🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 947
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 555
@Sineva1, цитирам с поправка, точно за да съм "екзактен". Шонж (change) от френски "промяна".
Тази година кой продуцира това недоразумение на Сървайвър ?!
Аджун Медия, пише го в края на финалните надписи, има лого на цял екран.

# 556
  • София
Мен ме издразни това "Войни". В първия момент помислих, че е голяма грешка, докато не прочетох, че били дублетни форми войни и воини. Но аз това си го чета като войни, т.е мн. число на война.
Състезателите досега изпъкват като супер прости и невъзпитани, единствено май видях Филип да поздравява противника си след двубоите.

# 557
Честно да ви кажа аз предпочитам 2 часа да слушам скандали между участниците отколкото игри като снощи. Ако игрите са такива през цялото време и го гледам в реално време най-вероятно ще превключвам между каналите

# 558
Я дай линк към източник, че не мога да си представя воИн как се изговаря и какво означава.

# 559
  • Варна
Я дай линк към източник, че не мога да си представя воИн как се изговаря и какво означава.
Както се пише -  с дълго и. Назад дадоха много източници.

# 560
Ясно е на всички, че стартът не беше...от най-впечатляващите Joy

Аз лично не мисля да се отказвам след първия епизод. Първо, както няколко човека преди мен казаха, в този случай е плюс, че шоуто не е предварително заснето, а имат възможност да прочетат зрителските нагласи и да променят в движение. Е, Ваня няма да го сменят, но това е. Тъй че смятам, че ще има развитие в положителна насока. Това най-вече за игрите и заснемането им.
Очаквам все още да видя онези големите стратези, които водят играта или я обръщат с главата надолу. Но хей, едва първи епизод беше, има време. И въпреки всичко, снощи видяхме наченки на стратегии.
За съжаление са наблегнали на сеир тип скандали, а не интелигентни борби. За момента симпатизирам повече на воините, защото Божана, ММА-еца са точно скандалджии, а Стефани ми е откровено гнусна (особено след това, което прочетох за нея). Очаквах да видя борба от страна на Благой и не се разочаровах.
От неизвестните за момента ми допаднаха Елина и Едис (вторият изненадващо), но отново има време да се състави впечатление. Още ми е трудно даже да им запомня имената.

Още нещо - ужасно ме дразни, не че е войни, вместо воини, а че племената си нямат класически сървайвърски имена.
Отивам да гледам Ауткаста и чакам Неделчо и Туджаров с нетърпение.

# 561
И мен Ваня не ме дразни. Той все пак няма и опит. Нека му дадем шанс. Човекът обича тая игра, сигурно ще проличи. Идеалният български не е всичко. Само ще спомена Петя Дикова...

# 562
Много интересно според водещия с люлеещата се глава е било когато на Стефани и прилоша. Най-здравият физически участник пък вместо на седмото бил на шестото небе и се радвал на победата, с която вместо покрив над главата си, ще има сянка. Божана беше разконспирирана още в Брадъра когато се напи и й гледахме сеира.Сега явно положението е още по-зле и дори трезвена си показва магариите. Чак днес разбрах, че Дъмбо всъщност не е победителят от преди 2 сезона в ИВ, а набеденият за лицемер на съвета е брата на Коцето. Ама така е като няма визитки.

# 563
Сега приключих с гледането на епизода и не знам как да коментирам Grinning в смисъл то няма какво да коментирам  
като не знам кои са участниците ,повече от половината известни са ми напълно Неизвестни. Усещането ми е точно все едно съм почнала да гледам някой филм от  средата- не е ясно кои са героите ,кой за какво се бори и т.н.  За мен е огромна греда липсата на визитки.
Превъртях играта с кобилицата след първите  10 минути, толкова скука не е било досега...
В целият епизод лично за мен имаше 2 изненади - Ваня не ме дразни чак толкова като водещ. И втората беше , че Божана някак си е успяла да стане още по-противна от колкото беше в МШ ,а не мислех,че е възможно .

# 564
  • София
Аз пък се радвам, че нямаше повторение на визитките, участниците бяха представени отдавна - имена, години, професия, силни и слаби страни и защо влизат. Напълно достатъчно информация, пълна досада щеше да е да ги гледаме отново.

# 565
  • София
.... Божана някак си е успяла да стане още по-противна от колкото беше в МШ ,а не мислех,че е възможно .
Ха- хаа, баш! Надградила е.

# 566
Да, и аз мисля, че трябва да се даде шанс на Ваня. Като си помисля безумните рецитации на Димо и Ралица и Наум Шопов, които са чисти българи. Или като си помисля що за водещ е Петя Дикова. За това съм склонна да му дам време да се ошлайфа Ваня.

# 567
Аз пък се радвам, че нямаше повторение на визитките, участниците бяха представени отдавна - имена, години, професия, силни и слаби страни и защо влизат. Напълно достатъчно информация, пълна досада щеше да е да ги гледаме отново.
И на мен не ми пречи, че нямаха визитки (не се интересувам много - много кой какъв е в реала). Като пропуск отчитам, че няма надпис с името, докато дават интервюта. Поне в началото е трудно да ги разпозная и запомня.

# 568
  • София
Гледаме предаване по телевизията, не във Фейсбук, не в Инстаграм.
Не сме длъжни да обикаляме социалните мрежи, за да разберем кой кой е и какъв е.

И аз след четвъртото обикаляне с кофите го оставих за фон, без да се съсредоточавам особено. Загледах отново след края на играта. И не разбрах кой с кого е, кой от кого и защо иска да се отърве. Номинирани за гонене, но как зрителя да избере кого да прати вкъщи? По какво да избираме? По цвета на косата, по броя на татуировките, по корекциите по тялото или ...

# 569
.... Божана някак си е успяла да стане още по-противна от колкото беше в МШ ,а не мислех,че е възможно .
Ха- хаа, баш! Надградила е.
Там е нужна професионална помощ според мен.
Как в еуфорията от победата хвърляше пясък над своята глава и на тия на съотборниците си, все едно хвърля салфетки в дискотека от Студентски град?!  А онуй същество със "задните" импланти и "задните мисли" й подръ жаваше. Scream
Лудостта е заразна. Пак да сме благодарни, че госпожата с "предните" импланти не е участник, че съвсем щяхме да вдигнем нивото на лудостта. От кол и вЪже събрани.
Нямах големи надежди, но след снощи дори искрицата надежда угасна.

Общи условия

Активация на акаунт