🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 796
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Някой да каже на Ваня, да спре с въртенето на главата, завива ми се свят.

# 766
Някой да каже на Ваня, да спре с въртенето на главата, завива ми се свят.
На мен ми се прииска, да си го сложа в колата, като една от тези играчки

# 767
Много се смях на тези движения на Ваня. 😁😁
От рубриката, "Пожелахте да видите"  Simple Smile

# 768
  • Пловдив
Този защо го сложиха за водещ...Толкога не му се разбира какво говори че ми трябват субтитри.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 10:33 от k sh

# 769
Направо съм без думи... това НЕ Е Сървайвър.... също съм голям фен на формата, обаче това... нещо... почти нищо общо няма с него.

# 770
Много грозно ми беше изказването на Стефани, че тя си има достатъчно известност и не иска да взима повече от Сървайвър.

Изключително нагло и пошло изявление, което затвърждава тезата ми, че на тези хора НЕ им е мястото там и тотално не разбират колко велика игра е Сървайвър!

# 771
  • Буркина Фасо
подвижната галерия има друг проблем. Smiley

# 772
  • София
И още един голям минус, който не е трудно да се отстрани, но някой все пак трябва и да мисли.
Не зная какви микрофони използват и къде им ги слагат, но дори и на синхроните трудно се разбира какво казват.
А там където им "превеждат" репликите са с бели субтитри върху пясъка. Толкова ли никой не е могъл да се сети да сложи фон под буквите, за да се четат.

# 773
...тотално не разбират колко велика игра е Сървайвър!
Беше.

# 774
  • Sofia
подвижната галерия има друг проблем. Smiley
”галерия” ?!
...драсканиците по нея са като във вмирисана обществена WC 😷🤐

# 775
Толкова неадекватно поведение по време на игри, от толкова много играчи не съм виждала. Забравят кофи, рингове, кое отляво, кое отдясно, тръгват, връщат Rolling Eyes . Много са завеяни, никаква наблюдателност ли, интерес ли...Не знам.

# 776
  • Sunshine state
Дано това недоразумение Стефани си тръгне, че не се търпи тоя гол задник вече. Ваня ми е все така дразнещ. Божана се държи сякаш е в абстиненция, а Жоро ми е агресивен. Към другите нямам забележки.

# 777
Чакам с нетърпение надкастърчетата какво ще кажат по темата. За сега мълчанието е оглушително.
Това е, защото Туджарката повече от месец маа гащи от остров на остров, от жунгла в жунгла и от храм в храм. 🤪

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 17:33 от Bilyana14.

# 778
  • София
И Мария вчера беше със същия бански /сложен наобратно/, тя също само го наместваше на гърдите, но някак остава незабелязана, а сигурно цели да се говори като Стефани.

Ако Стефани се откаже, което ме съмнява, ясно ще покаже защо не се канят хора с хонорари, липсва мотивация. Хъсът на участниците да останат, различните ходове това да се случи или раздаване в игрите, прави едно предаване интересно за гледане.

# 779
  • Другата България
Аз съм в темите за Сървайвър още от първи сезон, обаче, за първи път в тема за формата стигаме до там да пишем за други формати и участниците в тях, както и да се гледат два формата паралелно! Това за мен е най-големия показател за сътвореното нищо, което върви по БТВ. И държа да подчертая, че в този си вид този формат вероятно някъде, а защо не и у нас би имал своята аудитория, привърженици, фенове, хора, които пращат СМС-и за своите любимци. Но защо, защо /дори не знам от кой зависи/ на турските продуценти им е позволено да ползват именно думата “Сървайвър“, за да рекламират и промотират някакъв ...дори не знам как да го нарека, някакво средно нещо между състезание на плажа и реклама на смешни хора, опорочавайки този иначе страхотен формат в оригиналния си вид? То е ясно, че рекламата и приходите от нея са водещи, но няма ли някакъв патент, “търговско наименование“, което да е с авторски права? Вероятно говоря глупости, но търся за какво да се хвана, за да “успокоя“ себе си най-вече след видяното тези два дни. Нито регламентът е сървайвърски, нито игрите са такива, нито участниците са там с цел “да оцеляват“, нито съветите са съвети, нито условията им са на оцеляващи, за гласуването на зрителите да не говорим. Сътвореното е някаква компилация с елементи на “Сървайвър“, “Фермата“, за ИВ не съм сигурна, ББ /дори не ВБ/, и спомени от едно време с “Бързи, смели, сръчни“. За какво обезопасяване да говорим изобщо, поне до момента, след като просто нямаше какво да се обезопасява, нито имаше трудност, нито тежест, нито ...абе нищо до момента не изискваше някакви специални необходимости от обезопасяване. Половината от “участниците“ там са с физическа подготовка на кота нула, заради това игрите и са с такава степен на “сложност“ и тежест. За сметка на това пък вече са с претенции за храна, вероятно и за други екстри, които също така вероятно са им обещани.
Дори не съм разочарована, тъжно ми е като зрител, който от години е в “Сървайвър“ не само у нас, дори и нещата да станат “УАУ“ след месец, а не вярвам - поне от Сървайвърска гледна точка с този регламент, горчивината остава. И да, Карамазов и Ауткаста трябва да почерпят, че не са част от нищото от Алиекспрес.
Чакам с нетърпение коя от Джовисните там ще е в ролята на малката булка.....

Общи условия

Активация на акаунт