Отговори
# 255
A.nedeva, добре дошла мила smile3525. Всичко е добре щом завършва добре, важното е, че с бебо сте си вкъщи и се възтановяваш.
Честито бебче на Мим40  mamma!!! Тя отдавна не се е мяркала, но се надявам да се появи скоро и да ни разкаже.
DaVinci, успех утре!!! Непремено да изпратиш смс на някой, когато се появи на бял свят твоето съкровище. Стискам ти палци fingerscrossed

# 256
mim40 е родила отдавана, но и аз не знам кога то4но.Не мога да се свържа с нея за сега и мисля, 4е нямат нет в момента.По телефона не успявам нещо, така 4е може и да нямам скоро инфо.Оба4е ако 4уя нещо ще информирам.

# 257
  • София; Дружбето
DaVinchi успешно раждане ти желая, дано всичко мине без проблеми и да се приберете бързо с бебчето Peace Ще чакаме щъркелчето ти да пише

# 258
  • Варна
ЧЕСТИТО на НОВИТЕ БЕБЧЕТА във ФОРУМА - КРИСТИНА НА  мама СВЕТЛАНКА и на БЕБЧЕТО на МИМ4О!!!

Присъединявам се към стискащите яко палци за  DaVinchi  и Dobito!!! Надявам се всичко да мине бързо и успешно и пак при нас, но с бебчета до себе си

# 259
Досега правих новата тема,че по погрешка я изтрих...голяма съм будала...И аз да използвам и да подкрепя НИМ за нови желаещи за темите,че може да "напуснем" като решат мъниците..

Успех на кандидат-мамите  Praynig

# 260
Момичета, завърнах се от прегледа, но чак сега ви пиша, че имах работа. Всичко с бебчо е наред - тежи 2875 и има огромни бузи, тоновете са нормални, с главата надолу и решихме, че ще го чакаме да се роди нормално. Ако се наложи в движение ще се прави секцио.

Видях Ивонска, праща много поздрави на всички, показа ми бебо на снимка на телефона голям сладур, но още не си е отворил очите и не знае какъв цвят са. Беше в добро физическо състояние, разказа ми цветно за самото раждане и това ми вдъхна кураж. Както вече знаете няма разкъсвания и не се е наложило да слагат упойка. Дори самата Мазнейкова я даде за пример, че била много смела. Единствено има спукани капиляри по лицето и малко в очите от напъните, но ще се оправи.

Пожелавам на всички леко раждане!

Утре няма да идвам.

# 261
Ох да ви се оплача, толкова съм болна, че едвам дишам. Просто за 1 ден ми се срина имунитета, така че и аз няма да идвам утре. Ще си седя на топло и ще се лекувам, че положението никак не е розово.

# 262
Честити бебчета на мама Мим40 и на мама Светланка - да ви бъдат живи и здрави и много да ви радват през новата година!!!
 smile3525 smile3525 smile3525

Аз много се чудих за утре дали да идвам, ама няма кой да ме докара, а иначе трябва да ходя от метрото пеш, тъй че ще пропусна. Жалко де, защото като се виждам с вас се зареждам доста позитивно, а сега ми е едно никакво, само си мисля разни глупости и така..........

ДаВинчи, пожелавам ти утре всичко да мине бързо, леко и да гушкаш своето бебенце Simple Smile

Утре съм на консултация - дано всичко е о.к.Вече доста често имам болки ниско долу и кръста, но забелязвам че са след физическа активност като чистене, ходене, стоене прав и т.н., иначе като съм лежанка по цял ден, само ми се схващат костите долу...............а схваща ми се и някакво сухожилие от вътрешната страна на бедрото - много е неприятно, защото ме блокира и не мога и крачка да направя.............

Айде оплаках ви се качествено  Mr. Green

Утре да разкажете как е минало училището Mr. Green

Лека вечер на всички!

# 263
  • Русе
Честито на майчетата, които скоро са се сдобили с рожби   smile3504
Аз реших да драсна два реда, за да се отчета, че все още съм 2 в 1   preggo Ще използвам случая и да се похваля, че вече си имаме и креватче  newsm07 /който е любопитен може да го види при моите покупки/, така че сме напълно готови за посрещане на госожицата  smile3522  За спането - отдавно не мога по гръб, защото се задушавам  cry  Спя само настрани, но и така не ми е особено комфортно, защото много ме болят тазобедрените стави  Weary Освен това от няколрко дни имам много зверско захпване в дясната част на кръста и почти не мога да си стъпвам на десния крак  newsm45  Да не говорим, че ставам само с чужда помощ  newsm50 Опитвам се да се успокоявам с това, че скоро вичко ще свърши! Успех на всички майчета, които тези дни ще гушнат своите малки бебчета baby

# 264
Ще пратя sms утре като приключат нещата.

# 265
Хайде лека нощ и от мен...  Tired

DaVinci  успех - стискаме палци  Praynig

Болките и оплакванията се увеличават,ама края наближава...

аз да взема да пусна новата тема,че може да спинкам до обяд и да нямам време...Ами си изпишете страните и тогава се местете....

# 266
Da Vinci  успех утре  newsm10 Сигурна съм, че всичко ще е наред  Hug И ще чакаме с нетърпение новини утре  Hug

# 267
  • София
DaVinci, стискам палци утре да гушкаш най-прекрасното и здраво бебе на света!   bouquet Вярвам, че за теб то ще е такова!

Нина, благодаря ти за предложението, но предпочитам да не рискувам. Достатъчно ме притеснява мисълта, че трябва да ида до Тина Киркова и обратно за тоновете. И майка ми, и мъжът ми отбелязаха съвсем независимо един от друг, че коремът ми се е смъкнал за 1 нощ видимо. Продължавам да си имам болки... Някак си ми се иска да си остана сама със себе си в последните дни. Макар че имам още 3 седмици, а вас ви чувствам повече от близки, някак си имам едно такова желание за усамотение...  newsm78 Като котките - те, преди да родят, не обичат да бъдат закачани, обичат да са сами и на тъмно. Странно, ама аз от 2 дни като се знам каква съм крива и зла, си мисля, че не само котките са така пред термин!  newsm78

Сега само да не ми се смеете на разсъжденията.

# 268
DaVinci, много успех и от мен утре! Ще ти стискам палци само да е живо и здраво бебенцето и леко и безпроблемно да ти мине раждането!
Честити бебоци на мами Мимчо и Светланка - да са им живи и здрави!
Момичета, доста мами не са се мяркали от доста време във форума - контеса, вечна любов и др. (това са тези, за които си мисля от няколко дни)- та някой има ли някаква информация?
Аз, да се оплача, вече полудявам от чести, продължителни и болезнени контракции, и умирам от страх да не родя в осмия (защото, за разлика от повечето от вас, аз все още съм в осмия - влизам в деветия на 01/01/07). Но, пък, поне се сдобихме днес със креватче за госпожицата, и някои други дребни работи, та съм по-спокойна.
Ним, относно помощта за правенето на темите, с удоволствие бих била от помощ, но съм много скарана с компютрите. Та, като зачекнах този въпрос (сигурно ще ми се смеете, ама...), някой може ли да ми каже, как да вмъкна цитат като пиша отговор, защото на няколко пъти вече пробвам, ама нещо не ще да става - като искам да вмъкна част от нечий отговор, вмъквам винаги целия отговор. Е, това е - представете си да чакате на мен тема да направя Mr. Green

# 269
Добре Нимче дръж се.   bouquet Пази се и не бързай!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт