Отчаяна съпруга

• 10 679
  • 105
  •   1
Отговори
# 30
Мда, някои мъже водят жените поотделно на почивки, той ги събира. И в обща стая даже. Може жената да научи другата на дийп..., ако тя не го може.

# 31
Няма нужда да учи, и двете са под ръка: едната за диийпа, другата за другото. Както са си свикнали.

# 32
Малко е дийптроут. Качвай левъла - фистинг, страпон, скуирт. По азбучен ред от хъба. Че те колежките какви работи могат, ехей. Ако само на това разчиташ, виждам още по-голямо отчаяние в бъдеще.
(Ваканцията не свърши ли?)

# 33
Не вземайте децата на почивката, да не се учат на такива работи (че са нормални в семейния живот).
Ъъъ, на кое да не се учат децата относно семейния живот?

# 34
На threesome Simple Smile

# 35
Аз през това време се отдавам на моята си страст.
Аз да питам - каква е Вашата си страст? Чистенето, готвенето, слугуването... Аз друго не прочетох да правите, освен ходенето на работа, което автоматично приемам, че не е много вероятно да спада в графата "страст". На всичкото отгоре изглежда имате и детенце с доста сериозни здравословни проблеми, предполагам по рождение, от това, което чета. Дотук се разбира, че мъжът Ви буквално е зарязал и Вас, и децата, и къщата, и си развява байряка с някаква колежка - тоест за Вас и децата ви не намира време, защото бил прекалено отдаден на работата си, видиш ли, но намира време да пътува до съседния град, за да практикува ХОБИТО си с колежката, с която НЯМА интимни отношения. Звучите адски примирено, и една от причините е, че самата Вие знаете какво става. Вместо да подвивате опашка и да търпите унижения, поставете условия. За всичко. А какъв точно е въпросът Ви към нас? Защото според мен е крайно очевАдно какво Ви се случва и как да постъпите...

# 36
  • София
Аз с моите колеги кафе най-много пия и то ако някой се обърка да се завлече до офис...
И коя адекватна жена ще е ок със семейна почивка включваща и колежката. На мен бая пързалка ми звучи историята.

# 37
Затруднявам се да преценя връзвате ли се, или си връзвате кънките...

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 10:55 от Нарцùса

# 38
  • СИ
Затруднявам се да преценя връзвате ли се, или си връзвате кънките...

Аз пък се чудя, каква нова техника се кани да усвои съпругата...       Thinking
Може да я обсъдят с колежката по време на почивката.         Mask

П.С. С шейна съм.       Satisfied

# 39
  • Далечният изток
Недейте така де. Много полезна тема. Доволна съм, че се намират добри хора да ме ограмотят по някои въпроси... Grinning Откъде иначе щях да разбера за дийп какво беше и за там ония другите неща...

# 40
Вие не разбирате, как така авторката ще знае какво се случва, след като колежката е добър човек и приятел, и е сигурна, че мъжът й няма друга жена.

# 41
П.С. С шейна съм.       Satisfied
Моторна? Вибрира ли много?

# 42
Аз разбирам измислен сюжет, с фиктивни герои, но да е нещо, което може да се случи в реалността и все на някого ще е полезно.
Докато тази житейска ситуация е толкова абсурдна, че не знам каква ще е ползата от обсъждането й.
Освен очевидното ограмотяване на четящите по наболели практики, които не трябва да се пропускат.

# 43
Ама нееее, беее... Их, колко сте недосетливи значи!
Колежката ще спи при тях, за да пази колегата да не вземе да ѝ изневери с жена си. Защото нали знаете старата песен: „Ама ние с жена ми не правим секс, живеем заедно заради децата...“.
Само че колежката явно подозира нещо нечисто, заявява, че не му вярва и той: „Не вярваш ли, не вярваш ли? Я ела с нас на почивката, да видиш, че не спя с жена си!“.

А може и наистина меракът му е да ги събере за тройка. Какво по-подходящо място и време от семейната почивка с харема?

# 44
Та ти направо си жената чудо,кажи рецептата ,въобще спиш ли?
За да се почисти камината си трябва доста  време ,никой ли не ти помага или имаш домашна помощница.
Мъжът ти само ти пречи в цялата картинка .....

Общи условия

Активация на акаунт