🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 861
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 135
Аз само заради Филип ще дам шанс на сезона Simple Smile Ако успея да го вместя като време...Макар че и миналата година имах много положително мнение за Карин преди да започне предаването от един нейн подкаст. Като започна Сървайвър ми се развали впечатлението. Та да видим сега.
И аз така за Карин. Rolling Eyes
За Филип съм с резерви, дано ме опровергае. Давам му шанс, защото е интелигентен, но не харесвам надувки, дано да бъркам. В тия формати скрито покрито не остава, лъсват и хубавите и лошите страни. Така че ще ги опознаем отблизо.

# 136
Офф, на Ваня гласът е по-зле от очакваното.

# 137
Офф, на Ваня гласът е по-зле от очакваното.
А не, бе! Satisfied
Всеки път, като го чуя имам чувство, че срича текста.
Много са зле нещата. Щом с наизустения текст предъвква, не ми се мисли как ще е с импровизациите?!

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 16:33 от sineva 1

# 138
  • София
Здравейте, включвам се със закъснение в темата, тъй като си бях взела почивка от българската телевизия, но като фен на Сървайвър и на водещия, ще гледам и този сезон, въпреки че никак не се вълнувам за новия формат. В духа на зададения в анкетата въпрос, исках да попитам знаете ли дали bTV ще качва епизодите на своя платформа (предходният сезон беше качен в bTV Plus), защото днес ще закъснея и няма да мога да гледам премиерата на живо.

# 139
Нямам търпение да започне. Ще ми е изключително интересно да гледам как ще се справят с предизвикателствата. Според мен, "известните" може и да ни изненадат, защото реално сега ще се борят за зрителски вот, а отделно повечето от тях са и инфлуенсъри. Та се надявам да дават максималното, че да не се излагат. Според мен има доста подготвени от мъжете, но нещо жените НЕ са ми ОК. Може би Божана с нейната лудост би отблъсната доста хора, защото в МШ не беше толкова отборен играч, колкото се налагане в определени състезания и залагаше на индивидуализъм(то и това и спечели реално формата). Макавеева ми изглежда мъжко момиче, но да видим. Останалите не са ми познати.
Ще ми се да слушам коментарите на Ваня, но ми е голяма мъка този човек. Освен, че не го харесвам, не го и разбирам какво говори. Гледах допълнителните интервюта с отпадналите играчи миналия сезон и съм на мнение, че разбира от стратегии и какви въпроси да зададе, но с говора и излъчването му не мога да свикна.
Още 3 часа!

# 140
  • Другата България
Довечера ще се опитам да издържа директно гледане, да видим началото.
Не мисля, че от един епизод може да се състави мнение за всички, поне аз не мога, тъй че основно на вас ще разчитам за преразкази и коментари, въпреки субективизма в такива формати и личните пристрастия, но все пак.
Компанията е позната, тъй че се радвам, че отново ще срещаме и четем в темата, независимо от поне за мен опорочаването на формата “Сървайвър“ си замяната му с този ББ на плажа. Поне моите нагласи са такива към момента.

# 141
  • София
Ако не друго палмички ще има в изобилие... 😏 🤗

# 142
Не остана, по-малко от един час до началото Simple Smile

# 143
Нямам търпение вече 🤭
Благо нали беше футболист може и да ни изненада все пак е научен на дисциплина.

# 144
Хубави и забавни мигове на всички със сезона.
Приятно гледане!

# 145
  • София
От две минути гледам и вече ми идва да си откъсна главата, Ваня е непоносим - не може да говори, изяжда букви, рецитира като първолаче... Това ще е истинско изпитание за нервите, пълен кошмар!

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 23:09 от Reinа

# 146
Фен съм на Джаферович. На Ваня де, да не си помислите че рязко започнах да харесвам Женя. Даже гласувах за него в сезона му.
Обачееее  искам си Карамазов за водещ.

# 147
  • София
И мен говоренето ме дразни повече, отколкото очаквах.

# 148
От две минути гледам и вече ми идва да се гръмна, Ваня е непоносим - не може да говори, изяжда букви, рецитира като първолаче... Това ще е истинско изпитание за нервите!

Мега зле е всичко, супер аматьорско/изкуствено, начело с Ваня, който е пълна трагедия….Жалко 😭

# 149
Върнете ни Владо!
🤢

Общи условия

Активация на акаунт