Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 259
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Има други теми за инвитро и НЯР също има. По-подходящи са за такива въпроси.
Ок е и тук да си зададете нещо, но за лично се дразня това да се прави без принос към темата.
Все пак това е тема за взаимна подкрепа.

# 661
  • Замък сред облаците
Одри, ако е към Сън това, тя си е член на темата, поне и преди съм я засичала 🙃

# 662
АА, да член съм отдавна. 🙂 Чета темата от 3 години. Лятото започнахме инвитро, но се наложи да го прекъснем, писала съм и тогава в темата. Но не искам да напрягам никого. Съжалявам ако на някой му се е видяло неуместно моето включване.

# 663
Merryhristowa, честито от сърце! Страхотна изненада и наистина планът на Господ е по-добър от нашия! Да бъде така до голямата среща! ❤️ Jupiter, честито синичко! Леко да върви напред! Пълнолуние, дано домашният тест да е грешен и утре да има приятна изненада!

# 664
Сънче, то нямаше значение дали си член - успех пожелавам, да се получи добре и да не са много притесненията.

То си е мой проблем де, че се дразня, има хора дето не се обвързват емоционално с останалите, което си е нещо тяхно, може да нямат капацитет към момента и така.

# 665
  • София
tuti123, извинявай, ама паметта ми е тотал щета тези дни ... при теб беше ли се видял сак?
На мен при едната БХ ми казаха, че щом няма сак не е аборт, а БХ, тогава чхгто беше стигнало някъде около твойте стойности, с утрогестана спря зацапването, но матката беше чиста. Като спрях утрогестана си ми дойде - не бих казала,че беше нещо кой знае колко по-силно - да кажем с 15-20% по- обилно и продължително. Това се случва някъде 2-3 седмици след закъснението - значи е било около 7 седмица. След две седмици май пуснах контрола през 48 часа, за да видим, че чхг намаля, нямам спомен дали го следих до 0, по-скоро не.
Стискам палци за най-доброто развитие при теб!

# 666
  • Замък сред облаците
Сънче, то нямаше значение дали си член - успех пожелавам, да се получи добре и да не са много притесненията.

То си е мой проблем де, че се дразня, има хора дето не се обвързват емоционално с останалите, което си е нещо тяхно, може да нямат капацитет към момента и така.

Одри ❤

# 667
tuti123, извинявай, ама паметта ми е тотал щета тези дни ... при теб беше ли се видял сак?
На мен при едната БХ ми казаха, че щом няма сак не е аборт, а БХ, тогава чхгто беше стигнало някъде около твойте стойности, с утрогестана спря зацапването, но матката беше чиста. Като спрях утрогестана си ми дойде - не бих казала,че беше нещо кой знае колко по-силно - да кажем с 15-20% по- обилно и продължително. Това се случва някъде 2-3 седмици след закъснението - значи е било около 7 седмица. След две седмици май пуснах контрола през 48 часа, за да видим, че чхг намаля, нямам спомен дали го следих до 0, по-скоро не.
Стискам палци за най-доброто развитие при теб!

Не,, сак не се видя в матката . Но държа да кажа, че ме гледаха в спешното на коремен, а не вагинален. Така че и аз не знам какво е било. На 1 съм на лекар и ще видим дали е чисто. Утре ще пусна чхг и се надявам да спада. Ясно е, че 966 не е нормално за 7 седмица. Просто не знам това цикъл ли е, аборт ли е. Вече 2 дни е доста силно. И доста съсиреци паднаха. Ще говоря с аг и ще направим план за действие и необходимите изследвания. Предполагам, че след аборт поне 3 месеца трябва да се пазим.
ММ изключително много се грижи за мен тези дни и му е много гадно. Като че ли не очаквах да реагира така. Не си показваше емоциите определено..

# 668
  • София
Мери Честито!! От сърце се радвам! Желая ти лека бременност и до финал! Вдъхваш надежда. Heart

Пълнолуние стискам палци за положителен кръвен тест

Tuti Надявам се на най-добро развитие при теб, съжалявам за развоя

Аз днес (12 DPO) усетих жестока болка, сякаш всеки момент ще ми дойде подранило. Имах много работа и си помислих само “айде, давай и да приключваме за този месец” Joy Нищо не стана и ще видим след 2-3 дни, но нямам особени надежди, БТ сякаш спада и работата отива на М.

# 669
Тути, съжалявам за това през, което преминаваш! Надявам се за най-доброто развитие при теб!

Мери!!! Прекрасна история! Забременяла си  направо (свръх)естествено! 🥰🥰 Честито и ни дръж в течение!

Аз се отбелязвам с МЦ - трети ден. Одри по-рано спомена за нямането на капацитет и през последната седмица съм на ръба! Тъкмо всичко започна да се нарежда и си помислих, че ще става все по-добре, но всичко на работа се обърка по супер неприятен начин и ще съм много по-ангажирана, ММ също. Чувствам се неразбрана и неоценена, положих ужасно много усилия да създам нещо хубаво, но не се приема така.

В личен план нямам желание да се грижа за себе си, нито мисля за бебеправене, нито имам желание за каквото и да е. Sad

# 670
  • София
tuti123, лично според мен това не е аборт, а мисет, или БХ.
За аборт трябва да е имало ембрион, а при теб сак не се е видял.

Стискам палци да се изчистиш сама и да имате зелена светлина още следващият месец!

# 671
  • Замък сред облаците
Всяка загуба на бременност без конкретна намеса се нарича спонтанен аборт.
Когато е преди 12г.с е ранен спонтанен аборт. Вече според характеристиките се делят условно на няколко подвида.
Мисед аборт е при спряло развитие.
Биохимичната бременност и загуба се случва обичайно при ЧХГ около 100 или малко повече, ако е надхвърлило 400 вече не се счита за биохимична.
И БХ и кухото яйце (липса на фетален зародиш) се причисляват към миседите, просто спира развитие на конкретен етап (както Мацето днес обясни в кюртажната).

# 672
Наистина не знам какво е, но чхг стремглаво намалява за 48 часа от 966 на 187. Не знам дали да се радвам, че се чисти бързо..

# 673
  • Замък сред облаците
Да, всичко е наред. Поне ИМБ е изключена. Прегръдки!

# 674
Пуснах кръвен, както предполагах отрицателен. 12 ден след инсеминацията < 0.10, което вероятно значи, че и наченки на имплантация не е имало. Писах на Сенкова и очаквам да видим какво ще следва.

Ще видим колко струва инвитро и започваме да събираме сумата. До тогава ще си вземем почивка.

Общи условия

Активация на акаунт