🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 917
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 540
С любопитство чаках да видя какво ще изроди националния ни ефир и с още по-голямо изумление установих че можело да бъде и по-зле от от сървайвър турция.
Да се чуди човек с какво да започне ,но нека да е отначало.Като човек хвърлял по едно око на турската версия през годините,видях много аматьорщина нетипична за турците,колкото и зле да са и те последно време.
Ще започна с изсипването на участниците от хеликоптера,в турския оригинал (не казвам сървайвърски оригинал нарочно) всеки един от играчите заснема видео как се сбогува с близките си,за мен този вариант е по окей от визитките,защото иначе става 1:1 игри на волята,така пак разбираш името на играча ,виждаш го за малко в естествената му домашна среда.След това при стъпването на острова преди всяка игра се дава думата на всеки участник да си каже кой е и за какво се боли в прав текст,но не тук изисипани от кол и въже и иди се информирай от фейсбук и инстаграм кой какъв е включително и "известните".

Да речем че това го преживях и идва Ваня...ах Ваня,любимец ми беше през 2014 кефих му се на играта,определено има нужното IQ за оригинален сървайвър,но от снощи Сървайвър България официално вече е по-известен като Сървайвър Б'лъгария,защо си го причини този пич ..няма да казвам,че не знам- за пари,то е ясно,но е хубаво да имаме реална самооценка ,някъде прочетох че бил като футболен коментатор по радиото,ами не може да се каже по-точно,оставям настрана разваления български,като латерна е този човек,той не спира,няма такъв водещ просто в турция,гърция,мексико,румъния,правилния говор и дикция са фундаментални,от тези 3 часа поне 2 и половина ще говори Ваня....нетърпимо ще е.

Стигаме до игрите и тази монотонност и повторения,този формат беше много печеливш в турция преди 4-5 години,защото се взимаха първо много подготвени атрактивни участници тип Гого от игри на волята и трасетата бяха наслада за окото,на никого не му пречеше да се гледа 20 пъти ,давам пример https://www.youtube.com/watch?v=Y_0vvz4Sb_c&ab_channel=Acunn.com

но в момента в който турския продуцент реши че му е по-рейтиново да вкарва във  формата скандални инфлуенсъри,трябваше и трасетата да бъдат максимално опростени защото инфлуенсър и кондиция...не върви,оттам нататък тази концепция с безумно скучните трасета и бавни участници по двадесет пъти - малоумие на квадрат,като подчертавам че идват и една идея по-добри трасета от носенето на кобилици,но пак като цяло ще е тегаво.

Още една разлика видях с турците след края на играта обикновено се дава думата на загубилите и на спечелилите,след това е традиционното връчване на имунитета за неприкосновеност като водещия избира на кого да го даде според представянето в играта.Тук директно видях отбор известни да размятат тотема на интервюта.

На съвета от сърце се посмях с Ваня и неговото въртене,:laughing: извън това изобщо не успя да предразположи участниците да си кажат нещо,да ги предизвика,тотал щета е воденето,колкото и да го повтарям все ще е недостатъчно,затова и толкова се набиха на очи драматичните паузи около гласуването,да те са патент за този формат с напрегната музика за фон,но когато има поне 20-25 минути разбор на игрите и спорове този тип гласуване не се набива така на очи.

Сега за самите участници,гледам тази Стефани и още повече се чудя доколко турските продуценти наистина правят бг формата,защото в техния съвайвър не позволяват на мъжете да свалят тениските си,там дори в морето влизат с горна дреха,а това момиче известна с онлифенса и урината си се разхожда както майка я е родила,как не скандализира екипа...може би там треперят заради турския СЕМ,но пак фрапираща разлика е едни да не могат да скочат в басейн без тениска...а при други всичко да е на показ.
Благо изглежда потресаващо,интервютата му по тъмно ще са хит,само едни бели зъби и това е,правил е и фейслифтинг доколкото виждам,трагично е положението,но представянето му е топ,Иван и Филип също показаха качества,това са играчи които биха се вписали добре в не толкова опростения вариант на трасетата,но това е положението.

# 541
Племенния съвет беше като нескопосана версия на Похитителите на Изчезналия Кивот😁, онзи ескалатор, който придвижва урната. И в тази жега, огън, да им топли още. Не случайно Урината взе да припада, другия младеж си вееше с нещо, водещия и той се беше изпотил на макс.

