръст и си казах, че това е знак да пробвам сърцата. 😅
Иначе, гледах доста видеа как ги правят, но въпреки това с лявата ми беше трудничко. Със сигурност не исках да е червен, че ми избожда очите, затова някаква смесица. 😀

# 162
Момичета, ходих в магазинчето на ЕленаАрт, уж за файбър база отидох, накрая си тръгнах с 3 цвята, две четки, млечна база и гел в бурканче, и  забравих да напомня за базата 🤣
Сега съм много навита да пробвам гела от бурканчето, обаче искам да попитам мога ли под него да сложа за основа ръбър базата на Коди, или обикновената на Клареса, или за гел си трябва съвсем специална база?

# 163
Stiliyana, и двете бази са добри, но каучуковата е доста гъста, така че ако си начинаеща бих препоръчала файбър. Също така каквато и база да си купиш ако не правиш изравняване няма да видиш кой знае каква разлика.

Момичета, уникални маникюри, браво!

# 164
На мама маникюра от преди малко.
Клареса 406, много красив цвят, но поредният който при махане на лепкави слой се изтрива отстрани. Иначе покри перфектно на един слой и се изравнява супер. Трябваше да сложа втори слой, заради изтритите участъци. Вече няма да купувам клареса.  С китайските ur sugar, никога не съм имала такъв проблем. Venalisa също никога не ми се и трила, но пък от нея имам доста, който стават на черти.
Танита,  обикновената каучукова на Коди е перфектна за под гел.
Lolo 30 много нежен маникюр. Да знаеш,че съм ти фен. Кое е розовото?
Gray,  яка рисунка. Колко време ти отне?

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 17:58 от pipence

Общи условия

Активация на акаунт