Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 785
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Salsera, миличка, ти си много силна и ти пращам много положителна енергия ❤️❤️❤️ Насладете се един на друг с половинката, че съвсем скоро ще сте с още едно човече повече😊

# 121
People BabySparkling Heart  Kactus, Дай Боже Blue Heart

Сигурна съм, че твоето щастие те чака в Турция Sparkling Heart  People Family

# 122
  • София
Salsera, ако повториш изследването в друга лаборатория доктора ще го приеме ли?
Колко добре те разбирам с "не мисленето" ....

# 123
Salsera, Kactus, Mandaria - успех момичета! Дано съвсем скоро се похвалите!

Shantall не се обезкуражавай, успех на прегледа в понеделник надявам се скоро и ти да се похвалиш.

Моля се за всички момичета тук и надявам се скоро да има нова вълна от плюсчета!

Sisi J, не се теготи за спермограмата. И ние с ММ имахме няколко такива дни. За справка заключението от нашата беше "олигоастенотератозооспермия". Брой, подвижност и морфология са леш, като морфология има под 1%. В предната тема, преди около 10-ина дни момичетата ни вдъхнаха много кураж (копнах част от коментарите на ММ да ги прочете и много се обнадежди). Дадоха ни много полезни съвети и положителни примери. Започнахме да четем проучвания на английски. Направих му един шеговит план от най-полезната информация, която открих по темите и в проучвания, като искам да отбележа стойностите на добавките са препоръчаните оптимални дози, част от тях събрани благодарение на Rayy. Още не ги пие, защото всичко това ще коментираме с андролог и си чакаме часа, а може и с личен лекар, за да прецени най-правилния начин за прием, да обсъдим придружаващи заболявания, противопоказания и тн.

Ако все пак ще ти бъде полезно споделям линк:

Ще пиша какво е казал андролога, ако имаме шанс да му покажем всичко и дали ще одобри.

План В е само за мотивация да се спазва план А SatisfiedSatisfied Все още не мога да се похваля с резултат, тъй като искам да изчакаме пълните 79 дни преди да повторим на друго място. Хем ще проучим още едно две мнения дали има нужда да се прави нещо с варикоцелето, което било "малко" и да пиел добавки. Та ако спермограмата ви не е окей задължително посетете уролог и андролог.

# 124
Хахаха, Lygia, не мога да спра да се хиля от 2 минути на план Б, просто не мога да пропусна да те похваля, какъв план, какво нещо. Показах го на моя мъж и да знае, че и него може да го чака план Б, нищо че още не съм го визуализирала.

Salsera, съжалявам, че така се е случило, но всяко нещо си има причина. Сигурно е за добро, и да, няма как да не го мислиш, заблудата на повечето хора непреминаващи през това. Горе главата и смело напред. Heart

# 125
  • Замък сред облаците
Лигия, ти си топ с план Б 😂

# 126
Хахаха, Lygia, не мога да спра да се хиля от 2 минути на план Б, просто не мога да пропусна да те похваля, какъв план, какво нещо. Показах го на моя мъж и да знае, че и него може да го чака план Б, нищо че още не съм го визуализирала.

Хахах, радвам се, че е допринесъл за доброто настроение! Нямаше как без план. Аз до тоалетна не ходя без екселска табличка, но това заради СРДЧ-то! Хаха, шегувам се!

Всъщност исках възможно най-шеговито да поднеса огромния списък от забранени вече неща Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 22:22 от Lygia

# 127
Записвам се с един напълно отрицателен пиклив тест от тази сутрин. Ще му дам още няколко дни да се на кани и да дойде и ще отида и на преглед

# 128
Tuti123 Ее жалко, ти имаше доста закъснение до колкото помня, може и от времето да е или ако си била болна скоро, но отиди на лекар задължително ❤

Salsera Бързо да оправяш хормона и да си действате по плана, до тогава любов, любов ❤

Ligya При план Б е на 100% сигурно, че ще стане 😂😂😂 Оправи ми деня! Точно така трябва да се подхожда с хумор за да не се сдухаме съвсем. Поздравявам те за което! ❤

# 129
hope, добре дошла в темата!
Дълъг път сте извървели за първото ви чудо, пожелавам ви тази снежинка да е вашето второ чудо! Nature Snowflake

Salsera, съжалявам за разочарованието ти, но съм сигурна, че скоро ще вкарате TCX в норми и ще можете и вие да си приберете снежинката! Nature Snowflake

tuti123, съжалявам за отрицателния тест, нека следващият месец е твоят!
Аз пък от днес съм с М в пълна сила, така че и аз официално го отписах този..

