🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 57 438
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 120
Нямам търпение за довечера.
Пуканки, вино, всичко съм купила и дано не се разочаровам много още първи епизод. Вярвам, че няма.
Нам-много искам да видя как ще преставят Благой, Божана и Стефани.

# 121
И аз ще дам шанс на формата,за да видя "неизвестните" и щ стискам палци на Ванката,доста нахъсан замина,но с това режисиране нямам големи очаквания и да му дадат шанс.Благо ще го бутат и спасяват до края,нали е уж "златната кокошка".Усилено се обсъжда че ще има още резерви и хора и били прекалено малко за цял сезон от 90 дена.Чисто физически не знам кой ще издържи на толкова глад и влага.

# 122
  • Варна
Благо ще го бутат и спасяват до края,нали е уж "златната кокошка"
Aбсурд! Той няма да издържи и ще се "жертва" за нечие добро. Предвиждам да е от първите заминали.
Той в онзи разглезения ВБ не издържаше без наргиле, а там почти не ги ограничаваха и можеха да излизат.

# 123
  • София
Лещичка, "толкова глад" едва ли ще има. В турския вариант си хапват, е, не преяждат, но в края на сезона не са отслабнали видимо. То няма как да е твърде много гладуването, ако после искат да играят 3 часа натоварваща игра във влажна среда. Тъй като при нас е по-къс вариант от оригиналния турски, подозирам, че ще поограничат храната и леко ще заслабнат, но ще е повече като количество от миналата година.

# 124
Дано си права,но нали уж рейтинг,сеир и смс ще е тоя сезон.Предвиждам награда наргиле до края,ако вкара гол в някоя игра 🤣.Този продуцент колко подигравки ще отнесе не е истина 😁.
Не е много по темата,ама тъкмо четох че Зоран е режисьор на последните епизоди на сериала "За буквите" и останах изненадана.

# 125
  • София
Айде не остана!

Как се подготвиха участниците, какво загатнаха, последни прогнози на Ауткаста

# 126
Дано си права,но нали уж рейтинг,сеир и смс ще е тоя сезон.Предвиждам награда наргиле до края,ако вкара гол в някоя игра 🤣.Този продуцент колко подигравки ще отнесе не е истина 😁.
Не е много по темата,ама тъкмо четох че Зоран е режисьор на последните епизоди на сериала "За буквите" и останах изненадана.
Не на последните, а от 4 епизод той е режисьор. По- добре се справя от предишния. В 4 епизод и участва малко.

# 127

https://www.instagram.com/p/Coy5CjVIM7J/

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 11:44 от Никола Савов 603256

# 128
Не го знам кой е този момък от Ауткаста, за пръв път го гледам, но има много адекватни коментари за участниците и ме спечели.

# 129
  • Разпиляна във въображението
Мисля си, че Благо може да ни изненада. Да се нахъса и хич да не се дава.

# 130
Нямам търпение за довечера, много ми се гледа!
Изобщо се радвам, че новият тв сезон най-после започна.
От известните също за момента ми е най-любопитен Благо, интересно е какво ще направи. Също искам да видя неизвестните, там все пак не знаем какви са характерите, докато за популярните горе-долу имаме представи и очаквания.

# 131
Дяволче, след като ни покажат участниците сякаш е добре да има анкета кой ще спечели тази година. Да видим кой ще познае.

Приятни емоции на всички довечера пред екрана!

# 132
Да, ще е интересно да се погледнат настроенията на форума към участниците след първите три епизода от сезона.

# 133
Дяволче, след като ни покажат участниците сякаш е добре да има анкета кой ще спечели тази година. Да видим кой ще познае.

Може би  това на по-късен етап, а първо на кого симпатизираме ние.

# 134
Кои са Виктория и Явор?
Явор е Явор Зайн от сезон 5 (с Ваня Джаферович). Виктория е приятелката му, която е бивша адреналинка. Имаше инфо тук в темата, че двамата ходят по кастинги и мислехме, че ще е за Сървайвър, а като обявиха участниците и тях ги нямаше, все пак Виктория беше писала в профила си, че изчезва за известно време, та очаквахме скрито трето племе. Но в крайна сметка са в друго предаване.

Общи условия

Активация на акаунт