Великобритания - тема 94 Зимно -Пролетно Великденска

• 38 695
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
TDI Добре са ви се наредили нещата. Радвам се за вас.
Някои хора просто имат доверие на децата си. Аз и две от моите съседки обаче им нямаме никакво и сме все навън с тях😂

# 166
  • UK
Честит празник на всички Flowers Bouquet

Дами, имам въпрос относно кандидатстването за натурализация. Имаше една услуга да си поискаш датите на влизане и излизане от страната в gov.uk, но в момента единственото, което намирам тук струва пари и изисква заверка на копие на паспорта от лице на определена длъжност, която да се праща някъде си. На грешно място ли гледам, винаги ли е било така?

При нас в Единбург сняга няма. Хладничко е, но поне е слънчево.

# 167
  • някъде в орбита...
Имаме сняг от през нощта още, и не спря да вали цяла сутрин. Не се оплаквам, децата много ги радва. А ако беше през уикенда и аз щях да се радвам Grin

# 168
Честит 8-ми март, момичета!
Бъдете здрави и доволни от живота си!

# 169
  • До хладилника, който обичам
Честит празник!
Студ и малко снежец има.
На грешно място ли гледам, винаги ли е било така?

Така е, да.
Никой не го интересуват точните до ден дати, стига да няма много дупки или големи несъответствия, и на датата на подаване да си била задължително в Англия.
Аз си направих датите малко едно на око, за които не си намерих точните, като претърсих имейла по itinerary. В обяснителното продължаващо писмо писах, че е доколкото помня. Нямаше проблеми.

# 170
Аз днес бях с нагласа за сняг 😂, дори работих отгоре и бях казала, че ще ода само ако не вали, за да съм близо до училище при нужда. А то.., толкова дъжд не е валяло скоро 😂. Незнам как е по другите места, но тук още има бан от South west water за използване на водата. Една приятелка миналата седмица им писа да ги пита дали може да използва пароструйка за декинга, че е станал хлъзгав.

# 171
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честит празник момичета!
Тук вали сняг доста силно в момента, надявам се да не натрупа обаче Simple Smile

# 172
  • nowhere
Честит празник на патерица, момичета! Да сте все така отзивчиви, женствени и много обичани! 🌷

При нас чак днес заваля сняг и продължава да трупа. Хич не ми е пролетно и треперя засажденията ми да не измръзнат, но поне децата са щастливи.

# 173
  • ENGLAND
Доста сняг натрупа, в момента не вали, но прогнозата е цял следобед и през нощта. Едва стигнах до работата,  паркирам и колегите казват училището е затворено. Дано и утре да не решат в последния момент да пратят имейл.

# 174
Аз съм в шок, такова безхаберие. Сутрин получаваме съобщение - училището е отворено, после в 11ч, друго, елате да си приберете децата в 1. Аз съответно съм на работа и няма как да си гледам телефона. Добре, че една от майките ми звънна и предложи да вземе и моето дете, да ме изчака у тях, аз докато приключа работа. Валя, но вече всичко е киша. Само си търсят извинения, как да не работят. Пълен потрес. Сякаш цял ден седя у дома и само чакам да ми свирнат и аз отивам..

# 175
  • До хладилника, който обичам
Пролет си сипа на парцали и тук цяла сутрин. Но сега спря и няма да задържи. Нашето училище каза, че остава отворено, но който иска, да си вземе децата с час по-рано, и аз ще се чупя от работа (удобствата на WFH!) да си го отработвам после, а сега ще си поиграем в кишавия сняг, докато го има, че кой знае кога пак ще го видим Grinning

# 176
При нас днес е само дъжд. Вчера обръща ту сняг, ту дъжд. Но още вчера преди обяд училището ни прати имейл с план как ще работят при severe weather conditions. Към момента не очаквам такива и го прегледах съвсем отгоре отгоре само да видя дали пише нещо за ботуши - можело, ама да се преобували в училище. Днес пък ме заливат с това какви клубове след часовете са канселирани. И така, съвсем между другото, вчера им хрумна да променят неучебния ден, който имахме обявен за средата на юли за друга дата - последния по календар учебен ден на юли. Но дъщеря ми има букнат дентист за първоначално обявения неучебен ден и не искам да го отлагам за ваканцията. Лятната ваканция я пазя свободна от всякакви други ангажименти, за да можем да правим планове за семейно пътуване в последния момент. Добре поне, че не бях купила билети за дневно преставление за Цар Лъв за същата дата; имах си едно наум, че училището може да извърти нещо, защото миналата година също променяха датата. И още не са писали в училищния календар, че 8 май ще е банк холидей.

# 177
  • nowhere
Добро утро, момичета! Ние днес се събудихме с около 10 см сняг и продължава да се сипе. Току-що ни съобщиха, че затварят училището. Малката трябваше да започне нърсъри днес, и него затвориха. Новото ни легло трябваше да пристигне тази сутрин след две отлагания в последния момент и естествено се обадиха да го отложат заради снега, незнайно докога. Пълен апокалипсис 😊❄️
Скрит текст:
[/spoiler

# 178
  • Истински се вижда само със сърцето.
При нас не успя да натрупа, стопи се след дъжда, сутринта пак валя сняг, детето си е на училище нормално. Аз обаче ужасно настинах на работа, лошото е че не мога да отсъствам, а днес ме чака студ и газене във вода пак, защото всички коли влизат на инспекцията с с сняг и това се топи вътре, пълна недомислица.
Чудя се дали да не спретна петъчна разправия с хелт енд сейфти дето не си показва носа от офиса с климатика.

# 179
При нас продължава да вали, цяла нощ също валя и си натрупа. Училище и градина, затворени. Само за мъжа се притеснявам, че доста пътува до работа, включително и по магистралата. Нещо се събудих с конюктивит , отдавна не ми се беше случвало Simple Smile
Илейн, много неприятно Sad

Общи условия

Активация на акаунт