🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 57 552
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
1983 - Бързи, смели, сръчни.
2023 - Джуки, ци*и, зъби

Филинг древна.

# 361
Оле, много ми е скучно! Ваня ме успива направо с коментара си, а тази игра 2 часа ме уби. Иначе уж динамично тръгва и засега участниците са ми ок. Само Божана и Булкин ми лазят по нервите и тази Злати.
Да им имам логиката на войните да пуснат нея и Светьо накрая. Направо умишлено загубиха.

# 362
2023 - Джуки, ци*и, зъби

JoyJoyJoy Баш!

Вярно, че Булкин беше в резервите на ИВ. Познат ми беше, но не се сещах откъде.

# 363
  • София
Хайде и сега некви 30 минути за съвет ... С рекламите Disappointed

# 364
  • Другата България
2023 - Джуки, ци*и, зъби

Филинг древна.
И татуировки.
Благо и онова с урината са като рекламни панА на някой татуировчик /така ли се казва?/.
А в комбинация с навряните гащи в ...междукълбетието /и такава дума май няма/, гледката е направо отвратителна.

# 365
  • Вестерос
За мен и миналата година беше долнопробен сървайвър, но това сега 🤣

Мери, татуист

# 366
  • На морето!
Засега не мога да кажа нищо за участниците, тепърва ще ме дразнят 😜 Нооо водещият, водещият Ваня е тотал щета!
И идеята със смс-ите ще скапе формата.

# 367
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"За вашето съжаление", "Те и двамата са много стабилни, но и двамата държат"... Close Не мога да повярвам, че ще трябва да слушаме такива глупости три месеца, по три часа всеки епизод. Никога няма да проумея как и защо са решили да вземат Ваня за водещ. Това е просто пълен абсурд! Цялото нещо е пълен абсурд!

# 368
Ваня да го научат спешно поне на лице на глаголите, каза на играта за баланс - останахМе само еди колко си…

# 369
Засега не мога да кажа нищо за участниците, тепърва ще ме дразнят 😜 Нооо водещият, водещият Ваня е тотал щета!
И идеята със смс-ите ще скапе формата.
Е как да кажеш нещо за участниците,като те дори не са представени.Аз гледам и незнам кой ,кой е.С изключение на някой от известните.

# 370
  • Другата България
За мен и миналата година беше долнопробен сървайвър, но това сега 🤣

Мери, татуист
Благодаря. Heart
Вероятно съм си мислила за регулировчик.

Ама и ММА то има речник като на Ваня : “ Направих две поражения“.....

# 371
  • София
А аз като пълен тъпанар, седя и чакам неква коалиция да видя... племенен съвет предстои... НЕЩО ?!??!

# 372
  • софия
"За вашето съжаление", "Те и двамата са много стабилни, но и двамата държат"... Close Не мога да повярвам, че ще трябва да слушаме такива глупости три месеца, по три часа всеки епизод. Никога няма да проумея как и защо са решили да вземат Ваня за водещ. Това е просто пълен абсурд! Цялото нещо е пълен абсурд!
Как три часа всеки епизод и как три месеца?!?!?!  Тез, тунингованите,  ку издържат един месец там ще изглеждат, като " Мумията се завръща" ще се изпоразпаднат. Май, май ще се предам и ще се откажа. И без това едвам си опазвам двете ми останали мозъчни клетки. Ку си причиня това ще изгърмят и те. Ама пък, ако изгърмят, може да започне да ми харесва този формат. Въобще в дълбок размисъл съм. 🤣

# 373
Оо,почнаха някакви стратегии .То накрая стана чак интересното.Три часа висяхме,за оня дето духа.

# 374
Ай сиктир, в двата отбора има общо една мозъчна клетка. Тва е мъка бе хора...

Общи условия

Активация на акаунт