🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 835
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 150
НЕ, НЕ И НЕ! Ваня не става за водещ на това предаване!😐

# 151
  • софия
Като че ли и участниците се напрягат да разберат какво говори и какви са условията. Странно е след Владо, който си беше чудесен водещ

# 152
  • Другата България
Ваня е трагичен.
На прима виста наистина трагичен.
Много ми е изкуствено всичко, но пък и може да съм предубедена.
И какъв е тоя отбор “Известни“, като са си направо БЕЗизвестни.....

# 153
Влязох в темата сега, че го пуснах. Мащабно е, не съм гледала предаването от години. Красиви гледки, не знам дали е заради новите продуценти, но качеството е високо.
Чета някакви хвалебствени мнения за някакъв Филип и не мога да се сетя за кой говорите. Написах в Google и ми излиза Филип Буков. Не знам на база какво сте си изградили мнение, но аз съм му гледала изяви и е страшно лигаве и самовлюбен нарцис. Помня като беше коментатор в На кафе - пролича си, че се интересува само от себе си, иначе по интелевюта заблуждава.
Павката и симпатяга и говори добре.

# 154
май  преди беше по-зле българския, но все още не е на ниво ТВ. няма интонация, спирания на съответните места,.. провизии, плодове, манго,...

# 155
Е Благо и Валентин  Златкови Joy  са с най -хубави тела.

# 156
Оххх, ушите ми кървят... 😳

# 157
Ваня е трагичен.
Здравков ми направи добро впечатление.

# 158
  • около Варна
Записвам се в темата, към момента единственото ми впечатление е, че водещият страхотно много ме дразни, поне да бяха избрали някой, който говори добре български.

# 159
Малко ми е за сега като "Бързи ,смели ,сръчни" ,а и защо не представят участниците, искаме да се запознаем кой ,кой е ,с какво се занимава.

# 160
Съгласен съм, че Ваня е трагичен в ролята си на водещ.

# 161
Какво беше това състезание?!
Ужас. Ножовете бяха отгоре. 🙄

# 162
Ми не харесвам известните. За сега. Благой Георгиев никога не ми е бил приятен, за Божана пък да не говорим
Но пък и е много рано още

# 163
И аз чаках представяне Astonished

# 164
На Ваня трудно му разбирам, особено по време на игрите. Три часа ще е трудно, дано коментарите му не са през цялото време....

Общи условия

Активация на акаунт