🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 902
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Сравнително отскоро са дублетни.
И според мен решението да ги направят дублетни е грешка. Тъпо е . Освен това в мн. число  се чува дългото и, а не й.
Честно, това им е най-малкият проблем. 🤣

# 526
Не съм върл фен, втори сезон щеше да ми е това риалити. Аз нямам време за губене и няма да давам шанс на нещо да се развивало за сметка на пропилени три часа вечер незнам-колко-месеца.
Не ме грабна първият епизод и се отказах на протяжната игра с кофите. Обикновено в стартовите епизоди (на всякакви предвания) има визитки, с тях хем минава време (три часа ефирно време могат да запълнят!), хем могат да ни накарат да симпатизираме на някого. Тук нямаше и аз съм в небрано лозе, не знам кой кой е, за кой да викам в този мач? На фона на толкова много платени канали, които имаме за гледане, показаното не е никаква конкуренция. Да си го гледат продуцентите и семействата на участниците. Не е моето.

# 527
  • София
Очевидно са решили, че представянето на участниците във ФБ е достатъчно, нищо, че не всички хора използват социални мрежи.

# 528
Скрит текст:
Сравнително отскоро са дублетни.
Ама това наистина не е вярно! Ето:
Скрит текст:
Правописният речник от 1965 г.:

Правописният речник от 1983 г. (актуален до 2002 г.):

Правописният речник от 2002 г. (актуален до 2012 г.):
И за да не е само спам... моят мъж, който не харесва класическия Сървайвър, но е фен на ИВ,  издържа точно 15 минути от новото ШООЛ. Каза, че било адски скучно.

# 529
  • София
На мен предаването ми е спрямо очакванията, участниците са ми известни и знаех какво да очаквам от тях. Разочарованието ми беше още, когато разбрахме, че турците го взимат и ще е по техния формат. Това го знаем от два месеца, така че не ме изненадаха вчера нито дългите игри, нито това, че ще имат добри условия и няма да гладуват, нито по-слабият монтаж (няма как да е добър като ще е в почти реално време). Единствено Ваня се представи под очакванията ми, а те не бяха високи. В играта беше ок, но първият един час беше мъка, представям си , ако не го харесвах. Ще му свикна и на него, единственото ме притеснява моментът със смс-ите дали хората ще гласуват адекватно.

# 530
Единствено Ваня се представи под очакванията ми, а те не бяха високи. В играта беше ок, но първият един час беше мъка, представям си , ако не го харесвах.
А, значи разбираш как се чувстваме тези, които не го харесваме.
Ваня има стреснат вид по принцип и леко безизразно лице, но пуснах сега съвета да видя това с главата. Ами... то е стресиращо и изнервящо, докато в един момент просто става много смешно. Като куклата на онзи вентролог от Комеди клуб - бай Таньо или нещо такова, него така го върти главата (ръката).

# 531
То хубаво участниците ги видях на картинки в началото на темата, обаче не можах да ги позная на живо. С изключение на Филип. Добре си изглежда момчето. Обаче Божана, оххх какво ѝ има/е станало с тази жена? Онзи Мастър Шеф , който спечели беше 2017г, направо ги отвя, точно беше дошла от Нидерландия, креативна, модерна кухня, беше удоволствие да ѝ гледаш чиниите. Нямаше тези лиготии, даже шеф Ангелов беше впечатлен. И виждам сега обезобразено лице като питка, някакъв нескопосан нос и безкрайно ръмжене и крясъци, тази жена има вече психически проблеми, жалко.

# 532
Аз за мое огромно съжаление няма да участвам в темата тази година, защото твърде много ми идва негативизма
Недей така, много харесвам да чета мненията ти. Определено темата ще загуби

# 533
Мисля да дам шанс, но както казваше Дюи "Не очаквах нищо и пак съм разочарован". Известните са ми много неприятни с малки изключения и начело с Божана. До такава степен е гаден този отбор, че ставам топ фен на Благо. Иначе засега Чефо също ми е симпатичен. Филип визуално харесам, но ще видим, Булкин прави приятно впечатление. Жените отново тотал щета. Как пък все нямаме грамотни и готини представителки, да му се не види...
За отбор Войни съм.
Ваня не ме дразни като човек, колкото ужасната му жена, но не става нищо от него като водещ. Беден речник, не прави интересни включвания и коментари, а неподходящи. Повтори милион пъти "също така" Много лош избор. Много.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 13:28 от silveto_

