🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 57 004
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Ваня: и сега мъжка игра! Кадър: снимки на двама играча с изскубани вежди и физиономия "зАстани,  мама, кат манИкенкЪ "
Следващия сезон. Алфредо Торес за водещ, и деца спортисти.
Поне да знаем какво гледаме.
😂Деца спортисти срещу пенсионери от дома на Министерство на културата в Горна баня- трябват ни и известни все пак🙃 А про Алфредо, Конилкина ко- водещ🤣
Лео Бианки ще превежда в ефир.

# 331
  • Буркина Фасо
Странно решение така да монтират първи епизод.
Много еднообразно, и без да показват отношенията между играчите.
до 23ч ще гледаш и отношенията им. Smiley

# 332
Ваня наистина е като старите радиоводещи на футболни мачове. Отдавна не гледам, но го слушам.

# 333
  • Варна
,,Излиза му малко от водата..."
Така си е! Ваня, Ваня, с речник от 100 български думи, толкова! От час гледам и слушам едно и също, което се повтаря през 3 минути.
Записвам се, ще чета.
,,Бързи, смели, сръчни" няма да го следя. Ще гледам, ако няма друго. Жалко.

# 334
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Успешно ще се приспим днес с това мега скучно състезание без край. Какво се случва, това ли ще е Сървайвър!?

# 335
Аз отдавна,отдавна превключих канала.Ваня не ме дразни,може би,защото колкото пъти съм го срещала,виждала някъде е много земен човек.

# 336
Маргото защо изобщо е влязла? Няма никакви данни за това предаване.

# 337
  • София
И мен вече отдавна не Ваня ме дразни...
Успешно ще се приспим днес с това мега скучно състезание без край. Какво се случва, това ли ще е Сървайвър!?
Доколкото разбирам, този формат е мега гледан в Турция...  и мисля Гърция.
Тук дали ще успее този начин .... не знам.
Дано наистина оправят нещата в движение....

# 338
Иван Булкин го помня от ИВ още ,беше в резервите, но не успя да се пребори.
Да, той е май единственият, на когото симпатизирам от "известните", със същата лекота можеха да го сложат и в другия отбор Wink В крайна сметка, ако може да спечели ще е супер. За физически данни и подготова има в излишък.

# 339
Дотук познах, че ще е пародия на Сървайвър, но поне в темата ще е интересно.
Благодаря ви. Коментарите ви са точно на място, много са забавни.

# 340
  • в резерват
Ехххх, а  по  времето на Карамазов какъв  Сървайвър само имаше  и какви коментарии почвахме още от първите кадри, за племена, , стратегии, битки....  
А сега.... а сега, чоплим си пуканките и отпийваме си от виното и  все едноси гледаме и лафим за поредният брадър, ама на открито, с леко нелепо стоящ пред всичко това водещ.

Леко носталгично ме хвана, та не мога да се сдържа да си изохкам

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 23:33 от Арбанашка кокона

# 341
А какви надежди имах само за новите продуценти?!🤨Дано ме опровергаят, но засега- пълно разочарование.

# 342
Както се казва: Боже, прибери си версиите!

# 343
Един пич - Стефан прилича на Ози.
Друго за тая шльокавица не може да се пише!

# 344
Като върл фен на Сървайвър, всичко ми изглежда пошло, разочароващо и изкуствено. Липсва Карамазов, стратегиите и зареждащите игри (а само като си спомня, че предишни играчи за максимална подготовка са гледали изминали сезони…) А за кофите - изглежда сякаш бюджетът за първия епизод е свършил с хеликоптерите в началото и са им дали да пренасят две кофи два часа за по-лесно и евтино 😂

Общи условия

Активация на акаунт