Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешката козметика и какви са препоръките?
Какви са мненията за практики като осоляване на кожата и използване на сол във водата при бебета?
Какви са препоръките за къпането на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешката козметика и какви са препоръките?
-
Какви са мненията за практики като осоляване на кожата и използване на сол във водата при бебета?
-
Какви са препоръките за къпането на бебета?
-
Какви са мненията относно използването на слингове за носене на бебета?
-
Какви са най-добрите начини за справяне с хъркането?
. Всичко е добре щом завършва добре, важното е, че с бебо сте си вкъщи и се възтановяваш.
!!!
Ще чакаме щъркелчето ти да пише

Ще използвам случая и да се похваля, че вече си имаме и креватче
/който е любопитен може да го види при моите покупки/, така че сме напълно готови за посрещане на госожицата
За спането - отдавно не мога по гръб, защото се задушавам
Спя само настрани, но и така не ми е особено комфортно, защото много ме болят тазобедрените стави
Освен това от няколрко дни имам много зверско захпване в дясната част на кръста и почти не мога да си стъпвам на десния крак
Да не говорим, че ставам само с чужда помощ
Опитвам се да се успокоявам с това, че скоро вичко ще свърши! Успех на всички майчета, които тези дни ще гушнат своите малки бебчета
Сигурна съм, че всичко ще е наред
И ще чакаме с нетърпение новини утре
Вярвам, че за теб то ще е такова!
Като котките - те, преди да родят, не обичат да бъдат закачани, обичат да са сами и на тъмно. Странно, ама аз от 2 дни като се знам каква съм крива и зла, си мисля, че не само котките са така пред термин!