🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 971
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 585
Merri_An , коя ти е любимката за момента?

Геновева ми заприлича на Анелия от миналия сезон (визуално, в началото, когато бяха всички построени) и си я набелязах за наблюдение. Симпатична ми е за момента.
Здравков също ми направи добро впечатление и си го набелязах за наблюдение.
Стефани ми направи впечатление, че е нахъсана, не изглежда лигла. Никак не харесвам татуирани тела, не ми харесва и тя визуално. Абстрахирах се от татуировките, ами изглежда симпатична в лице и има хубаво телосложение. Защо се е обезобразила така?

# 586
  • София
Обикновено мъжете нарочват по-слабите жени, но този път е по-различно, самите жени са се нарочили и то не най-слабите. На този етап ми се струва, че племето ще отслабне, ако си тръгнат Геновева или Елина. Мария и Златомира са им слабите звена от жените. Цялостно мъжете от известните са по-силни от тези на воините, трябва да обърнат внимание на това, защото голям шанс имат при битка жена срещу жена.

# 587
Цял ден се каня да пиша и не зная какво.
След снощното фиаско, днес дори не ми се гледа. Може би по-късно на запис.
Ваня в началото на епизода ме дразнеше, после видях участниците и изведнъж ми стана много симпатичен. Към десет-десет и половина разбрах защо точно него са поканили за водещ. Човекът е бил футболист, а игрите са с продължение на футболен мач. То затова и коментарът е като на такъв.
За участниците не мога почти нищо да кажа. Докато да дойде ред да се разгърнат, вече се бях изключила и предаването вървеше за фон.

След прекрасния шести сезон се чувствам кръвно обидена да ми пробутват такъв бълвоч за Сървайвър.

Най-хубавото в цялата работа е, че американският Сървайвър започва другата сряда. 43 сезон беше доста силен, имаше зрелищни ходове, надявам се и новият сезон да се запомни с такива.

# 588
  • Другата България
Merri_An , коя ти е любимката за момента?

Скрит текст:
Геновева ми заприлича на Анелия от миналия сезон (визуално, в началото, когато бяха всички построени) и си я набелязах за наблюдение. Симпатична ми е за момента.
Здравков също ми направи добро впечатление и си го набелязах за наблюдение.
Стефани ми направи впечатление, че е нахъсана, не изглежда лигла. Никак не харесвам татуирани тела, не ми харесва и тя визуално. Абстрахирах се от татуировките, ами изглежда симпатична в лице и има хубаво телосложение. Защо се е обезобразила така?
Елина. Защото е нарочена, а аз не знам защо.
Другата е Геновева именно заради приликата с Анелия, която ми беше тотална любимка.

# 589
Мери, това е нещото, което винаги ме вбесява - във всяко шоу започват да чистят жените.
Всеки път!
Евгения имаше шанс да направи нещо различно в ИВ, но си изигра картите по много тъп начин.

# 590
  • София
Аз не видях Елина да е нарочена, тя е нарочила Геновева, втората е разбрала и направи контраатака. Има потенциал и в двете, щом не оставят събитията да се случват случайно. Елина е интересен образ, надявам се следващите пъти да действа по-леко без да я усетят.

# 591
  • София
И аз се каня да пиша от снощи, ама то направо е извън коментар. Казали сте всичко, няма да повтарям. Много ми е мъчно. Днес ще гледам Капки и ще пусна Сървайвър после с превъртане, за да му дам шанс. Не знам дали ще мога да гледам този индийски сериал докрай.

# 592
  • Буркина Фасо
Аз не видях Елина да е нарочена, тя е нарочила Геновева, втората е разбрала и направи контраатака. Има потенциал и в двете, щом не оставят събитията да се случват случайно. Елина е интересен образ, надявам се следващите пъти да действа по-леко без да я усетят.
типично по женски. сами ще се изпокарат и номинират. Smiley

# 593
Гледах снощи епизода и да се разпиша.
Ще му дам шанс, но предишният сезон от толкова чакане и ...разочаровах се, дори не го догледах.
Сега си викам сигурно ще е по-добре откъм каст, игри, стратегии, заснемане...ама ..нещо за сега не го виждам това.
Най-много ме дразни Джаферович. Писна ми от тази фамилия, само те ли разбират от спорт не знам. Още ме държи на жена му номерата и випа дето се прави, направо съсипа племето си за мен и оттам играта дори. То бутане, то подмазване, то ..чудо беше. Сега Ваня станал водещ, еми няма отърване. Към него имам сантимент дори, защото в първият сезон на игрите беше в студио и единствен видя потенциала на Юлиян, отделно го защити, бе държа се мъжки. Но не става за водещ, не само заваляне на думи и произношение. Слаб глас има, няма тръпка, няма емоция в него, не го чувам и отделно пък разбирам на моменти. Не става и дразни. Не знам защо е сложен, ама...не става и изглежда притеснен отделно. На световното пък беше в една реклама, вече ще взема да го сънувам този човек, за Женя ...дано не ми се появи , че ме плашува направо таз жена.

