🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 959
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 570
Точно това и мен ме вълнува – по какви критерии се очаква зрителите да гласуват.

Единственото преимущество да гледаме игрите от-до е, че видяхме горе-долу кой в каква форма е.

# 571
Точно това и мен ме вълнува – по какви критерии се очаква зрителите да гласуват.

Единственото преимущество да гледаме игрите от-до е, че видяхме горе-долу кой в каква форма е.
А защо изобщо зрителят трябва да гласува ?!

# 572

За да се кумулират пари за бТВ. Те затова са сменили цялата концепция на Сървайвър, че победителя се избира от тия, които е надхитрил, надиграл, надживял.

# 573
  • София
Надявам се гласуването да се осъществява в сайта на bTV, различни формати ползват този похват - включително и еквивалентът на "Сървайвър" в Мексико. Надявам се не планират и не очакват зрители да изпращат sms-и за формат, който се излъчва през уикенда и не се радва на огромна подкрепа.

# 574
Ако вотът е негативен, Божана ще е като гръмоотвод – прекалено крякаща и подскачаща

# 575
Аз пък се радвам, че нямаше повторение на визитките, участниците бяха представени отдавна - имена, години, професия, силни и слаби страни и защо влизат. Напълно достатъчно информация, пълна досада щеше да е да ги гледаме отново.
Не знам къде са били представени, имам ИГ и Фб и на нито едно от двете места нищо не съм видяла,но и не съм търсела тъй като не съм очаквала ,че няма да има нито дума на старта.  Пък и целият епизод беше такава скука,че едни 2 минутни визитки не биха били по-досадни от дву часовото носене на 2 кофи с вода ,но поне незапознатите щяхме да знаем кой кой е Grinning

# 576
Крум си има върла фенка 🤣🤣🤣

# 577
  • Буркина Фасо

За да се кумулират пари за бТВ. Те затова са сменили цялата концепция на Сървайвър, че победителя се избира от тия, които е надхитрил, надиграл, надживял.
Сървайвъра не е ли външна за бТВ продукция ? - т.е. те плащат за да ги излъчват по ТВ-то.
а прихода от рекламите се разделя м/у продукцията и телевизията в някакво съотношение.
Сървайвъра трябва да изкарват пари, докато на телевизията са гарантирани.

# 578
Мислех да пиша за снощния епизод, ама то няма какво. Скучно беше. Явно се разчиташе, че зрителите трябва да сме се запознали с визитките предварително, ама не съм чак такъв фен, че да го правя. Неуважително ми е към зрителя, че ги пропуснаха, но няма да ги ровя. Каквото схвана и запомня и без това ми е фон. Известните не всички ги знам, другите не всички ги запомних. Липсва ми гласа зад кадър. Ваня беше като футболен коментатор, не ми хареса. На съвета защо така бавно говореше, чакаше да му кажат текста в слушалката ли? Личеше си, че нещо не е наред. В племето имало някакви конфликти, за да се номинират точно тези хора, но ние нищо не видяхме какво, защо. Явно това е целта. Да гласуват тийнчетата там и това е. А и защо като пишеха имената на номинираните почти никой не коментираше? Хубава музичка, ама минават, заминават в тишина някакви хора. Трасето го научих до най-малкия детайл, но 3 часа са ми голям кредит за да гледам...това. Искам и други неща да гледам и нещо ще трябва да отпадне.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 17:48 от Анонимен

# 579
  • España
Ваня е ясно , че е Сървайвар , обаче не става за основен водещ на българския формат , според мен ! И не , защото съм патриот , а защото , само с правилно произношение не става , има и ….игра на думи , която само ние си я разбираме, жестове даже….Димо, Ралица, Наум може и да рецитират, но не “дразнят ухото”, лесно могат да импровизират и да “излязат “ от конкретна ситуация ….
Изтръпвам , само като си представя , че на ВДж може да му се наложи да произнася думата …..буболечка ….примерно …..

# 580
  • Другата България
На мен ми попремина снощната....еуфория и установих, че Ваня изобщо не ме....интересува. В смисъл - на фона на останалото, Ваня си е свеж полъх, ако се абстрахирам от монотонното му футболно коментиране, което е предимство за вършене на други дейности по време на излъчването, то същия дори е възможно да ми стане симпатичен като водещ /като участник го харесвах/. А и прекалено много не харесвам жена му, тъй че нека има справедливост все пак.
Но! Божана, ММА-то и Стефи урината са тримата “големи“, които за момента не мога да “преглътна“. Може по-нататък да се появят други дразнители, мега гига дразнители, но за момента, това трио /а и квартет ако прибавим певачката/ ме кара да изпитвам чуФства, които мнооого рядко изпитвам. Дори Макавеева не ме дразни, Буков ми е дори симпатичен, рЕзко ми се догледа футбол, но тези трима/четирима....
Довечера ще се насиля отново, да не би пък да стане ясно с какво моята за момента любимка ги е подразнила, а и с надеждата да видя по-динамична игра /с плуване ще е, което е добре/. Освен това искам този Светльото да си намери майстора, не го харесвам. Снощи забравих и да коментирам друго нещо, което ми направи впечатление при воините. 20 човека номинират само ЖЕНИ! Нямаше номиниран нито един мъж, както всеки път, така и този път се започва от “слабия“ пол. Аматьори!

# 581
  • София
Хайде и аз да си кажа.Гласът на водещия ми диша ЗАД врата цял ден.
Добро операторство,монтаж-кръгла нула.Липсва ми историята в лицето на гласа зад кадър.
За каста дори не знам какво да кажа.Добро впечатление ми направиха Филип и Иван.Благой -също така.
Останалите са ми в миманса или крайни дразнители.
Вероятно ще дам шанс в рамките на едно пълно завъртане,но в този момент съм крайно разочарована и отегчена.

# 582
Изгледах Сървайвър днес на запис. С доста противоречиви чувства съм и по-скоро отрицателно мнение (въпреки че всячески исках да му дам шанс).

Водещ - не. Първо, губят му се думи и ги замества с други. Второ, не спира да намила нещо. Дори да не е Владо, можеше да е друг човек с по-спокойно водене и без непрестанно каканижене. Няколко пъти се усетих, че въобще не слушам Ваня, защото съвкупността от много говорене и липса на адекватно интониране го превръщат във фонов шум.

Игрите - нищо против тях, като такива. Дразни ме безобразната им продължителност (2/3ти от епизода), която идва за сметка на екранното време, в което виждаме как се развиват отношенията между хората. Напрежението по време на първите игри и съвет е по-типично за средата на един “нормален” Сървайвър. Благодарение на нищопоказването от живота на племената, аз така и НЕ разбрах кой за какво и с кого е скаран.

Освен това ми липсват гласът на Владо Пенев и въвеждането в отделни сюжети от епизода. Липсват ми автентичната за Сървайвър музика - тук в един момент беше нещо толкова крийп, че се зачудих това Сървайвър ли е или филм на Хичкок. Съветът беше под 10 минути (!!!) и въобще не разбрах кой какво и защо мисли - та липсват ми и съветите.

Абе...хвърлили са Биг Брадър, Игри на волята и карибски остров в блендъра, цъкнали са старт бутона и хоп, ето ти Сървайвър. Ама не е Сървайвър.

# 583
  • Димитровград
Аз не смятам, че повечето зрители, които като мен, никога не са гледали Сървайвър, ще му дадат втори шанс. И да чакам да се разгърне...
Достатъчно канали имам за гледане и сериали.
Такава пошлотия не бях виждала.

# 584
  • София
Аз съм пас, не мога да си го причиня.

Общи условия

Активация на акаунт