🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 885
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ох, тея от Сървайвър, като дават лицензи, следят ли какво се прави с предаването Rage

На Ваня нищо не му се разбира, ама той и нищо смислено не казва.
Тея хора за времето, в което са на острова, нито заслон са направили, нито им се отразяват условията. За сметка на това ги дават на режисирани кадри как уж ползват някакви инструменти. Нито спят там, нито гладуват. Снимат игрите и сигурно 20 минути на плажа. На съвета ми дават 20 минути как някакви хора ходят до урната. Пародия.
Божана нито на жена прилича, нито на човек. На някакво животно, но не мога да определя какво.
Правилата са като Игри на волята от Битака. Игрите са два компонента, единия се повтаря всяка игра.
Аз съм дотук. Още снощи бях, ама днеска моя му дава "още един шанс" и подочувам нещо.

Дано им отнемат лиценза. Карамазов сигурно се благодари, че не са го потърсили.

# 676
Начиии не знам до къде сте вие, ама и Влади Михайлов пръска в Капките като Дони! Жестоко! Два пъти по-кеф ми е, че не гледам Сървайвър! 😆

# 677
Тия всичките се свързват с тоя остров все едно ново гадже са си намерили. Едната пренавита, защото била навън, другата не иска да си ходи понеже се била свързала с острова .
Направооо като взема едно дърво и по всичките 🤣😂🤣

# 678
За първи път реших да гледам Сървайвър, ама ми е скучно 😒 Една и съща игра сто часа. Какво ядат? Защо им дават нон стоп вода в специални шишенца? Защо имат толкова много дрехи? Какви животни има в близост? Представях си да ги виждаме и в друга светлина, засега предаването ми прилича на Игри на волята, но там поне беше по-динамично, с повече игри.

# 679
  • София
Няма да им отнемат лиценза, защото този "формат" си съществува в още няколко държави официално под шапката на "Сървайвър", за съжаление.

Музикалните монтажи на забавен каданс са един път.

# 680
Опитах, найстина ама не мога да си го причиня Ваня.Трябват ми субтитри честно.Пълно падение като водещ.И човека има желание,но просто не става.Не знам идва ми като Биг Брадър ама на остров с всички тия "звезди" измислени .

# 681
  • София
Три постройки? Къде?

Харесва ми как интервюират отбора-победител на чуждия съвет. Trollface

# 682
  • София
Няма да им отнемат лиценза, защото този "формат" си съществува в още няколко държави официално под шапката на "Сървайвър", за съжаление.

Ужас.

# 683

Ужас, не знам къде още се ползва този "формат",  но трябва сериозно да се напъне човек, за да го измисли топоккова тъпо 😅
Аз съм в потрес още, а и все още грам не разбирам каквобпредстои, как ще се гонят хора, защо в първият епизод не разказаха малко за правилата, след като нямат нищо общо със Сървайвър всъщност?!?!

# 684
  • София
Май и аз ще се насоча към капките. А после и към Хелс китчън. Гледам от днес и вече.... Дори няма какво да се коментира....

# 685
  • Другата България
Мерииии, нашия човеееек Heart  Heart  Heart
Затова ме нямаше, обичам го този човек, невероятен е!
Разби ги, два пъти го връщах!
Сега връщам да наваксам с нашите герои.

# 686
  • София
Ужас, не знам къде още се ползва този "формат",  но трябва сериозно да се напъне човек, за да го измисли топоккова тъпо 😅
Аз съм в потрес още, а и все още грам не разбирам каквобпредстои, как ще се гонят хора, защо в първият епизод не разказаха малко за правилата, след като нямат нищо общо със Сървайвър всъщност?!?!
Аз съм гледала втори сезон на мексиканския идентичен формат, чиито сезони са снимани само в Доминиканската република.

# 687
Тоя Ваня, не може да свърже две изречения, те участниците не могат да го разберат.

А сега пък Стефи май ще разкрие какво им било обещавано, нека да гледаме.

# 688
Явно проблемът е в моя слух, защото днес чувах добре Джаферович. Прави сте, като спортен коментатор е, но пак ..Мен не ме дразни толкова, че не говори български добре, но някак гласът му не е за това предаване, обаче се старае поне. Благо се представя добре, Божка и тя има голям хъс, но този Светльо е много зле човекът. Предполагам, че не вижда добре, не може толкова да не може да уцели нищо.
При толкова желаещи да участват и явили се , много се чудя защо тези точно са избрали. Всеки един от Игри на волята би ги отвял, не виждам качества някакви, не знам...няма добри игри, това и аз го мога, а вероятно и всяка друга тук.
Бях чела преди да започне Сървайвър, че Благо искал да се отказва . Не знам сега ли почва реално или е запис отпреди и кога е снимано, но..той си е в играта гледам. Гледала съм предишни сезони на Сървайвър, ама не помня много, но...толкова олекотени игри не помня да е имало. Като цяло Игри на волята ми харесва в пъти повече, ако ги сравня.
Ха, Стефани иска да си ходи ...е сега без червени бански...какво ще гледаме((

# 689
Интересно ми стана къде са им "брошките" микрофони на участниците? В предни сезони бяха като огърлици на вратовете, в по-стара Ферма бяха като торбички. А сега не виждам къде са. Съответно звука от разговорите на участниците е под всякаква критика. То не, че има и какво да чуем от тях..

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 10:11 от ant

Общи условия

Активация на акаунт