Балансът между кариера и брак

• 47 320
  • 1 978
  •   1
Отговори
# 150
За мен в един брак между двама читави хора жената се грижи за децата, мъжа и къщата. Подкрепя половинката си, поддържа домашен уют, както само една истинска домакиня може, пъддържа се привлекателна за половинката си и я подкрепя във всичко, дори и да има и да изказва различно мнение (важно е да има мнение и да не е безгласна).
Мъжът също се грижи за семейството като спортува, развива се кариерно, ремонтира, в малкото си свободно време помага на жена си и осигурява парите в семейството.
Извинете френския ми, може ли да повърна.

# 151
Едва ви изчетох, много сте писали в работно време, явно не градите кариера Joy

Лайкнах мненията, които от първо лице описват що е то развитие/кариера и пътя, който води до там. Продължавам да следя с интерес, дори и свободните съчинения.

Man88,  ти изби рибата с Клише-то.

# 152
  • Пловдив
Ужас. От тоя перфектен сценарий бягам с двеста като ССФ от мъж, живеещ с майка си. Иначе и моя мъж ако го питаш, сигурно ще потвърди, че тоя сценарий е перфектен, ама с уговорката, че нещо реалността е по-друга. Wink

И почвам да броим, бате, колко възмутени женски мнения ще предизвика авторът, може би нарочно. Wink

# 153
  • София
Aaaa, man88  си го пращаме директно в 17 век, откъдето е изпълзял. То на астралопитек какво да му се възмущаваш, той толкова си може.

# 154
А, що, баш си е перфектен сценарият, докато не стигнем до финансово-жилищния въпрос и не се окаже, че мъжът изкарва в оптималния случай нещо като хилядарка на член от семейството (включват се и неработещите членове).

# 155
А, що, баш си е перфектен сценарият, докато не стигнем до финансово-жилищния въпрос и не се окаже, че мъжът изкарва в оптималния случай нещо като хилядарка на член от семейството (включват се и неработещите членове).

Че да не е малко

# 156
  • Пловдив
Зависи колко са членовете. Wink

# 157
За мен в един брак между двама читави хора жената се грижи за децата, мъжа и къщата. Подкрепя половинката си, поддържа домашен уют, както само една истинска домакиня може, пъддържа се привлекателна за половинката си и я подкрепя във всичко, дори и да има и да изказва различно мнение (важно е да има мнение и да не е безгласна).
Мъжът също се грижи за семейството като спортува, развива се кариерно, ремонтира, в малкото си свободно време помага на жена си и осигурява парите в семейството.

Току що описах "перфестният сценарий", който на практика едва ли съществува, но просто темата е така поставена, че изисква "дисни" сценарий

Готина шега. Особено частта със спортуването.

# 158
chrissy, не се изразих докрай, да. За мен е перфектният сценарий, не е нужно някой да мисли като мен, права си.
Динчо, защо мислиш, че се шегувам?

# 159
  • София
Тоз същия реши, че 200 лв са достатъчни бебе да тъне в лукс, та какво говорим.

# 160
Ми защото такова животно нема в реалния живот.

# 161
Аз нали съм си дърта, за мен 1988 г. все е скоро. Т.е. ако коментарът е от 12-13-годишен, както ми е на прима виста, го приемам. Ма като се сетя, че е на 35-годишен... тежко и горко на жените около него Simple Smile

# 162

Че да не е малко
Разбира се, че е малко.

О...извинете.

# 163
Аз нали съм си дърта, за мен 1988 г. все е скоро. Т.е. ако коментарът е от 12-13-годишен, както ми е на прима виста, го приемам. Ма като се сетя, че е на 35-годишен... тежко и горко на жените около него Simple Smile
А, на мен ми се струва, че на жените около него си им е добре, бас ловя, че го обикалят отдалече 😁.

# 164
Можете ли да ми кажете какви разходи има едно бебе, разделете ги на 2, тъй като отговорността е споделена и ми кажете с колко точно греша ... звучи меркантилно, но се опитвам да ви отговоря просто на акъла.
Също така правите ли разлика между дължима издръжка по закон и реални разходи, които човек може да поеме?
Питам за да знам дали има мразумно същество насреща и дали има смисъл да си раздвижвам пръстите изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт