Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 981
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте аз съм руми на 25г от дупница омъжена в радомир тих и спокоен град.. 🤍
Опитваме от 5години вече искаме бебе 👶 направила съм всички нужи изследвания направихме цветната картина на маточните търбий всичко е добре! Приемах на два пъти след цикъл 10дни .. Дуфастон 2×1 и поръчах едни от гърция кломифен цитрат също ги пих 5дни за оволацията и сега приемам фолйева киселина по 1път на ден .. имаме полови кон.. от 2 ри до 14сти .. по принцип престой цикъла да ми дойде имам болки в корема ниско от ляво за сега и тежест в гърдите болка сутрин гадене чуствам се уморена през целя ден ми се спи дори по време на готвене и работа на какво се дължи.
Рано е да правим заключения, веднъж направих, търсих всяка причина, и единственото, което стана беше грандиозно закъснял МЦ, още по-голямо разочарование и стрес… Expressionless  Кога очакваш МЦ да  дойде?

# 346
Покрай други грижи чак днес забелязах,че цикъла ми закъснява с 7 дни ,отрицателен тест получих
Тъкмо го бяхме регулирали с добавки 8 месеца беше ок и ето пак нещо става
Дори не знам дали може да има нещо,овулацията доколкотоуспях да засека беше около 13ти януари, хм
Симптоми много чувствителни гърди,наедрели някак ги чувствам
Трудно ми е  така като нямам ясна представа  за ову,а не мога всеки месец да ходя я следя с гинвколог
Ще се побъркам, днес съм с ужасно главоболие плюс крака дето от седмица ме боли заради нз какво,предстои да мина невролог
Този дуфатсон за какво го пиете момичета
А нещо билково дали има което да оправи веднъж за винаги цикъла ми
Четох за витекс, но не знам дали да рискувам

# 347
Момичета, някоя от вас приема ли вечерна иглика? Разбрах, че има много ползи от нея, но не знам дали мога да я пия без да ми е предписана от лекар. Също така, дали се пие през някакъв определен период или през целия МЦ?

# 348
Момичета, някоя от вас приема ли вечерна иглика? Разбрах, че има много ползи от нея, но не знам дали мога да я пия без да ми е предписана от лекар. Също така, дали се пие през някакъв определен период или през целия МЦ?

Аз приемам от този месец, даже щях точно да напиша, че имам доста повече ЦС, а точно затова реших да пробвам. Знам, че се пие от началото на менструацията до овулацията и след това не е добре да се приема.

# 349
Вечерната иглика помага за: липса на овулация, нисък прогестерон, висок естроген. Като цяло регулира хормоните също така ако имаш и тежък ПМС.

# 350
Като цяло са ми наред хормоните, но щом се пие до О, този месец имам само няколко дни и няма смисъл да я почвам.

П.С. От тук научих страшно много неща, които докторите ти ги казват само като питаш конкретно за тях.. Много съм благодарна, че ви има и си помагаме така ❤

П.П.С. След последните дни с тези тежки теми за брака и отношенията, време е някоя да ни разсее с две чертички! 😊

# 351
  • София
Аз не съм доволна от Витекс и Вечерна иглика. (С ПКЯ съм пояснявам +ИР). Витекс ми разбърка цикъла, докара го до 24 дни. Вечерната иглика ми разби корема, повръщане + разстройство, ако не се лъжа и на някой друг му се беше случило това. За сега съм доволна от Овабуст, нормализира ми цикъла.

# 352
Аз имам само оплаквания. Пак ми излезе високо ТСХ (3.5) и търся препоръки за ендокринолог, който ще ми обърне внимание, при положение, че е в норма, но е над 2.5 :/ И още едно оплакване - мисля, че съм пред О, а ММ е болен и изобщо не му е до секс в момента. Поне ако изпуснем момента няма да имам напразни надежди този месец.

# 353
  • Замък сред облаците
Аз съм доволна от моя ендокринолог - д-р Ангел Маринчев, има го в супердок - преглежда и по ЗК, и на частно.

# 354
Аз не съм доволна от Витекс и Вечерна иглика. (С ПКЯ съм пояснявам +ИР). Витекс ми разбърка цикъла, докара го до 24 дни. Вечерната иглика ми разби корема, повръщане + разстройство, ако не се лъжа и на някой друг му се беше случило това. За сега съм доволна от Овабуст, нормализира ми цикъла.

Аз също не съм доволна от вечерната иглика,това със стомаха също при мен се получи  освен това след като го пих оттогава започнаха проблемите ми с хормоните
Гинеколожката ми много се ядоса като и казах,че съм чела за него и на своя глава, затова и сега не я питах за витекса
Това овабуст ми излиза в ай херб,от къде го взимаш ти,може и на лично
На конкретна фирма ли е или просто под това име се произвежда

# 355
  • София
Овабуст си го взимам от софармаси, само с онлайн поръчка го има. в iherb излиза по-евтино, но не ми се занимава с поръчки. Можеш и отделно да си вземеш съставките, но доколкото знам няма ги изброени гр/% че го пазят като търговска тайна

# 356
Овабуст си го взимам от софармаси, само с онлайн поръчка го има. в iherb излиза по-евтино, но не ми се занимава с поръчки. Можеш и отделно да си вземеш съставките, но доколкото знам няма ги изброени гр/% че го пазят като търговска тайна

Да,видях съставките, аз ги пия поотделно, ужас!
Понякога си мисля,че лекарите ни имат за опитни зайчета
Ще помисля дали да го взема,в краен случая ще взема него и ше спра другите отделни добавки
Благодаря ти

# 357
АА, мерси за препоръката. Може би ще го посетя през март, когато пусна всички останали хормони. Гледам, че най-ранен час има на 24 февруари и няма смисъл 2 пъти да ходя през 1 седмица. Междувременно, докато се консултирам с лекар, такова ТСХ голям проблем ли е, при положение, че останалите хормони на щитовидната са в норма? Дали е възможно да пречи за забременяване или има отношение само към по-голям шанс за спонтанен аборт и др. усложнения по време на бременност?

# 358
  • Замък сред облаците
АА, мерси за препоръката. Може би ще го посетя през март, когато пусна всички останали хормони. Гледам, че най-ранен час има на 24 февруари и няма смисъл 2 пъти да ходя през 1 седмица. Междувременно, докато се консултирам с лекар, такова ТСХ голям проблем ли е, при положение, че останалите хормони на щитовидната са в норма? Дали е възможно да пречи за забременяване или има отношение само към по-голям шанс за спонтанен аборт и др. усложнения по време на бременност?

Не е страшно и не пречи. Важно е фТ4 колко ти е Simple Smile

# 359
За Витекс знам, че е подходящ, когато имаш къса ЛФ, нисък прогестерон и зацапване. Има много информация в Гугъл, както и клипчета в YouTube.

Общи условия

Активация на акаунт