Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 303
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Аз май ще се връщам в темата. Получих леко зацапване отново. Гърдите спряха да ме болят, не ми се гади вече. Утре ще си пусна едно чхг, че тези лекари все много заети и часове нямали 🤯 не знам какво да правя вече. Чакам си 1.03 и каквото стане

# 496
  • Замък сред облаците
Иди на спешен кабинет като няма часове. А и ако имаш читав АГ винаги можеш да идеш и да те прегледа без час.
Ако пускаш чхг, пусни и прогестерон.
Симптомите в ранна бременност варират, не е задължително постоянно да ти се гади или да те болят гърди.

# 497
Момичета, вчера си пуснах изследвания за тромбофилия и НК клетки, как ви се виждат?

# 498
И аз с това се успокоих днес като ми дойде. Хаха. Да идват стрелчетата. Simple Smile

Днес направих тест за бременност, но е отрицателен. Няма бледи чертички и тн. Смятам да прекратя вече приема на дуфастон, чакам цикъл и започваме отново.

Опасността от скорпион е избегната 😂😂

# 499
  • София
Какво не им харесвате на скорпионите? Такива благи същества....

# 500
Какво изследване и къде пускате, за да разберете, че сте с мутация, не позволяваща усвояване на нормална фолиева киселина? Може ли подробности / линк? Благодаря!

# 501
  • София
Какво изследване и къде пускате, за да разберете, че сте с мутация, не позволяваща усвояване на нормална фолиева киселина? Може ли подробности / линк? Благодаря!

В Геника лаборатория, вродени тромбофилии. Като за начало основен пакет може

# 502
И аз съм с MTHFR. Имам чувството,че вече всяка втора жена е...Аз съм и с АСЕ де.

# 503
Аз съм с 3 броя ..PAI - хетерозигот
ACE - хомозигот
MTHFR - хетерозигот.
И наистина имам чувството, че всяка втора жена има мутации..Аааа и дефицит на вит.Д 😂

# 504
  • Замък сред облаците
Аз открай време повтарям: няма здрав човек, има недостатъчно изследвани само 😁

За Б-групата честотата на разпространение на мутацията е около 30% от населението. За вит Д не е учудващо - колко често сте навън между 9 и 15ч и колко прекарвате в изкуствена светлина? Освен това храненето също има значение, Марголота преди беше споделяла изследвания, които доказват ме храни третирани с глифозати възпрепятстват усвояването на вит Д. А глифозатът колкото и да е забранен за употреба в ЕС се продава всъщност свободно (раундъп) да си тровиш плевелите в градинката. И остава в почвата с години. Мнозина домашни производители го ползват, а кой знае колко индустриални такива също…

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 08:49 от АА

# 505
  • Бургас
Момичета. И аз съм с мутации, но още в началото като изследвах вит В12, фолат в серум, вит Д и ги започнах с прием, че бях в сериозен недостиг. Сега ги поддържам със сублингвален в12 от 1000мкг, но вече не го пия всеки ден, че последно беше около 900 станал с ударния ежедневен прием 1-2 месеца. Приемам и фолат 2х1, той последно ми беше 60 и нещо, което е точно малко над горната граница, така че е супер. Приемам и вит Д на капсула с масло с вит К от 1000, както и по 1 впръскване още 1000 от спрея на бетър ю.
Сутрин като стана, първата работа е да приготвя всички лекарства и добавки в кутийката и се разхождам като баба ми с хаповете навсякъде. Сега ако настъпи бременност доста от тези ще изчезнат като прием, поне ще останат по-малки.

Да ви се оплача аз и вчера вечерта и днес вечерта някакво кофти гадене ме е сполетяло, надали е от храната, надявам се да е от другото, въпреки, че не е сутрешно гадене, а е вечерно…. На всичкото отгоре гърдите ми са толкова болезнени Sad Е, помрънках си Simple Smile

# 506
Момичета, участвали ли сте в подобен тип групи:

https://www.instagram.com/reel/Co6iBW2I1D4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Не става много ясно, май след разделянето по групи не е отворена за всички или не е безплатна, но при всички положения може да е полезно за някои.

Тази групичка тук е супер, но и това може да е полезно за някой.

# 507
Момичета, участвали ли сте в подобен тип групи:

https://www.instagram.com/reel/Co6iBW2I1D4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Не става много ясно, май след разделянето по групи не е отворена за всички или не е безплатна, но при всички положения може да е полезно за някои.

Тази групичка тук е супер, но и това може да е полезно за някой.
Само да ви предупредя за психоложката. Ходих при нея и спрях защото тя вървя, че всички болести включително проблеми със забременяването, са причинени от проблеми в мисленето ни.
Аз го приемам като обвиняване и се почувствах много зле.
Всеки има различен поглед върху нещата.

# 508
  • Замък сред облаците
Таничка, вземи намали фолата. 60 е високо ниво.
Увеличените нива на фолат през бременността се свързват с увеличена инсулинова резистентност (което е принципно нормално състояние за бременната, но увеличените нива предразполагат и към гестационен диабет) и забавено мозъчно развитие на плода. Фолат на горна граница (42nmol) максимум се гони.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 08:56 от АА

# 509
Момичета мъжки кариотип без системни бройни и структурни аномалии. 🥳Изпратих всичко на доц. Михайлова да видим какво ни предстои вече. Нямам търпение. 💓

Общи условия

Активация на акаунт