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 09:38 от Fayona

# 130
  • София
Ех, Тути... така се надявах да ни зарадваш....

# 131
Ех, Тути... така се надявах да ни зарадваш....

И аз се надявах. До 6-тата минута се взирах за втора черта, но нямаше. Вече след 15 минути се появи много бледа втора черта. Но четох, че не трябва да вярвам след 10 минути, ако се промени.

# 132
Запазих час за цветна снимка другия петък, понеже без нея не искат да започнем инвитро. Надявам се резултатите да са добри. Пада ми се 11 ден от цикъла.
Питах някакви изследвания или нещо друго дали трябва да правя - казаха ми не. Преди 3 месеца правих цветна снимка с пяна ExFoam при доктор Калчев, но не я приемат за стартиране на инвитро. Тогава предната вечер правих промивка с Бигванеле, дали да направя пак, или не?

# 133
  • Казанлък(Бургас)
Salsera, прегръдка! Сила и търпение!

Добре дошли на Esmeralda  GerKa99 и Hope!

Манди, стискам ти палци за трансфера, а после високо ЧХГ!

Shantall, успех на прегледа в понеделник и нека са хубави новините! Колко е голямо първородното?

Таничка, успех с пункцията в края на седмицата!

Ивка, стискам ти палци всичко да е успешно, и нека скоро се похвалиш с положителен резултат!

Сиси, не се отчайвайте! Бъди подкрепа за мъжа си! Мъжете доста по-трудно се справят в такава ситуация. И нека следващата СГ да е повече от добра!

tuti123 съжалявам за отрицателния тест. Дано днес ти дойде и да не те мъчи повече. 😘

Lygia, велика си! С голямо внимание и удоволствие прочетох план "А". С години бях по минимум 12 часа пред компютъра записвайки всичко във файлове, но от 4 години го карам по-ретро и пиша плановете в тефтери.🤭 И аз като теб редовно давам на ММ свобода и право на избор с план "Б". Много сме демократични с теб, ей! 😅😂
 😁

Кактусче, върна ме в детството и на лицето ми се появи усмивка! Някой от тези книжки ги имам,а други бях забравила. Тези с лисицата май ги имаше в детската ми градина, но не помня историята. Имам две от книжките за Корали. Само кориците ли да ти снимам или и страниците?(ще ти ги изпратя в съобщение)

Яна, само накратко за чернодробните, че и моя трябва да яде сега.
Тези завишения е възможно да са физиологични също. Повишение има при прием на АБ ако ти се е налагало, ако си прекарала вирус, ако щитовидната е мръднала след бременността, понякога при прием на големи количества желязо.
Само нахвърлям тези причини като възможни и да знаеш че е възможно да е нещо банално.

От друга страна откъм по-сериозните неща - имала ли си сърбежи по дланите, тялото или жълтееща кожа накрая на бременността? За потенциална акушерска холестаза. И как са ти тромбоцитите? Това е много важно, за да се изключи потенциален риск за HELLP синдром при следваща Б.

АА, благодаря за отговора! Сега се сещам, че гастроентеролог си отбеляза, че съм имала ковид преди 10 месеца. Дали е от това?! И при положение, че вече втора седмица боледуват от нещо (гърло, изчезнал глас - ММ е много щастлив, кашлица и хрема с ужасен зелен секрет), дали да бързам да пускам кръвни изследвания?! Не помня да съм жълтеела или да ме е сърбяло нещо.🤭 Тромбоцитите ми бяха в норма.

П.П.Манди, моля те кажи какъв е този един кадър в Черешката! Нямам време пак да гледам епизода, а любопитството ме гложди.☺️

# 134
GerKa99, моят съвет от личен опит е да консултираш и преразгледаш положението с миомата.
Размерът и е на границата.
Моята беше измерена 4-5см и няколко АГ ме предупредиха, че стигне ли се до ин-витро, повето лекари ще искат първо да я махна. Самото махане отлага опитите с няколко месеца, докато зарастнат добре шевовете по матката.
Аз в крайна сметка се реших да се разделя с нея и като я изкараха се оказа, че всъщност е 6см! Допълнително ми огледаха и тръбите при тази операция.
После забременяването, заедно с периода на изчакване след операцията, при нас отне година и половина.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 13:26 от Rocket

Общи условия

Активация на акаунт