🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 57 037
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 600
  • Другата България
Току що ММа-то съобщи, че “те са умни, защото се учат от грешките си“. Joy

# 601
Веднага си оттеглям критиката от днес за липсата на визитки. Чудесно е ,че са се сетили поне да изписват имената защото и аз съм от трудно помнещите имена.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 20:15 от Leona_

# 602
  • София
Гледам епизода, който си позволи да започне с 4 минути по-рано. Grinning Все още не разпознавам участниците и затова е виновна само bTV. Една участничка няколко пъти каза "ако бях умна" и това си беше доста забавно. Trollface

# 603
Първи впечатления -Влади Карамазов липсва, няма я магията на предаването без неговия глас.
Участниците не ги разпознавам още,воините са  ми една идея по -симпатини.
А онази персона от Мастършеф адски ме дразни...
Засега това.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 20:42 от Vesbu

# 604
Стори ми се много тъпо и отегчително. Водещият не го бива, участниците не блестят (онези в Игри на волята бяха къде, къде по-добре подбрани), а и Благо Джизъса няма начин да ме закове пред екрана. Изобщо някак монотонно и скучно беше първия епизод. Днес го отсвирвам и ще видя как е конкуренцията (Като две капки вода).

# 605
  • Другата България
Нова игра до десет точки.
Този път по двойки.
Ваня е набрал скорост, с градация на интонацията и преразказ на видяното, като току що каза : “топката остана дОле“, а те са някакви крушовидни ....Joy
Маргото е тотал щета, тотал!
А Стефани е с какво!? Със същия бански от вчера! Жената е дошла явно само с него, първият ми СМС ще е за нов бански за Стефито....

# 606
  • София
За втори път изпитанието за племенен имунитет е между един участник от всяко племе, докога ще повтарят тази формула?

# 607
Тея момичета защо са дошли с такива бански…неподходящи ми се струват за такъв формат и неудобни най вече.

# 608
  • Буркина Фасо
Тея момичета защо са дошли с такива бански…неподходящи ми се струват за такъв формат и неудобни най вече.
ако не ги спираше продукцията можеше и без гащи да участват.
в кръвта им е Smiley

# 609
  • София
Ох, непоносим е водещия. Като спортен коментатор. Ей, два сезона предавания прецакаха това семейство Tired Face
Не знам дали ще успея да гледам.
 “Един за друг” го гледам за първи път, не знам кой сезон е, жалко, че днес го няма!

# 610
  • София
Още не съм гледала първия час от вчерашния епизод, но през останалите два, както и през последните 40 минути, не съм чула Благой да каже и дума, за сметка на Божана, например. Smiley

# 611
Ох, провървя ни засега- Божана се е седирала с кокос и е почти нормална😆Пу,пу🤞

Прави впечатление колко некоординирани, сякаш спънати, несръчни са повечето хора. Благой може да е всякакъв, но си личи сериозната стара спортна школа.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 20:46 от ellis

# 612
Milasara, мерси много за отговора! Днес научих нещо ново Simple Smile

# 613
  • Другата България
На Стефи и горнището ѝ беше излишно, освен долнището. Поне в тази игра.
Май не остана нещо от нея, което драгия зрител да не е видял.

Тази игра отново ще е с продължителност около два часа.
Явно това ще е моделът, имах надежда, че ще е нещо различно, явно ще е това - дълга игра, с реклами през 10 минути, после игра за индивидуален имунитет, съвет, “огнен“, и номинация на имунизирания.
Вероятно СМС-ите ще са утре.
Но аз утре ще съм с Виктор Ангелов, днес игнорирах “Капките“ и “Буквите“, за сметка на утрешния ден.

Снежана Макавеева за момента се представя доста прилично и като поведение, и като подготовка.

# 614
За втори път изпитанието за племенен имунитет е между един участник от всяко племе, докога ще повтарят тази формула?
Общо взето целият сезон. Такъв е форматът под ръководството на този продуцент

Общи условия

Активация на акаунт