# 542
другия младеж си вееше с нещо, водещия и той се беше изпотил на макс.
Бил съм в Доминикана, там целогодишно си е 30+ (средно). Особено, ако си по-далеч от морето, няма и какво да полъхва, си е ад отвсякъде. За влажността, да не коментирам. Спиш върху полумокра възглавница и се завиваш с полумокри завивки.

# 543
На мен племенният съвет ми беше най-досаден, участниците се разхождат половин час  до урната и обратно, чакаме ги да напишат името на номинирания, сгънат листчета и пъхнат в урната на фона на драмична музика.
Те турците не са ми чували за монтаж?

# 544
Само да не стане тенденция ))) 

След Ваня - водещ на Сървайвър, да не гледаме Алекса водещ на Игрите

Laughing  Laughing  Sweat Smile

# 545
  • София
Няма да си причиня това втори път. Изключително неуважение към зрителите е този водещ с разваления си български език. Толкова.

# 546
другия младеж си вееше с нещо, водещия и той се беше изпотил на макс.
Бил съм в Доминикана, там целогодишно си е 30+ (средно). Особено, ако си по-далеч от морето, няма и какво да полъхва, си е ад отвсякъде. За влажността, да не коментирам. Спиш върху полумокра възглавница и се завиваш с полумокри завивки.
Ужас, Дизи, защо тогава са им запалили огън, какво интересно режисьорско ? Решение😫

# 547
# 548
@Stoiyana, е такъв си е форматът. Огънят символизира живота в Сървайвър. Нали това каза Джаферчо.

@СлаБе, а на този само като му чуя мьекането и редудкцията на всяка дума, откачам. Не мога да слушам половин час някой да ми говори на такъв акцент.

# 549
То, както се видя и огънят беше супер мижав.

Да бъдем позитивни – можеше водещ да е Алфедо Торес.

По повод правописа:
Източници
Официален правописен речник на българския език. С., БАН, Просвета, 2012, с. 197.
Речник на българския език. Т. 2. С., БАН, 1979, с. 347, 350.
Както вече казахте това е най-малкият им проблем.

АКО НЕ ДРУГО, ПОНЕ ЩЕ СЕ ПОСМЕЕМ НА ИДИОТЩИНАТА НА ПРОДУЦЕНТИТЕ!

# 550
То беше интересно само накрая, при племенния съвет. Всъщност трябваше да гледаш след 22.30 Grinning
И кое му беше интересно на племенния съвет? Нито имаше предистория как са се зародили конфликтите и коалициите в племето, нито дискусия по време на самия съвет. Така и не разбрахме защо участниците гласуваха по начина, по който гласуваха.

# 551
Визитките след 5-10 епизод кой ги помни изобщо? Туй да е проблемът.

# 552
Представям си го Евтим Милошев как сега чете темата, потрива ръце и вика: "Нека ви!" Simple Smile)))
Обещавам му тържествено, ако пак вземе да прави Сървайвър една лоша дума да не чуе от мене!

# 553
положението там е сон шонзмо с трайна перспектива , поне няма да се налага да кибичат дълго по време на рекламните блокове.
Че кой гледа рекламни блокове? Превъртаме ги. Вчера пуснах отначало Сървайвър в 20.30 и си превъртях всичките блокове до 23.07, когато свърши предаването.
Sans changement - сон шанжмон (носово) - без промяна
Тези, които гледат на живо.
Не си ме цитирал коректно, казваме едно и също. Само с носовото не съм се справила, но го карам през пръсти, когато ги  ползвам вместо носа, за да драскам по клавиатурата.
Рекламните блокове са много къси дето се вика  положението там е сон шонзмо с трайна перспектива - без изгледи за промяна.
Нека сме екзактни, когато се цитираме.

# 554
Аз съм от 8-те човека, на които им харесва. 😉
Не съм догледала епизода, но съм на края на играта.
Впечатленията ми са следните:
Божана е отвратителна, Валентинов също ми е неприятен, харесват ми Булкин и Чефо.
Изненадващо говорът на Ваня не ме дразни засега, бях с други очаквания.

Изключително неприятни са ми просташките подвиквания между двете племена.

Валентинов с неговия щаб, ме разсмя.

Общи условия

Активация на акаунт