Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 997
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Честит празник, момичета, нека любовта изпълни сърцата ви и реализира мечтите ви! Аз се включвам днес с лека тъга, тъй като теста (с чувствителност 10) от тази сутрин ми е отрицателен на 7 ден след трансфер на 6 дневен бластоцист. Имам все пак някаква надежда останала, тъй като е рано и планувам да си пусна кръвен в четвъртък или петък, но пак леко се съмнявам, защото имам реално 2 дни до цикъл и да не отчете дори бледа сянка... Надявам се някоя от вас днес да успее да ни зарадва и да заредим с добро настроение. Heart
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 08:56 от S.G.C.

# 301
  • Бургас
Таничка, не мога да ти отговоря на въпроса дали едно или две да върнете сега.
Каквото и да решите си има плюсовоте и минусите, аз лично бих се доверила на лекаря ви.
Стискам ви палци за трансфера в сряда и след две седмици да се похвалиш с високо ЧХГ! Nature Star2
Мерси, тя реално докторката ме пита ние какво искаме 1 или 2, и все повече се замислям за 2, пък каквото такова. Вече имаме по 1 дете от предишен брак и сега още 2 наши и ще станат 4 Simple Smile

Шанталче, само да ти кажа такъв хубав скандал си спретнахме с мм в началото на стимулацията, че бях решила да се откажа, щяхме да се разделяме и тн. Истината е, че покрай всички перипетии и ангажименти покрай бебеправенето, сме се поизнервили изглежда. Преспахме го 1-2 дни и мина, сега всичко е още по-хубаво. Надявам се и при вас да се успокоят нещата.

# 302
Момичета, аз временно напускам групата.Ще ви чета, но ние се отказваме. Много лош скандал си спретнатнахме и цяло чудо би било ако не се разделим.
Шанталче, успокой се и на трезва глава го мисли.
Нормално е всички тези усилия, все още без резултат да изнервят и двамата и от една малка капка чашата да прелее.
Сигурна съм, че нещата ще се оправят между вас и ти го желая от ❤

# 303
shantall всичко ще е наред
Дай(те) си време ,починете си и всичко ще се изглади
Стискам палци следващия път като напуснеш групата да бъде заради втората чертичка
Хуг 😊
Очакваме те и те мислим

# 304
Определено напрежението,че не се получават нещата ни влияе и понякога си го изкарваме един на друг. Аз се усещам по-често,че реагирам агресивно или му се дразня за неща,за които преди не бих. Но се опитвам да хващам тези моменти като се случат и да се успокоявам, но не винаги успявам.

# 305
Шанталче прегръдки!
Аз минавам да се оплача 3 дни закъснение и отрицателен тест, и ММ е със шарка и висока температура, и е някакъв ад.... Мрън

# 306
Честит празник на виното и любовта Stuck Out Tongue Winking Eye на всички.
Аз по принцип празнувам първия, но тази година ще го пропусна, тъй като от снощи съм на антибиотик, тъй като в секрета ми излязоха цели две гадини Worried
С ясното съзнание, че е супер рано, снощи направих и един тест, който на 22 ден е нормално да е -
Исках да пиша на Шанталчето и се надявам да влезе да прочете:
Скрит текст:
Не те познавам, не познавам и мъжът ти. Всеки човек е различен и реагира по различен начин поставен в ситуация, НО ние сме големи, зрели хора. Няма как един скандал, колкото и да е голям, да е повод за раздяла. От години сте заедно, имате едно дете, мечтаете поне за още едно (по спомен и повече), така че каквото и да сте си казали седнете и говорете. Може единия да е инат, защо не и двамата, може да сте странници по един или друг начин, но не трябва да позволявате да се разделяте.
Това е съвсем друг път в живота, от този за който сте си мечтали до снощи.
Няма логика. В крайна сметка мисля, че всяка една от нас е тук, защото иска дете точно от човека до себе си, а не просто дете от който и да било.
Да има семейства, които се разделят, въпреки че имат дете, но според мен това са различни случаи.
Вас ви обединява и мечтата за дете. Детето е плод на любов (независимо от начина на създаване).
Съветвам мислете, не бързайте и не се поддавайте на емоции.
Не си мисли, че ние с ММ сме нямали проблеми и ми е лесно да говоря. Още преди да имаме дете имахме проблеми, бяхме се разделили и ти казвам от опит, че после е много по-трудно, на моменти и горчиво, но в името на любовта трябва да правим разумни компромиси.

