Lakrids by Bülow с нови плодови лимитирани вкусове, вдъхновени от любовта

• 13 367
  • 850
  •   1
Отговори
# 840
Бих искала да опитам  лакриц с дулсе де лече шоколад

# 841
Любими са ми Strawberry & Cream ! А бих опитала  лакриц с дулсе де лече шоколад.

# 842
Не съм ги опитвала до сега. Обожавам дулсе де лече и очаквам да бъда изненадана приятно.

# 843
Не съм опитвала лакрицови бонбони , но много бих искала.
Спомням си , че в една от любимите ми детски книги "Пипи дългото чорапче" - Астрид Линдгрин споменава за 2лакрицови бонбони, които Пипи купува от една сладкарница и раздава на децата, претърпели неуспех на годишните изпити в училище.
Любопитна съм какъв е техния вкус.

# 844
Обичам всякакви бонбони и си ми личи!

# 845
Не съм пробвала тези бонбони и затова бих искала да опитам техния вкус !

# 846
Бих опитала Лакриц с морска сол и тъмен шоколад.

# 847
Не съм ти пробвала ,бих от всички,само да ги срещна в магазин.

# 848
  • София
Никога не съм опитвала лакриц бонбони и поради това искам да опитам всичките 8 вкуса. Тогава ще разбера кои  харесвам най-много.

# 849
Съблазнителната комбинация от сочен солен лакриц във форма на сърце, което е обвито в дулсе де лече шоколад и ароматен касис с парченца суров лакриц за разкош, ще ви накара да се влюбите на мига! Хрупкавата захарна глазура и мекото ядро от датски гурме лакриц са толкова добре балансирани, че след всеки бонбон ще изпитвате неудържимо желание да вкусите още един!

# 850

Изтеглен е късметлията, който печели лимитиран selection box с 8 вкуса бонбони Lakrids by Bülow. Това е:

v_marinova

Честито!
Tada

Очакваме v_marinova да се свърже с нас до 24.02.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упомене, че е победител в игратa на Lakrids by Büllow и напишe потребителското си име, електронната поща, с която e регистриранa във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

Благодарим на всички за участието в играта!

Общи условия

Активация на акаунт