За състезателите. Еми никой не знам освен Благой и Божана.
Аз трудно помня имена, физиономии, облекло, места и т.н. мога в детайли да опиша, ама имена ..абсурд. Сега и визитки няма или поне в първите епизоди да ги изписват кой какъв е , на колко години , професия , нещо такова, та..дано ги запомня.
Харесва ми заснемането на мен, природата, изобщо по-богато ми се вижда, по-красиво, по-широко и пищно дори. Имената на племената са ми странни. Известните колко са известни ...че аз пък не ги знам, а и тук чета повечето са като мен. Няма добър каст за мен ми е впечатлението, дано греша.
Да видим натам какво ще става, няма да се отказвам, поне ще плакна очи с природата. Но..не мога да го разбера този Ваня, нито го чувам. За мен не е и за спортен коментатор, това абсурд, няма сила на гласа, тембъра му е мижав за мъж, бе не пасва на предаването. Отделно от тази фамилия вече ни писна, то навсякъде все едни и същи гледаме, сякаш българите сме едно 1000 човека и 10-20 се мотат по всички предавания, състезания, водещи и т.н. Толкова актьори, спортисти, журналисти има , че... То една от тръпките са и коментарите и визията на водещия.
Снощи се издразних, защото видимо някои бутаха топчето да падне и не играха честно. Къде беше водещия, там други има ли да следи за правилата. Ако бяха следили и беше честна играта, то нямаше тези кобилици да ги размятат 2 часа. Когато няма регламент ясен, правила да се следят и спазват, то какво става...
Направи ми впечатление и какво взимаха за лодките от инвентара там. Само някои се бяха сетили за важни неща, а имаше толкова много там. Почти всичко набутано беше ...ненужно толкова. Това ми говори и че нямат много мисъл, ама да видим.
За момента не мога никой да харесам, ама Крум ми се вижда с хубаво тяло за мъж)) Ако съм го запомнила правилно))

# 594
  • Другата България
А аз чух, че е нарочена, защото “започнала да прави нещо още от България“, така и не стана ясно какво.
И с това веднага ми стана симпатична, само че явно си е забравила кадифените ръкавици, та е надянала направо хамалските.

# 595
Аз пък от снощи се чудя за "известните"
Ми срам, не срам си признавам, че знам само Благой, Филип и Божана /ужас пълен/
Другите не знам с какво са известни.
Стефан ми е симпатичен, ама  кой е, с какво се е прочул.
И друго си мисля и дано да не съм права, ама все ми се струва че Женя Джаферович ще се появи по някакъв начин, та дори и за малко.

# 596
Стартът беше много зле. Качеството на продукцията е ниско. Музика, графика, водещ - като от Илиянци. Все едно са пуснали ментето на формата. Кастът - можеше малко по-интелигентни участници да изберат. И тази стара интрижка със Златкините бивши е тоолкова 2 thousand and late. На кого от по-младата аудитория му пука за леля му Златка Trollface
Като цяло ми остана едно впечатление за калабалък, в който не можах да разбера нито кой кой е, нито каква е структурата на формата. Ако сега гледах за първи път - никакъв шанс.
Водещият ми е антипатичен по принцип, не мога да дам причина. Този сезон го пропускам без никакви скрупули.

# 597
  • София
Когато ги обявиха, сме ги обсъждали подробно кой кой е, но едва ли някой ще връща назад толкова страници. Накратко, Стефан Попов, Чефо, е актьор, завършил НАТФИЗ, но още не сме го гледали в много голяма роля по тв, освен, че беше един от "гардовете" в Маскираният певец, има малки роли в разни сериали (скоро го гледах в Мен не ме мислете). Затова започва ютюб канал, докато чака някъде да го харесат, популярен е с канала си, говори за политика и пътувания.

Стефи ме изненада неприятно и тя е от просещите, защото е инфлуенсър, а не ми изглеждаше такава в Къщата:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 06:10 от Niya-

# 598
  • София
А аз чух, че е нарочена, защото “започнала да прави нещо още от България“, така и не стана ясно какво.
И с това веднага ми стана симпатична, само че явно си е забравила кадифените ръкавици, та е надянала направо хамалските.

Влудяващо е при цялото разтягане на епизод от 3ч да не видим точно това. За сметка на това гледахме 25мин как ходят до урната на траурна музика.

# 599
Всеки който е припадал повече от един път помни, че първото нещо е да седнеш и дори легнеш, а не да скочиш чевръсто да поемеш бутилката вода, която някой носи към теб. 

Общи условия

Активация на акаунт