# 307
Честит празник и от мен, независимо какво празнувате. Насладете се на празника и разпуснете малко.

Аз така и не съм взела подарък на мъжа ми, а той вероятно ще. Исках да направя един тест сутринта, но не успях. И в двата случая съм с празни ръце Simple Smile

# 308
Здравейте група! Взех днес резултатите и  са ми намалени лактобацилите отново. Коките са в намалено количество и не е нужен антибиотик.Изписа ми доктора лактажин и каза че след курса може да  започнем бебеправенето. Не знам дали да му се доверя,при друг ли да отида не знам .

# 309
  • София
Момичета, прочела съм ви.
Благодаря за подкрепата и думите!

# 310
Мерси, тя реално докторката ме пита ние какво искаме 1 или 2, и все повече се замислям за 2, пък каквото такова. Вече имаме по 1 дете от предишен брак и сега още 2 наши и ще станат 4 Simple Smile

Аз много четох преди да направим трансфер и шансът за имплантация е много по-голям при две (нещо като 5 пъти по-голям), някак си си помагат. Но пък трябва да сте навити на близнаци (или тежки решения), а всеки тук дето е износил такива, ще каже колко по-особена бременност е това.
Успех и да стане каквото искате Simple Smile

Шантал, то големите скандали избухват като са се сдържали хората и не са си правили няколко малки скандала преди това. Ще мине и замине, гуш.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 14:24 от Одри ♡

# 311
  • Бургас
Аз много четох преди да направим трансфер и шансът за имплантация е много по-голям при две (нещо като 5 пъти по-голям), някак си си помагат. Но пък трябва да сте навити на близнаци (или тежки решения), а всеки тук дето е износил такива, ще каже колко по-особена бременност е това.
Успех и да стане каквото искате Simple Smile
Не знаех, че по-лесно се имплантират ако са две. Припомних си предната бременност и се замислих ами ако са две, как точно трябва да стане.... Просто ще е по-трудничко.

# 312
На мен карантината ми свърши и днес имах много работа (повечето се обичат само покрай св.валентин щото 😁), и даже не съм ви чела ...
Шанталче ще се оправите!
При всички ни има разпри и скандали, но все пак къщи без комини няма 😉 Гуш ❤️
Минзухарче- ментолов спирт и мокра кърпа напоена с вода в която е разтворена сода бикарбонат.Това ме спаси мене миналата седмица.И по една опаковка Парацетамакс и Нурофен 😁 .Зора е първите 5-6 дни, после вече по-нова.И да, много в гадно.Много ми помогна и Изопринозина (3*2)

# 313
Момичета, давам ви статистиката на Тургут ако трансферират 2 ембриона vs 1 и success rate.

Имплантиране 1: 64% success rate
Имолантиране на 2: 69% success rate
Двуплодна бременост: 40% от всички случаи

Ако стигнем до там ще искаме 1, тъй като не искам да поемам рисковете ,които крие една двуплодна бременност.

Шанталче, надявам се всичко да премине при вас бързо🙏🏻

# 314
Въпросът с трансферирането на 1 или повече ембриончета ми се струва доста индивидуален не само заради възприятието на всеки от нас, но и заради специфичното здравословно състояние на всеки. Аз например съм от години с желязо-дефицитна анемия, дефицити на витамини и други минерали, отделно съм и дребна, и винаги съм си мислила, че ако имам близанци, организма ми просто няма да успее да ги изхрани и да им достави достатъчно витмаини и минерали, което ще увеличи риска в моя случай, за разлика от жена, която по принцип няма никакви дефицити.

Общи условия

Активация на акаунт