Тренировки в домашни условия - 119

• 60 391
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Беба28, много странен термин ползвате… вероятно имате предвид задно бедро - така ли е наистина? Моля за пояснение, за да получите адекватен съвет.

# 631
"бицепс бедра" (рус.) - (част от) hamstrings

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 06:48 от Agent Provocateur

# 632
Дана, трябва да имаш аватар. Иначе изхвърлят. Миналия рът си правих. Даже не питай какъв е, не помня.
Задно бедро - мъртва тяга, суингове, хип тръст, мостче, ритници със или без тежести от партер и едно малко неприятно упражнение без тежести, при което се повдигат крака от изходно положение, в което човек е летнал по корем и свил крака назад като жаба.

# 633
Беба28, много странен термин ползвате… вероятно имате предвид задно бедро - така ли е наистина? Моля за пояснение, за да получите адекватен съвет.

Защо странен? Преди време, когато тренирах в зала винаги са били квадрицепс и бицепс.

# 634
Дана, трябва да имаш аватар.
Мерси, Звезди, схванах и аз вчера и сложих снимка. Чакам да ме приемат пак.

# 635
Защо странен? Преди време, когато тренирах в зала винаги са били квадрицепс и бицепс.

Извинете, просто не знаех, че има такъв термин и за задното бедро Blush Очевидно само за мен е странен.
Благодаря за илюстрациите, Агентче Kissing Heart

По темата - продължавам Beastmode, разнообразявам с кардио и йога, както и с някоя от по-кратките тренировки от приложението на Карълайн.
Добре, че имаме климатик във фитнес стаята, че не се виждам иначе в тези жеги - и без тях на мен все ми е горещо Grinning През уикенда тренирах пред прозорец, гледащ към морето - много "инфлуенсърски вайб" имаше преживяването, само дето никак ме няма в (само)снимането и споделянето  Grinning
Тази седмица тренирам плътно, без почивки, защото другата седмица няма да тренирам 5 дни - ще ходим в Будапеща на концерт и разходка.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 13:33 от Vetrena

# 636
  • Стара Загора
Здравейте.Отдавна не съм се отчитала.Стигнах до 19 та тренировка от Епик 1 на Каролинката.Като гледам вие ги правите последователно програмите ,а пък аз разметешено.И дори мисля и да повтарям.Бяхме 4 дена на Пампорово и тогава прекъснах.След две седмици и половина заминаваме на море.Та предложете ми за там нещо кратичко ,което мога да правя и без ободудване, най -много някой ластик да взема.

# 637
  • Бургас/Пз
Не си само ти , Ветерна, аз също никога не съм чувала за бицепс на бедро и изобщо нямаше да се сетя, че става въпрос за задното

Агент, благодаря за снимковия материал, за мен винаги е много полезен.

Не съм тренирала няколко дни, този месец цикълът ми беше ад. Днес мисля да направя Горна част с леки тежести.

# 638
Аз го знам заради руския и рускоезичните форуми, много е популярно и любимо при тях "бицепс бедра"

PS Бат ни Брет Контрерас е пратил нов глут имейл:

.... Като каза Ани "ад" моят последен ад трая 44 дена. Необяснимо ми е как оцеля домочадието! Родени с късмет както се казва Wink

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 18:06 от Agent Provocateur

# 639
Вчера Джиу джицу ,днес заминавам пак на концерт и афтър  парти 😂
До петък едва ли ще тренирам , ЮХУУУУУ 🙃

# 640
Аз направих първите две тренировки от Sure thing. Меган супер много я харесвам. Heart Eyes Мисля, че още повече се е ошлайфала, обяснява до най-малкия детайл правилната форма, изглежда страхотно, но не бърбори като Отъм само за да запълва времето. Аз и Отъм си я харесвам, де, дори и да не спира да говори. Засега темпото е малко по-бавно от МБФ, което напълно ме устройва, защото не ми се искаше да започва ударно. Предполагам, че има надграждане през следващите 8 седмици.
И все пак има разлика с Отъм - Меган като каже, че трябват леки тежести, за нея това са 5 кг. И изведнъж бицепсово сгъване с 10 кг. При Отъм аз сама си ги надграждах тежестите, но е хубаво да виждаш, че може и още.

# 641
Днес щастливо се "изкъртих" с ден 37 от Beastmode - долна част на тялото в суперсерии. Първата част на всяка суперсерия е с тежести, втората - без. Имаше и трисетове с два дъмбела, с един и без.
Staple упражнението беше суперсерия от клек и румънска тяга с два дъмбела - любима комбинация.
Хубава тренировка - ефективна, защото работи за всички мускули, тежка, но не непосилна. Ползвах 2 по 15 кг за тягата и 2 х 12.5 за всичко останало. Добавих 12 минути корем.
Утре следват ръце и добавка - кардио, за което ще видя дали ще имам крака след днешното натоварване Grinning
През уикенда ще направя едно цяло тяло и една високоинтензивна и съм готова за 5-дневната пауза.
След нея ми остават 2 седмици от програмата. Много ми хареса Beastmode, но съм любопитна какво ли ще предложи Карълайн след нея.

# 642
  • Бургас/Пз
Ноу фрейм, много ме кефи цялата енергия , която излъчваш.

Миналата седмица имам само три силови тренировки с КГ и днес отчитам 6км по плажната ивица. Ходенето в пясъка и водата е страхотно за краката Simple Smile

# 643
Здравейте, приключих първата седмица от Summer fine time 2023. Много съм горда от усилията, които положих, беше буквално надпревара с времето и креативността ми къде да се скрия, за да тренирам.
Тази седмица не съм тренирала само днес и в сряда Simple Smile

# 644
Алоха ! Благодаря ,Ани за комплимента ! ❤️
Днес Джиу джицу ,но за обща защита на крушата с боксови ръкавици и кикове,скачане на въже и тренера вкара и кръгова силова ,стана ми много смешно ,щото ме пита -ти това ще го правиш ли?!? 😅
Кака ви естествено развъртя щангата все едно е черпак💪  и сенсея те така 👀

Общи условия

Активация на акаунт