🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 843
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 405
Какви са тия номинации за номиниран хахахахах а кога ще гонят? Да не съм изпуснала нещо в началото на епизода?
Ще пускат есемеси 🤣🤣🤣

# 406
  • Буркина Фасо
скараха се вече Smiley

# 407
Докато дойде моментът да се пращат смси ще има ли някой, който да не е номиниран. Първи ден 3ма номинирани Sleeping

# 408
  • София
Половин час гласуват 🤣
Абсолютно! Аз само го слушам вече и реших да погледна, защото си помислих, че и двете племена гласуват, толкова време се проточи. Joy А като гледам, прескачат и телевизионното си време вече... Много странен съвет, като не са ни дали преди това нищо за участниците и отношенията им.

# 409
Това било "огнен" племенен съвет.
ЖДНБ.

# 410
  • София
Искаме още! Искаме още! Искаме още!

# 411
И показаха директно в промото, че утре Известни са на съвет? То съвсем не остана съспенс.

# 412
  • Буркина Фасо
Какви са тия номинации за номиниран хахахахах а кога ще гонят? Да не съм изпуснала нещо в началото на епизода?
изпуснала си началото на темата rotfImbo 

# 413
Мили хора, приключвам гледането на този сезон.
Много зле е всичко.
Ще следя други формати.

# 414
  • Варна
Ако може да преиграят играта с кобилиците.Innocent

# 415
аз сега разбирам идеята на каста- толкова са ти противни всички , че чак ти се жертва някой смс да се разкара . Хаххаха Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 416
Ако може да преиграят играта с кобилиците.Innocent
Хаххахахааа..аз се мъча да Превъртя напред и не може, чудя се какво става, а ММ казва: "Че то свърши, какво искаш още ли?" Sweat Smile

# 417
Как се радвам, че Владо не е водещ! Той е съвсем друго ниво, не е за този проект, който гледаме.

# 418
Да, никога не чета началото на темите, все така се случва. Явно нещо важно съм пропуснала този път.

Това със смс-ите не е базик? В реално време ли стават тия съвети, наживо от острова хахахахах ще умра от смях.

Отивам да чета началото, да не се излагам.

Това телевизионно шоу турски сериал ще е пълна пародия, направо отвращение и лош вкус миноставиха тези 3 часа.

# 419
Най-после,  край на агонията за тази вечер, ошашавена съм,  даже не знам кое по-напред да оплюя,  затова оставам без думи!

Общи условия

Активация на акаунт