Земетресението в Турция и Сирия

• 46 052
  • 727
  •   2
Отговори
# 510
  • София
В Румъния беше земетресението - 5,7 степен

# 511
Точно това си мислех тези дни - че сега, ако има леки трусове в региона, дори да нямат нищо общо с тези в Турция и Сирия, народът яко ще се паникьоса. GrinAnguished

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 15:36 от Мила Атова

# 512
Имаше земетресение, в София се усети , при нас си се разлюля стабилно. Усетихте ли го?
П.с, сега виждам, че е в Румъния бил трусът. Във високите етажи се усети, сигурно и в северозападна България са го усетили.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 15:36 от Анонимен

# 513
https://www.emsc-csem.org/#1
тук го има отбелязано.
Аз съм на другия край на България на висок етаж и не усетих нищо.

# 514
5,7 по Рихтер в 15.17 часа с епицентър в Румъния.

# 515
И в Пловдив се усети. Аз го проспах в следобедната дрямка, но ММ го усети и ме събуди, но постфактум.
Колкото и да казват, че няма връзка със земетресението в Турция, факт че последните дни и в Румъния често се разстриса земята. Наместват се пластовете, голямо беше земетресението преди седмица ще се люлем Балканите още известно време. То слабите земетресения са от полза,защото се освобождава енергия и така се предотвратява голямо.

# 516
  • MJF
София и Благоевград усетено. Подобаващо. Този път са северните ни съседи.

# 517
Дано все пак си останат слаби тези последващи трусове.

# 518
И в Пловдив се усети. Аз го проспах в следобедната дрямка, но ММ го усети и ме събуди, но постфактум.
Колкото и да казват, че няма връзка със земетресението в Турция, факт че последните дни и в Румъния често се разстриса земята. Наместват се пластовете, голямо беше земетресението преди седмица ще се люлем Балканите още известно време. То слабите земетресения са от полза,защото се освобождава енергия и така се предотвратява голямо.
Не е вярно това!

# 519
И в Пловдив се усети.
Леле! Аз съм на работа на приземен етаж и нищо не съм усетила. Звъннах на малкия, който е вкъщи на 9 етаж и каза, че не е разбрал. Scream

# 520
Не е вярно това!
А защо ?
И аз така съм чувала и беше някаква утеха.

# 521
  • София
Ами, изобщо друг район сме, георграфски няма как да са свързани.

# 522
А сега да излизаме ли навън???

# 523
  • София
Не, стойте на топло.

# 524
Не е вярно това!
А защо ?
И аз така съм чувала и беше някаква утеха.
На въпросът "защо"- няма никакви научни доказателства  в тази посока. Ето, например вчера на същото място станаха няколко по-слаби земетресения, а днес-дум!
"Утехата" е една лъжа изречена преди години от човек математик, който много се блазнеше и нямаше нищо против да го наричат сеизмолог. А нали знаеш като тръгне нещо по медиите.....иди докажи, че нямаш сестра.

Общи условия

Активация на акаунт