# 534
  • España
Уж пилотен епизод , а у зрителите остава усещането , че са ги включили някъде по средата на сезона !!!! Няма увод , няма визитки , интригите вече са започнали……другото сте го казали!
ВДж е като пришълец по заместване , дошъл набързо от съседния остров, където участва в хърватския сървайвар …… Нямам нищо против него и жена му , намерили си ниша в бг-реалити форматите ( аз това не го разбирам, но го приемам …да речем ) . Обаче , според мен , водещият трябва да има , освен дар-слово , гъвкава мисъл и да респектира самите участници ! Ваня , колкото и да е симпатичен и научил нашия език, няма как да му се получи ! Резултатът е “оче(уше)изваден!
Много сте писали за дублетните форми , обаче , между нас казано, имам подозрения , че който е мислил и писал имената на племената едва ли това е имал предвид 🤪!
Да кажа и нещо положително . Мисля , единствено заглавието на сезона е много добре избрано : “В непознати води” !!!! Непознати “известни”; не(за)познат водещ и , за съжаление , непознат формат за феновете на Сървайвър !!!!!

# 535
Синхрони след първи епизод, ако някой го интересува.
Имате едно мнение във форума. Тоест .. направихте си регистрация, за да напишете това?

# 536
# 537
  • София
Зарязах ги още на втори кръг с кофите и надали пак ще гледам.

# 538
Зарязах ги още на втори кръг с кофите и надали пак ще гледам.
То беше интересно само накрая, при племенния съвет. Всъщност трябваше да гледаш след 22.30 Grinning

# 539
  • София
Не съм прочела мненията в темата, но вчера успях да гледам премиерата на живо след 21 ч. и разбрах, че епизодите ще се качват в bTV Plus, така че днес ще изгледам първия един час. От продуцентска гледна точка изпаднах в тих ужас, като видях прогрмната схема на bTV - от 20 до 23 ч. в събота, неделя и понеделник... Sob Очаквах множеството промени, но ми е много трудно все още да приема, че "Сървайвър" ще трае три месеца... след като най-дългият американски сезон беше 42 дни и не са повтаряли подобно нещо след втори сезон. Премиерен тричасов епизод с 20 участници и нито една визитка? bTV таргетира ли изобщо широката публика, как се очаква зрителят да запомни участниците и да се ангажира с формата? Освен това,  включих телевизора в момент, в който вече имаше скандал и нападки, а се очаква да са прекарали заедно 48 часа до този момент. По време на "Съвета" един от участниците номинира с извода, че за него "Сървайвър" започнал още в България и технически оттогава не харесвал участничката. Bowtie Друга участничка по време на номинациите си директно апелира към зрителите: "ето, те хората ще видят, аз не мога да играя по този начин" - което в моето съзнание е обратното на "Сървайвър". Откривам ирония едновременно в това, че от имиджа на оригиналния "Сървайвър" е останал само Ваня Джаферович, както и в това, че правилата на "Игри на волята" са много по-близки до оригиналния формат, от тези на настоящия сезон - в "ИВ" няма индивидуален имунитет по време на племенния етап на играта, спечелилият имунитет няма право директно да номинира някого, второто племе не присъства на съветите на номиниращото племе etc. Да не говорим, че 50% от три часовия епизод се състоя в едно изпитание, което повтаряше 2 елемента в продължение на час, изпитанията със сигурност могат да бъдат монтирани по-добре и да заемат по-малка част от епизода, който и без това е твърде дълъг.

Нямам мнение за участниците все още, повечето не ги познавам, включително и тези от племето на "Известните", затова намирам името за прекалено "гръмко". Всъщност, "знам" кои са Благой, Божана и Георги от предишния им опит в български риалити формати, както и актрисата Снежана Макавеева. Бях забравила, че Божана е... себе си. Smile И въпросният Георги заплаши с насилие друг участник по-малко от 48 часа след началото на снимките... интересен старт.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 16:30 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт